ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
οχι δεν ειναι προοδευμενος καποιος που κλειδωνει την γυναικα σπιτι δεν ειναι σκλαβα και εκει υπαρχει και η πολυγαμια
Καποιος,α επρεπε να την ειxε προστατεψει'' απο την αρxη..
"μπορεί να είχε νοητική υστέρηση αλλά ήταν μάνα"
σου ξέφυγε επίτηδες, μήπως;
Αγνη ψυxη ο ανδρας.. στυγνη υπολογιστρια η Ελλ/δα γυναικα.. Τι αλλο να περιμενει κανεις..Να σας περιγράψω σύντομα ένα περιστατικό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Το σκηνικό έγινε σε λεωφορείο χωρίς πολύ κόσμο. Είναι ένας τυπάκος γύρω στα 20 συμπαθητικό παιδί ο οποίος προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα υγείας γιατί μιλάει λίγο περίεργα κάτι σαν ρομπότ το παλληκαράκι. Βλέπει δύο γνωστές του (αυτός όρθιος αυτές καθόντουσαν) και τους αρχίζει την κουβέντα με σαφή στόχευση προς την μία (νομίζω Μαρία) η οποία του απαντούσε μεν, αλλά ξέρετε παντελώς απαξιωτικά και κοφτά. Ο τύπος όμως είναι για εμένα το απόλυτο RESPECT με κεφαλαία. Όταν τον ψιλοέκοβε (καριολάκι), πήγαινε σε άλλο θέμα του στυλ πως πάει η σχολή σου, πόσα μαθήματα θα δώσεις, τι θα κάνεις το πάσχα κλπ. Το καριολάκι κοιτούσε το κινητό του και απαντούσε γενικά και αφηρημένα καλά θα δούμε κλπ. Τελικά κατέβηκαν πριν από αυτόν με ένα ξερό γεια και τότε ο τυπάκος έκανε κάτι που εμένα ειλικρινά μου σπάραξε τη καρδιά. Την χαιρετούσε μέσα από το λεωφορείο (όπως κάνουμε στα τρένα), εννοείται ότι δεν το είδε γιατί τον απαξιώνε. Δεν είπα να του κάτσει, αν και ήταν μια χαρά παιδί απλά ΄προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά ρε πούστη μου λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Η δε καριόλα σιγά τη γκόμενα , που απαξίωνε κιόλας κάποιον που της έδειχνε ενδιαφέρον με πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό το σκηνικό μάγκες στο εξωτερικό δεν παίζει με τίποτα. Απλά το έγραψα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση και στεναχωρήθηκα.
Να σας περιγράψω σύντομα ένα περιστατικό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Το σκηνικό έγινε σε λεωφορείο χωρίς πολύ κόσμο. Είναι ένας τυπάκος γύρω στα 20 συμπαθητικό παιδί ο οποίος προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα υγείας γιατί μιλάει λίγο περίεργα κάτι σαν ρομπότ το παλληκαράκι. Βλέπει δύο γνωστές του (αυτός όρθιος αυτές καθόντουσαν) και τους αρχίζει την κουβέντα με σαφή στόχευση προς την μία (νομίζω Μαρία) η οποία του απαντούσε μεν, αλλά ξέρετε παντελώς απαξιωτικά και κοφτά. Ο τύπος όμως είναι για εμένα το απόλυτο RESPECT με κεφαλαία. Όταν τον ψιλοέκοβε (καριολάκι), πήγαινε σε άλλο θέμα του στυλ πως πάει η σχολή σου, πόσα μαθήματα θα δώσεις, τι θα κάνεις το πάσχα κλπ. Το καριολάκι κοιτούσε το κινητό του και απαντούσε γενικά και αφηρημένα καλά θα δούμε κλπ. Τελικά κατέβηκαν πριν από αυτόν με ένα ξερό γεια και τότε ο τυπάκος έκανε κάτι που εμένα ειλικρινά μου σπάραξε τη καρδιά. Την χαιρετούσε μέσα από το λεωφορείο (όπως κάνουμε στα τρένα), εννοείται ότι δεν το είδε γιατί τον απαξιώνε. Δεν είπα να του κάτσει, αν και ήταν μια χαρά παιδί απλά ΄προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά ρε πούστη μου λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Η δε καριόλα σιγά τη γκόμενα , που απαξίωνε κιόλας κάποιον που της έδειχνε ενδιαφέρον με πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό το σκηνικό μάγκες στο εξωτερικό δεν παίζει με τίποτα. Απλά το έγραψα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση και στεναχωρήθηκα.
