alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Οσον αφορα την συγκεκριμενη, ακομη και τωρα παραειμαι ευγενικος.ησουνα πιο ευγενικος παλια
Οσον αφορα την συγκεκριμενη, ακομη και τωρα παραειμαι ευγενικος.ησουνα πιο ευγενικος παλια
Καθολου. Αλλά βεβαια δεν χαραμιζω για την συγκεκριμενη ούτε καν πρωτοτυπη ατακα.πολυ πρωτοτυπη ατακα, μπραβο αλεξανδρε
Οσον αφορα την συγκεκριμενη, ακομη και τωρα παραειμαι ευγενικος.
Συνεχιζεις να δοκιμαζεις την υπομονη μου.αμαν μωρε πως κανειςς ετσι που δε σ κατσα! ειπαμε περσινα ξινα σταφυλιααα..ακομα μ κρατα κακια π σε εστησα? αμανννν
Συνεχιζεις να δοκιμαζεις την υπομονη μου.
Δεν πας καμια βολτα? Αντε.ελα εισαι δυνατοςςς! μπορειςς!!
Δεν πας καμια βολτα? Αντε.
Kαταλαβα. Εχεις να ακονίσεις πούτσα παλι...περιμενωω κοσμο
τι πουτσα ρε, τρεις ντελιβεραδες περιμενει να της φερουν να μασαμπουκωσειKαταλαβα. Εχεις να ακονίσεις πούτσα παλι...
Κι αυτους θα τους γαμησει τύπε, δεν κωλωνει αυτητι πουτσα ρε, τρεις ντελιβεραδες περιμενει να της φερουν να μασαμπουκωσει
Τέτοιες κουβέντες απο σένα είναι πρωτόγνωρες σεληνιάστηκες που δεν έχει survivor today?Kαταλαβα. Εχεις να ακονίσεις πούτσα παλι...
Kαταλαβα. Εχεις να ακονίσεις πούτσα παλι...
τι θα γαμησει ρε, αυτη νομιζει οτι το μουνι της το εχει στη μασχαλη επειδη εχει και κει τριχες ναπουμε... τα χερια των παιδιων κινδυνευουνε μη τους τα δαγκωσει απο τη βουλιμια τηςΚι αυτους θα τους γαμησει τύπε, δεν κωλωνει αυτη
Κι αυτους θα τους γαμησει τύπε, δεν κωλωνει αυτη
πολυ πρωτοτυπη ατακα, μπραβο αλεξανδρε
Εχεις πιει ή καπνισει τιποτα περιεργο? Με μενα μιλας.τουλαχιστον εγω θυμαμαι καθημερινα οτι ειμαι γυναικα! εσυ που εχεις να νιωσεις αντρας απο τοτε που ετρεχες με τα βρακια χεσμενα ,,,
Κόψε κάτι.το χω ξαναπει οτι θα τους παρω ολουυςςς εκτοςςς απο σενα!
Δοξα τω Θεω. Ησυχασα τωρα.το χω ξαναπει οτι θα τους παρω ολουυςςς εκτοςςς απο σενα!
Δοξα τω Θεω. Ησυχασα τωρα.
αυτο ητανε το τραγουδι του ΠΠου :'(type gamane poly oi alexotypoi