Fanastic girl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2017
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το χω ξαναπει οτι θα τους παρω ολουυςςς εκτοςςς απο σενα!
το χω ξαναπει οτι θα τους παρω ολουυςςς εκτοςςς απο σενα!
Τα βλεπεις?
Τι πακετακι ρε τύπεσημερα ηταν 2 ελλεϊνιδες εκει που πηγα να χαλάσω ένα 10αρικο μου ειπε η μια (η άλλη έκανε τη γλάστρα και χαζογελουσε στο κοσμο) ότι δεν γινεται να το χαλάσει ... τοτε άρπαξα ένα πακετάκι το εβαλα μπροστα της και της λεω τωρα μπορεις να μου χαλάσεις όμως .... ξεροκατάπιε χαμογέλασε αμηχανα και ειπε ναι ναι χεχε
μου εκανε και την δυσκολη να χαλάσει το 10αρικο το ζωον τι χαμογελάνε τοτε σαν χαχανουλες για να μας δειξουν ότι είναι εξυπηρετικές :S
σημερα ηταν 2 ελλεϊνιδες εκει που πηγα να χαλάσω ένα 10αρικο μου ειπε η μια (η άλλη έκανε τη γλάστρα και χαζογελουσε στο κοσμο) ότι δεν γινεται να το χαλάσει ... τοτε άρπαξα ένα πακετάκι το εβαλα μπροστα της και της λεω τωρα μπορεις να μου χαλάσεις όμως .... ξεροκατάπιε χαμογέλασε αμηχανα και ειπε ναι ναι χεχε
μου εκανε και την δυσκολη να χαλάσει το 10αρικο το ζωον τι χαμογελάνε τοτε σαν χαχανουλες για να μας δειξουν ότι είναι εξυπηρετικές :S
Τι πακετακι ρε τύπε
Πσσσ τις τραμπουκισες αγρια τις ελλεηνιδες τυπε οχι αστεια ε?
Τυπε αν πιασει παιδι τις μερες της περιοδου και βγει αγορι να ονομασει το παιδι jesus..θαυμα θα ειναι.Γονιμη ακομη και τις μερες περιοδου. Μαλιστα. Δηλαδη με το ωαριο νεκρο που αποβαλλεται με το αιμα, εσυ θα πιασεις παιδι. Και στο ειπε γυναικολογος. Τι γυναικολογος, με πτυχιο απο την Σουαζιλανδη?
ετσι..Φταίνε και οι Ελληνες.Ανεβάζουν πολύ τις γκόμενες.