Να σας περιγράψω σύντομα ένα περιστατικό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Το σκηνικό έγινε σε λεωφορείο χωρίς πολύ κόσμο. Είναι ένας τυπάκος γύρω στα 20 συμπαθητικό παιδί ο οποίος προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα υγείας γιατί μιλάει λίγο περίεργα κάτι σαν ρομπότ το παλληκαράκι. Βλέπει δύο γνωστές του (αυτός όρθιος αυτές καθόντουσαν) και τους αρχίζει την κουβέντα με σαφή στόχευση προς την μία (νομίζω Μαρία) η οποία του απαντούσε μεν, αλλά ξέρετε παντελώς απαξιωτικά και κοφτά. Ο τύπος όμως είναι για εμένα το απόλυτο RESPECT με κεφαλαία. Όταν τον ψιλοέκοβε (καριολάκι), πήγαινε σε άλλο θέμα του στυλ πως πάει η σχολή σου, πόσα μαθήματα θα δώσεις, τι θα κάνεις το πάσχα κλπ. Το καριολάκι κοιτούσε το κινητό του και απαντούσε γενικά και αφηρημένα καλά θα δούμε κλπ. Τελικά κατέβηκαν πριν από αυτόν με ένα ξερό γεια και τότε ο τυπάκος έκανε κάτι που εμένα ειλικρινά μου σπάραξε τη καρδιά. Την χαιρετούσε μέσα από το λεωφορείο (όπως κάνουμε στα τρένα), εννοείται ότι δεν το είδε γιατί τον απαξιώνε. Δεν είπα να του κάτσει, αν και ήταν μια χαρά παιδί απλά ΄προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά ρε πούστη μου λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Η δε καριόλα σιγά τη γκόμενα , που απαξίωνε κιόλας κάποιον που της έδειχνε ενδιαφέρον με πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό το σκηνικό μάγκες στο εξωτερικό δεν παίζει με τίποτα. Απλά το έγραψα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση και στεναχωρήθηκα.
ΝΑ ΣΕ ΠΑΩ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΛΕΜ ΤΥΠΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ???
Μην γενικολογεις.
Μενω 16 χρονια Αμερικη....και 5 χρονια Λονδινο.....
Εκτος εαν εσυ εχεις μεινει παραπανω εξω και εχεις περισσοτερες προσλαμβανουσες.
Εμετο μου φερνει και εμενα αυτο, απλα χτυπαει ασχημα εδω γιατι ομοεθνεις σου στην χωρα σου συμπεριφερεται εμετικα.
Πολύ θλιβερό περιστατικό. Μεγάλη καργιόλα η γκόμενα αλλά και ο τύπος για πολλές κλωτσές που έδινε στο τσόλι αξία.Να σας περιγράψω σύντομα ένα περιστατικό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Το σκηνικό έγινε σε λεωφορείο χωρίς πολύ κόσμο. Είναι ένας τυπάκος γύρω στα 20 συμπαθητικό παιδί ο οποίος προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα υγείας γιατί μιλάει λίγο περίεργα κάτι σαν ρομπότ το παλληκαράκι. Βλέπει δύο γνωστές του (αυτός όρθιος αυτές καθόντουσαν) και τους αρχίζει την κουβέντα με σαφή στόχευση προς την μία (νομίζω Μαρία) η οποία του απαντούσε μεν, αλλά ξέρετε παντελώς απαξιωτικά και κοφτά. Ο τύπος όμως είναι για εμένα το απόλυτο RESPECT με κεφαλαία. Όταν τον ψιλοέκοβε (καριολάκι), πήγαινε σε άλλο θέμα του στυλ πως πάει η σχολή σου, πόσα μαθήματα θα δώσεις, τι θα κάνεις το πάσχα κλπ. Το καριολάκι κοιτούσε το κινητό του και απαντούσε γενικά και αφηρημένα καλά θα δούμε κλπ. Τελικά κατέβηκαν πριν από αυτόν με ένα ξερό γεια και τότε ο τυπάκος έκανε κάτι που εμένα ειλικρινά μου σπάραξε τη καρδιά. Την χαιρετούσε μέσα από το λεωφορείο (όπως κάνουμε στα τρένα), εννοείται ότι δεν το είδε γιατί τον απαξιώνε. Δεν είπα να του κάτσει, αν και ήταν μια χαρά παιδί απλά ΄προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά ρε πούστη μου λίγη ευγένεια δεν βλάπτει. Η δε καριόλα σιγά τη γκόμενα , που απαξίωνε κιόλας κάποιον που της έδειχνε ενδιαφέρον με πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό το σκηνικό μάγκες στο εξωτερικό δεν παίζει με τίποτα. Απλά το έγραψα γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση και στεναχωρήθηκα.
To jason-Αντιγόνη μπορεί να είναι μέλος του forum μας! Αν ήταν λίγο πιο σκούρος θα έλεγα πως ήταν αυτο το σίχαμα ---> το RunarΠάντως ντάξει οι Ελλεηνίδες δεν τό χουνε με το φεμινισμό.Καμία σχέση με Δύση.Πήγε ο Jason Αντιγόνη να την πει στην Πάνια για βιαστές,σεξισμούς και bullying και η Πάνια τον γείωσε.Εμένα λέει οι φίλες μου τέτοια πεσίματα θέλουν από τους άντρες.
USA,δυτική Ευρώπη θα είχε φάει τρελό κράξιμο.
To jason-Αντιγόνη μπορεί να είναι μέλος του forum μας! Αν ήταν λίγο πιο σκούρος θα έλεγα πως ήταν αυτο το σίχαμα ---> το Runar
Όσο για την ουσία του βίντεο το ερμαφρόδιτο ανθρωποειδές, μιλάει με ξύλινο λόγο! Κάνει πολιτική και μονόλογο με φιξ απαντήσεις όταν στριμώχνεται!
To jason-Αντιγόνη μπορεί να είναι μέλος του forum μας! Αν ήταν λίγο πιο σκούρος θα έλεγα πως ήταν αυτο το σίχαμα ---> το Runar