iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.142
- Πόντοι
- 7.865
Αγαπητέ Νέαρχε,Μου λεει μια συναδελφος στη δουλεια που τα λεμε συχνα,
Μου ζητησε η Ποπη να της κανω κατασταση μ αυτο το παιδι.Ενας εξωτερικος συνεργατης στη δουλεια,καλης εμφανισης,εξαιρετικου χαρακτηρα,ολοι εχουν να πουν τα καλυτερα.
Εμφανιση συναδελφου Ποπης Χοντρη Σουγκλακος παλαιστης.Για να λεω εγω χοντρη που μ αρεσουν τα πιασιματα εννοω χοντρη.Χαρακτηρας αθλιος.Συμπεριφορα ζωου.Σε σημειο να λενε ολοι,Γιατι ειναι τοσο ξινη αυτη;
Της απανταει λοιπον η κοπελα απο την οποια ζητησε διαμεσολαβηση, -
- Εμαθα οτι ειναι παντρεμενος.
- Ποπη. Κριμα,και μου αρεσε πολυ.Αμα τον δω θα του πω να τα χαλασει με τη γυναικα του.
Δε φτανει που ειναι Ελλεηνιδα το ζωον εχει και απαιτησεις και φτιαχει σχεδια με το βρωμομυαλο της εκει που δε τη παιρνει.Λες και παντρεμενος να μην ηταν ,δε θα της εριχνε χυλοπιτα.Πως το σκεφτεται το βοδι;Και με υφος παντα.
Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν πολλοί πίρφοροι εκεί έξω.Η τραγωδία που παρουσίασες και το παίζει γκόμενα προφανώς κάποτε θα είχε θαυμαστάς ανωτέρου επιπέδου απο αυτή.Ο λόγος είναι πως οι νεότεροι άνδρες δεν πάτε να την πέσετε σε κανένα αξιοπρεπές γκομενάκι και πάτε στο σαβουράκι που θεωρείτε σίγουρο.Αμ δε...Έτσι λοιπόν η πατόζα χτίζει τον εγωισμούλη της και αυξάνει τις απαιτήσεις της,καθώς βλέπει ότι περνάει η μπογιά της.Και βλέπεις μια χαρα,εμφανισιακά πάντα,παλληκάρια να κυκλοφορουν με χοντρές πουτσομούρες.Και απο την άλλη γκομενάκια σπέσιαλ με κάτι χάλιες.Γιατί;Γιατί το γκομενάκι δεν έχει προσφορές,ενώ η μπουρουχα έχει,οπότε ξεπέφτει σε όποιον έχει τα αρχίδια να πάει να της την πέσει.Όταν λέω γκομενάκι,δεν εννοώ κάτι τσόντες σκατοκαριόλες που κυκλοφορουν ξεβράκωτες.Μιλάω για κοπέλες με κλασική ομορφιά και ένα κάποιο στυλ και τρόπους.Όχι για γκομενες νταλικιέρηδες,καφρογκόμενες,καγκουρογκόμενες,ξεφτιλογκόμενες και εν γένει ότι λουμπεν κυκλοφορεί εκεί έξω.