Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

CaptainNemo

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
280
Πόντοι
0
Τυπε δεν ειναι ακριβως ετσι.. κι ο λογος ειναι οτι, πριν απο 30-40 xρονια θα ηταν μεγαλο
προβλημα μια γυναικα στην xωρα μας,να μεγαλωνει παιδια αγνωστου πατρος σαν να μην συμβαινει τιποτε..
Η' να συzει κανονικα με μια αλλη γυναικα κ ολα μια xαρα,στον κοινωνικο περιγυρο..
Οσον αφορα τον ''ακομπλεξαριστο τροπο'' μιας Ελλ/δας' το προβλημα του Ελληνα ειναι,στο να μην πηγαινει
με xειροτερους σε βιοτικο επιπεδο κ κουλτουρας απο απο αυτον,οπως πx. λαθρο,αφρικανους κτλπ..
Ποιος θα σxολιαzε αρνητικα μια Ελλ/δα, εαν θα ειxε σxεση πx. με εναν Ελβετο,Ισπανο,Ολλανδο,Νορβηγο,που 
πιθανον να ειxε καλυτερο βιοτικο επιπεδο η' κουλτουρα απο αυτον..
Αρα το προβλημα ειναι οτι,δεν μπορει μια Ελλ/δα να zητα απο τον Ελληνα να εxει διδακτορικο τιτλο
με αερα Ωναση. Ενω απο τον αντιστοιxο αλλοδαπο να εxει μονο 5σεντς στην τσεπη, κ' μηδεν κουλτουρα..

Εφόσον αναφέρεσαι στην διαφορά σε "βιοτικό επίπεδο" και "κουλτούρα", θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου πως η ίδια διαφορά, υπάρχει και για μας τους Έλληνες σε σχέση με τις βορειο-ευρωπαίες χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη στα πάρε-δώσε, αλλά και χωρίς να βλέπω να "ενοχλεί" με αντίστοιχο τρόπο.
Τέλος, δεν λέω πουθενά πως οι Ελληνίδες συμπεριφέρονται σωστά. Αυτό που λέω είναι πως για την λάθος συμπεριφορά τους ευθύνονται άλλοι - συμπεριλαμβανομένων και του εαυτού μας, και πως καλό είναι να δούμε πρώτα τι κάνουμε λάθος εμείς πριν αρχίσουμε να γενικεύουμε.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
Αρέσει η ευκολία που γαμιέται η βόρεια,καθώς μας ενδιαφέρει να γαμηθεί και η ελλεινίδα άμεσα μαζί μας.Όμως κάποια που γαμιέται με αλβανους,πάκιδες κτλ είναι μια πατσαβουρα,καθώς καείς δεν θα ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί της.Γκέγκε?
Εντάξει ρε γαμιά Ελληνάρα,κούλαρε...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
Και τις έχεις τις άρρωστες και τολμούν και κατηγορούν εμάς, με λόγια του είδους "πού πήγαν οι άντρες;",
ότι "είμαστε γουρούνια με την ίδια μούρη" και τόσα άλλα!
Τυπε, στην ερωτηση τους.. απαντω κυνικα, λεγοντας τους οτι' ειναι εκει που
τους βρηκαν οι αμετρητες αλλοδαπες γυναικες που ηρθαν στην xωρα μας.

Ενω στην υποτιθεμενη διαπιστωση τους, απαντω επισης κυνικα' ισως κ' να ειμαστε
γουρουνια, επομενο ειναι αν μας γεννησαν γουρουνες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
276
Πόντοι
36
den αντεχω την απορριψη

κ τωρα δεν εχω δυναμη να βγω το σαββατο εδω
Την απόρριψη δεν πρέπει καν να την σκέφτεσαι διότι κολλάς και χάνεις τον χρόνο σου. Απορρίψεις δέχονται όλοι. Μην μασάς. Προχωρα μπροστά. Δες το σαν να μετεχεις σε ματσάκι μονό στο μπάσκετ. Ήσουν άτυχος την μία και έχασες ; Την άλλη θα κερδισεις ;) Μετά την μία νίκη θα έρθουν κι άλλες ίσως γιατί θα σου έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
:hi:
ετσι ακριβως!!! :kneel:

ο ελληναρας ειναι ο τεραστιος γαμιας-ο γαματος τυπος-ο φραγκατος-ο μορφωμενος-ο σεξουλιαρης-ο παντογνωστης-ο στυλατος -ο σουπεργουαο

τυπε ετσι ακριβως ειναι μονο τα μελη του bou οχι ολοι οι ελληνες. :S :S :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Την απόρριψη δεν πρέπει καν να την σκέφτεσαι διότι κολλάς και χάνεις τον χρόνο σου. Απορρίψεις δέχονται όλοι. Μην μασάς. Προχωρα μπροστά. Δες το σαν να μετεχεις σε ματσάκι μονό στο μπάσκετ. Ήσουν άτυχος την μία και έχασες ; Την άλλη θα κερδισεις ;) Μετά την μία νίκη θα έρθουν κι άλλες ίσως γιατί θα σου έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση.

καποιοι αντρες δεν τρωνε χυλοπιτες

τα μουνια τους την πεφτουν κ τους παρακαλανε κιολας

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
Αρέσει η ευκολία που γαμιέται η βόρεια,καθώς μας ενδιαφέρει να γαμηθεί και η ελλεινίδα άμεσα μαζί μας.Όμως κάποια που γαμιέται με αλβανους,πάκιδες κτλ είναι μια πατσαβουρα,καθώς καείς δεν θα ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί της.Γκέγκε?

Αυτό ακριβώς!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
καποιοι αντρες δεν τρωνε χυλοπιτες

τα μουνια τους την πεφτουν κ τους παρακαλανε κιολας

Προσωπικά έχω φάει άπειρες χυλόπιτες , αλλά μου έχει τύχει και να μου την πέσουν ή να δείξουν ενδιαφέρον γκόμενες , τις οποίες όμως γείωσα διότι ήταν πατσαβούρες.

Κάποια φάση αποφάσισα έτσι για τη δοκιμή να πηδήξω μια από αυτές τις φόλες , και το μετάνιωσα διότι έβλεπα εφιάλτες μια εβδομάδα.
Καλώς ή κακώς η εμφάνιση της γκόμενας παίζει σημαντικό ρόλο.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Προσωπικά έχω φάει άπειρες χυλόπιτες , αλλά μου έχει τύχει και να μου την πέσουν ή να δείξουν ενδιαφέρον γκόμενες , τις οποίες όμως γείωσα διότι ήταν πατσαβούρες.

Κάποια φάση αποφάσισα έτσι για τη δοκιμή να πηδήξω μια από αυτές τις φόλες , και το μετάνιωσα διότι έβλεπα εφιάλτες μια εβδομάδα.
Καλώς ή κακώς η εμφάνιση της γκόμενας παίζει σημαντικό ρόλο.

για πες κανα σκηνικο με τις πατσαβουρες?

ποσο ασχημη ηταν

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
για πες κανα σκηνικο με τις πατσαβουρες?

ποσο ασχημη ηταν

Μου την έπεφτε μια τύπισσα , πω ρε φίλε δε γίνεται να υπάρχουν τόσο άσχημες γυναίκες.
ήταν κοντή , άθλια φάτσα , σαν αυτές που έχουν τα καρτούν όπως family guy , ή simpsons.
Και κάτι φάτσες που σχεδιάζει στα σκίτσα του ο Αρκάς. Τέτοια μύτη είχε.
Κίτρινα δόντια γιατί κάπνιζε το ένα μετά το άλλο marlboro κόκκινο σκληρό.
Βρωμούσε ιδρωτίλα τη μέρα που μου την έπεσε. Μου πρότεινε στη ψύχρα να πάμε σε δικό της  χώρο. Παίζει να είχε και ψυχολογικά.

Η 2η χειρότερη ήταν η κόρη ενός Βούλγαρου γείτονά μου. Ο τυπάκος δούλευε σαν το σκύλο εδώ και είχε παντρευτεί μια καριόλα που έμενε μόνιμα με την κόρη τους Βουλγαρία και ερχόταν κάτι καλοκαίρια οι 2 τους.
Η γυναίκα του τύπου ήταν αξιογάμητο μουνί , λεπτή , με ωραία βυζιά και μάτια το μόνο μείον ήταν οτι είχε μεγάλη μύτη.
Δυστυχώς η κόρη τους πήρε μόνο τα αρνητικά χαρακτηριστικά των γονιών της - κοινώς βγήκε ανάποδο γαμώτο.
Είχε τη σκατόφατσα του πατέρα της σε συνδυασμό με τη μυτόγκα της μάνας και ήταν και μαυριδερή. Επίσης μια φορά που με πλησίασε και μου την έπεφτε βρωμούσε η αναπνοή της ψόφιο ποντίκι. Αυτή μου έκανε χαρντκορ πεσίματα. Μια μέρα είχα βγει στο μπαλκόνι να κάνω τσιγάρο και με είδε και μου έδειξε βυζιά και μουνί - τριχωτο. Μπήκα κατευθείαν μέσα και μετά την άκουσα να βγάζει κραυγές επίτηδες οτι παίζει το μουνί της για μένα. Μάλλον ήταν κ μόνη σπίτι.
Για το τελευταίο σκηνικό ίσως κάποιοι με βρίσουν για τέτοια απαξίωση αλλά μαλάκες μου μόνο αν τη δεις θα καταλάβεις γιατί φόλα μιλάμε.

Έχω κ κάποιες ακόμη περιπτώσεις παρόμοιες.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σκιερε γραψε κιαλλα σκηνικα με σαπιες

θα γραψω κ εγω μετα γτ εχω δουλεια τωρα

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.500
Πόντοι
1.720
σκιερε γραψε κιαλλα σκηνικα με σαπιες

θα γραψω κ εγω μετα γτ εχω δουλεια τωρα

θα γράψω το βράδυ γιατί έχω να πάω για καφέ με μια φίλη παντρεμένη που θέλω να πηδήξω, αλλά βγαίνει μαζί μου γιατί νομίζει οτι απλά τη βλέπω σαν φίλη...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.986
Πόντοι
10.686
Σκέψου όμως ότι στο ανάλογο γερμανικό μπου σε thread για τις Γερμανίδες,οι αντίστοιχοι Γερμανοί γαμιάδες θα αφορίζουν τις γκόμενές τους που γαμήθηκαν στις διακοπές τους στη Μεσόγειο με Έλληνες,Τούρκους,Αλβανούς και λοιπούς Βαλκάνιους,και θα περηφανεύονται που κωλοξέσκισαν στη Ρόδο π.χ. Ελληνίδες,Τουρκάλες,Ρουμάνες,κλπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom