Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
οι ελληνιδες ειναι οι πιο ομορφες κ γενικα οι καλυτερες γυναικες στον πλανητη

λουλουδια μοναδικα
Ετσι
:wanker:

Και ποιος δεν θα'θελε αλλωστε να καυλαντισει/γαμησει/τα φτιαξει/παντρευτει μια ελεεινιδα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Κυριε ντοπα εγω ειδα τα απιστευτα στην Αγγλια,αυτα στο βιντεο ειναι κλαιν μπροστα στο τι γινεται πραγματικα ...ημουν προσφατα μιντλαντς σε μεγαλες πολεις οπως νταρμπυ και νοτινγχαμ ,το τι γινεται τα βραδια σε κλαμπ δεν λεγεται..το τι γινεται σε παρκα οταν ειναι καλος καιρος επισης.Την νυχτα χαμος,φασεις πεσιματα-χαβαλες-φορτωματα και δυνατα μουνια ξεκωλε οτι θες,στα ισια μην σου πω σου την πεφταν κιολας ,ολες ζουν για το παρασκευο-σαββατοβραδο,βγαινουν ντυμενες πολυ πουτανε-χωρις σουτιεν ολα εξω μεσα στο κρυο ,σκοπος να πιουν και να γαμηθουν τελος..καθε φορα γινοταν κατι..2 φορες σε μπαρ με χουφτωσαν γκομενες και δεν το πιστευα (δεν εχει γινει πουθενα στον κοσμο)ηταν 7αρακια και μετα φαση τουαλετα και την αλλη φορα την πηγα σπιτι σε dt!!και ολα αυτα σε λιγες μερες που πηγα περυσι αναγνωριστικα!

Τυπε σορρυ αλλα αν δεν γαμας Αγγλια ενω γαμανε ακομα και τα πακια και τα ινδα μουνες, παρατα φιλε και πηγαινε να κρυφτεις σε κανα λαγουμι στην Μογγολια ή σε κανα μοναστηρι στο θιβετ!!! :2funny:

Εγω φιλε οταν σπουδαζα ερχονταν στα ισα και μου λεγανε μερα μεσημερι do you want a shag? To βραδυ ξεβρακωνονταν στους δρομους. Περπατουσα μονος και με φωναζαν στην παρεα τους. Το κακο ειναι οτι ημουν μικρος και ντρεπομουνα και δεν τους απανταγα. Ειχα και μακρια μαλλια που ελκυουν τις Αγγλιδες. Μετα τα εφτιαξα με μια φοιτητρια Ινδη ασχημομουρα και ξεθαρρεψα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εγω φιλε οταν σπουδαζα ερχονταν στα ισα και μου λεγανε μερα μεσημερι do you want a shag? To βραδυ ξεβρακωνονταν στους δρομους. Περπατουσα μονος και με φωναζαν στην παρεα τους. Το κακο ειναι οτι ημουν μικρος και ντρεπομουνα και δεν τους απανταγα. Ειχα και μακρια μαλλια που ελκυουν τις Αγγλιδες. Μετα τα εφτιαξα με μια φοιτητρια Ινδη ασχημομουρα και ξεθαρρεψα.

ποτε εγινε αυτο ρε δουκα αφου μας ελεγες οτι δεν σπουδασες γτ δουλευες απο μικρος

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Χιλιοειπωμενα αλλα και σωστα.Ολα ειναι αποτελεσμα της ελληνικης κοινωνιας των τελευταιων 50 ετων.Δεν ειναι δυνατον οικογενεια αραβικη να εχει 3 παιδια και να προκοβει,οικογενεια ανατολικοευρωπαικη το ιδιο και να κρατιεται μια χαρα.Γιατι ετσι ειναι η νοοτροπια της γυναικας.Να ειναι ευχαριστημενη με ενα παγωτο απο το περιπτερο το Σαββατοκυριακο.Και απο την αλλη εχεις την Ελλεηνιδα 40 ετων,42 και 45! και να λεει,ειμαι επιλεκτικη,ψαχνω το καλυτερο,μονο αυτο μου αξιζει.Ολα ειναι θεμα νοοτροπιας λοιπον.Με τα πετσοπ να κανουν χρυσες δουλειες σε ζωοτροφες,αμμους,αξεσουαρ κλπ.Καθε μια τραβολογαει απο 2 σκυλια και εχει και  δυο γατια σπιτι.
Μηπως η συνηθεια των μπουρδελων μας εκανε να μην ψαχνουμε τη σχεση και το γαμο οπως οι Αραβες;

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ηθελα να μπω ιατρικη αλλα δεν πηγα καλα κ με εστειλαν οι γονεις μου να σπουδασω στην αγγλια βιολογικες επιστημες. Εδω στο λουτον η ζωη ειναι κ χαλια κ δεν εχω φιλους ετσι επαθα εθισμο στο στο ιντερνετ κ στο φαγητο
εσυ μπορεις να γελας τωρα κ να με κοριδευεις αλλα δεν ειναι αστειο

Ετσι εξηγειται...:jerking: :jerking: :jerking:

Τυπε σορρυ αλλα αν δεν γαμας Αγγλια ενω γαμανε ακομα και τα πακια και τα ινδα μουνες, παρατα φιλε και πηγαινε να κρυφτεις σε κανα λαγουμι στην Μογγολια ή σε κανα μοναστηρι στο θιβετ!!! :2funny:

DVD Lover

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ακούστε σκηνικό που μου έτυχε σήμερα κατά τις 4 το μεσημέρι... Είχα βγει να περπατήσω και σε κάποια φάση, γυρνάω το κεφάλι μου δεξιά, για να κοιτάξω αν ερχόταν κανένα αυτοκίνητο στο δρόμο και βλέπω μια Ελλεεϊνίδα να μου λέει με άγριο ύφος και βλέμμα "Τι θες και με κοιτάς;"

Εκείνη τη στιγμή μου ήρθε να της πω "άλλη όρεξη δεν είχα να κοιτάω τη φάτσα σου", αλλά δεν είπα τίποτα γιατί και πάλι αξία θα της έδινα...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Dopa, τουλάχιστον βρίσκεις όρεξη να διαβάσεις τουλάχιστον ; Φίλους πως και δεν έχεις ρε τύπε ; Μήπως το πολύ μπου σ' έκανε αντικοινωνικό ; Θυμάμαι που έγραψες ότι φοβάσαι εδώ και χρόνια και δεν βγαίνεις έξω βραδυ. Μηπως το πολύ νετ σου έχει προκαλέσει φοβίες ; Τρως κάνα φαγητό της προκοπής εκεί η όλο simple burger και Mcdonalds ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Τύπε οι ινδες πρέπει να είναι καλές στο σεχ(μπορεί να μελετάνε και Κάμα σούτρα από μικρές) αλλά όντως είναι άσχημες οι περισσότερες. Τουλάχιστον είχε καλό σώμα ή Ινδοτυπισσα ;

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Dopa, τουλάχιστον βρίσκεις όρεξη να διαβάσεις τουλάχιστον ; Φίλους πως και δεν έχεις ρε τύπε ; Μήπως το πολύ μπου σ' έκανε αντικοινωνικό ; Θυμάμαι που έγραψες ότι φοβάσαι εδώ και χρόνια και δεν βγαίνεις έξω βραδυ. Μηπως το πολύ νετ σου έχει προκαλέσει φοβίες ; Τρως κάνα φαγητό της προκοπής εκεί η όλο simple burger και Mcdonalds ;

μονο ναγκετς

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
k oi αλλοι πηγαν μπρατισλαβα στο χοστελ που τους ειπαν οτι ειχε μουνια κ τους πετσοκοψαν τ αδερφια μου οι ψυχακηδες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τύπε οι ινδες πρέπει να είναι καλές στο σεχ(μπορεί να μελετάνε και Κάμα σούτρα από μικρές) αλλά όντως είναι άσχημες οι περισσότερες. Τουλάχιστον είχε καλό σώμα ή Ινδοτυπισσα ;

Ειχε καλο σωμα λεπτο τσιγγανικο αλλα λιγο νερουλο στην υφη. Το μουνι της ηταν πολυ λειο εσωτερικα μεταξωτο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Ο ντοπας εχει ξεχασει πως ειναι να βγαινεις εξω, δεν τον τραβαει. Μπορει να το σκεφτεται οσο καθεται στο πισι αλλα η ωρα περναει πεφτει το βραδυ και ειναι αργα. Την επομενη μερα παλι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ο ντοπας εχει ξεχασει πως ειναι να βγαινεις εξω, δεν τον τραβαει. Μπορει να το σκεφτεται οσο καθεται στο πισι αλλα η ωρα περναει πεφτει το βραδυ και ειναι αργα. Την επομενη μερα παλι.

βαζω μαυρη πουκαμισια ξυριζομαι αρωματιζομαι κ αραζω στο λαπτοπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom