Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 867 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 574 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.954

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και άλλο η τραγουδίστρια στα μπουζούκια (την οποία θα προτιμούσα να πηδήξω μακράν). Οι άλλες μου πέφτουν κομματάκι high class. Όπως και να το κάνουμε η παρακμή έχει άλλη γλύκα  :wanker:


Οι τραγουδιάρες όμως είναι ακριβότερες!
Αν και γουστάρω κι εγώ με τρέλα.

Και λουλουδού μπάνικια γουστάρω τρελά.
 

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Μηνύματα
9.752
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η 40+ είναι η κατηγορια μου! Oτι ελλεηνιδιαση ειχαν θα έχει φυγει ισως σε τέτοια ηλικια! Απλα ψάχνω να δω που μαζεύονται για να πάω ακομα και μονος μου. Η λογικη να μπω σε μια παρέα για να βγάλω γκομενα δεν μ αρεσει. Το καλυτερο σκηνικο είναι κανα μπαράκι με γκομενες τέτοιας ηλικιας σε παρέα των 2 που να ψάχνονται. Αυτό είναι το ιδανικο!

Αυτό που λες, δεν υπάρχει.
Οι συμμαθήτριές μου, είναι ... 44.
Δεν έχει φύγει η ελλεηνιδίαση.
Και βέβαια δεν βγαίνουν μόνες τους να ψάχνονται.

Αυτές τις τρώς ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑ.
Και φυσικά δεν χώνεσαι στην παρέα τους , όντας άσχετος χωρίς συστάσεις.

Σε μικρότερες το κάνεις πιο εύκολα.
 

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Μηνύματα
56
Like
0
Πόντοι
0
Οι τραγουδιάρες όμως είναι ακριβότερες!
Αν και γουστάρω κι εγώ με τρέλα.

Και λουλουδού μπάνικια γουστάρω τρελά.

Συμφωνώ. Όχι πως έχω πάρει καμιά τραγουδίστρια ή λουλουδού. Αλλά έστω από τις ελάχιστες φορές που έχω πάει σε μπουζούκια, η τραγουδίστρια μου βγάζει αυτό το κάτι ρε παιδί μου...το λαϊκό καυλιάρικο κορίτσι που παράλληλα βγάζει κέφι! Βέβαια και το περιβάλλον βοηθάει (ποτά, φωτισμός κλπ)  :tits: :cum:
 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Μηνύματα
2.441
Like
14
Πόντοι
16
Οποιος ειναι ΝΟΡΜΑΛ μεσος ανδρας,δηλαδη με τυπικο μισθο,ενα σπιτι αλλα και υποχρεωσεις σε εφορια,ενφια,δανεια κλπ
θα θεωρει τουλαχιστον ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ το να κανει σχεση με ελεεινιδα..
Σε μια εποχη που χρειαζεσαι συνοδοιπορο,δεν ειναι δυνατον να κανεις σχεση με παρτακισσες που θεωρουν πως πρεπει να τις εχεις σαν βασιλισσες κ να πληρωνεις τις "παροχες " τους..
Η μεση ελλεεινιδα εχει ξεφυγει κ ακομα κ μεσα στην κριση ζηταει του μουνιου της τον χαβα,οπως ζητουσε εδω και τοσα χρονια...
Μονο ξενες!
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.888
Like
1.428
Πόντοι
216
Οποιος ειναι ΝΟΡΜΑΛ μεσος ανδρας,δηλαδη με τυπικο μισθο,ενα σπιτι αλλα και υποχρεωσεις σε εφορια,ενφια,δανεια κλπ
θα θεωρει τουλαχιστον ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ το να κανει σχεση με ελεεινιδα..
Σε μια εποχη που χρειαζεσαι συνοδοιπορο,δεν ειναι δυνατον να κανεις σχεση με παρτακισσες που θεωρουν πως πρεπει να τις εχεις σαν βασιλισσες κ να πληρωνεις τις "παροχες " τους..
Η μεση ελλεεινιδα εχει ξεφυγει κ ακομα κ μεσα στην κριση ζηταει του μουνιου της τον χαβα,οπως ζητουσε εδω και τοσα χρονια...
Μονο ξενες!

Αψογος!!!!
 

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Μηνύματα
564
Like
38
Πόντοι
6
Κοιτάχτε εδώ μαλακίες που γράφει ο πουτσολόγος , ο Ασκητής .
Μετά αναρωτιόμαστε τί τρέχει με τις ελλεεινίδες...


Θάνος Ασκητής: «Κάνε με να σε θέλω» η προσπάθεια της σύγχρονης γυναίκας

Η γυναίκα που σήμερα παλεύει ακόμα να βρει τις ισορροπίες  της αποκαλύπτει το μυστικό της ευδαιμονίας της
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα των Γυναικών στις 8 Μαρτίου επιλέγω να αφιερώσω το κείμενο που ακολουθεί στις ανάγκες, στις επιθυμίες και στα θέλω της σύγχρονης γυναίκας που μάχεται καθημερινά για να ομορφαίνει τις ζωές όλων μας. Στη μητέρα, στην κόρη, στην αδελφή και στη φίλη, μα πάνω απ’ όλα στη γυναίκα σύντροφο και σύμμαχο στην οικογένεια και στη σχέση. Η γυναίκα που σήμερα παλεύει ακόμα να βρει τις ισορροπίες της μέσα σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο μάς αποκαλύπτει το μυστικό της ευδαιμονίας της:



«Αντρα, σε σένα απευθύνομαι, θέλω να με κάνεις να σε θέλω! Οι ανάγκες μου είναι ίσως πολλές, αφού από τη φύση μου είμαι πιο συναισθηματική και περίπλοκη από σένα. Γι’ αυτό πολλές φορές μπορεί να μη με καταλαβαίνεις. Γνωρίζω όμως πολύ καλά τι θέλω:
Θέλω να με κάνεις να νιώθω η μία και μοναδική. Θέλω να ξέρω ότι με βρίσκεις όμορφη ακόμα και όταν ξυπνάω, που το μαλλί μου είναι ανάστατο και το δέρμα μου ζαρωμένο. Θέλω να είσαι περήφανος για μένα, για όλα όσα καταφέρνω μέσα στη μέρα μου και να μην τα θεωρείς δεδομένα. Θέλω να ζηλεύεις και λίγο γιατί φοβάσαι ότι θα με χάσεις και να μη με αντιμετωπίζεις ως κάτι σίγουρο. Βλέπεις, είμαι και λίγο φεμινίστρια, έμαθα να ανήκω σε μένα. Ούτε σε σένα, αλλά ούτε και στον πατέρα μου. Αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάζει εσένα. Προσπάθησε να αναγνωρίσεις ότι ενώ εγώ έχω επιλογές εσύ είσαι η αγαπημένη μου!

Μη θεωρήσεις ποτέ ότι δεν μπορώ να τα καταφέρω χωρίς εσένα. Μην ξεχνάς να προσπαθείς για εμάς. Η σχέση είναι μια διαδικασία που χρειάζεται προσπάθεια και από τους δύο. Μόνη μου δεν μπορώ να την κρατώ για πολύ γιατί λυγίζω. Κάνε με να σε νιώθω κοντά μου μέσα στη μέρα μου. Αν δεν το κάνεις, ίσως σου γκρινιάξω ή ίσως το αναζητήσω κάπου αλλού. Δεν θέλω να μαντεύω ή να υποθέτω το ενδιαφέρον σου. Χρειάζομαι ασφάλεια. Θέλω το βράδυ να με αφήνεις να σε αγγίζω στον ύπνο μου και να νιώθω ανακούφιση που είσαι δίπλα μου για μία ακόμα μέρα. Θέλω να νιώθω ότι το ‘‘εμείς’’ δεν φθείρεται μέσα στον χρόνο. Τώρα που έμαθα μαζί σου, φοβάμαι λίγο το ‘‘εγώ’’. Το ‘‘μαζί’’ είναι πιο όμορφο και δεν θέλω να σε χάσω.

Αντρα, μην ξεχνάς ότι είμαι και γυναίκα. Οχι, δεν είμαι μόνο η μητέρα των παιδιών μας, ούτε η μαγείρισσα του σπιτιού. Θυμήσου τις πρώτες μέρες μας. Πόσο με ποθούσες. Αυτό θέλω να κάνεις και τώρα. Θέλω τις πιο πονηρές σου φαντασιώσεις να τις μοιραστείς μαζί μου. Ναι, μπορώ και θέλω να είμαι και η ερωμένη σου. Δεν ξέχασα πόσο όμορφα με έκανες να νιώθω. Ούτε και κουράστηκα. Μπορεί να μην εκφράζομαι κάποιες φορές αλλά σεξουαλικά έχω και εγώ ανάγκες. Οσο μεγαλώνω κιόλας, έχω ακόμα περισσότερες. Μην ψαχτείς αλλού, λοιπόν, προκάλεσέ με και θα ανταποκριθώ!

Το ξέρω ότι πολλές φορές ξεχνώ και εγώ να προσπαθώ. Κάποιες άλλες ίσως και να σε καπελώνω. Κάνω τόσα πράγματα, που εσύ μένεις να αναρωτιέσαι ποιος είναι ο ρόλος σου μέσα σε όλο αυτό. Εχασα ίσως και τη θηλυκότητά μου στην προσπάθειά μου να κάνω ό,τι κάνεις και εσύ. Εγώ σε φλέρταρα πρώτη εξάλλου. Θυμάσαι; Από την πρώτη μέρα σού στέρησα και το ένστικτο του κυνηγού που έχεις μέσα σου ως γνήσιο αρσενικό. Μα φοβόμουν ότι αν δεν το έκανα εγώ μπορεί να μην τολμούσες εσύ…

Θέλω και εγώ να σε κάνω να με θέλεις. Σου το είπα ξανά, η σχέση θέλει προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Οχι, δεν θα αφεθώ στη μητρότητα ή στην ουτοπία ότι είσαι δικός μου για πάντα. Θα φροντίσω το σώμα μου και θα περιποιηθώ το πρόσωπό μου για να ομορφαίνω την κάθε μέρα σου. Δεν θα γκρινιάζω, ούτε θα σε ελέγχω. Δεν είμαι μητέρα σου, ούτε και εσύ παιδί.

Μου αρέσει κάποιες φορές να είμαι το ‘‘αδύναμο φύλο’’. Με έναν περίεργο τρόπο μού αναδεικνύει τη θηλυκότητά μου… Είσαι ο άνθρωπός μου, θέλω να το ξέρεις! Αφιέρωσέ μου χρόνο για να με μάθεις και το ίδιο θα κάνω και εγώ. Μην ξεχνάς ούτε στιγμή πως είμαστε ζευγάρι όχι μόνο για τα όμορφα, αλλά και για τα δύσκολα. Διαφορετικά, τι νόημα έχει να ψάξω να σε βρω; Εχω μάθει να ζω και μόνη μου απ’ το να φορτωθώ εσένα και τη... μαμά σου!
Οχι, δεν είναι αλήθεια αυτό. Πάντα θέλω αυτόν που με θέλει. Υπάρχεις! Κάνε με δική σου! Κάνε με να σε θέλω! Το χρειαζόμαστε και οι δύο. Ετσι δεν είναι;».
Ο ασκητης τα λεει αυτα για να εχει δουλεια ο ιδιος,ανεβαζει την ελεεινιδιαση για να πηγαινουν ζευγαρια για συμβουλες πανω στο σεξ ,αφου του εχει γαμησει την ψυχολογια του αντρα κανοντας τον μουνοδουλο χωρις να φταιει σε τιποτα
ΜΑΛΑΚΑ ΑΣΚΗΤΗ τις μαλακιες σου κρατα τες για τον εαυτο σου ,οσο για σενα ελεεινιδα ζησε στον κοσμο σου ,δεν πειραζει ναναι καλα ολο το πακετο του αγοραιου ερωτα,εκτος οτι συμφερει κανει καλο στην ψυχη μου (το σημαντικοτερο)
 

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
165
Like
24
Πόντοι
1
Παιδιά γειάσσας και απο μένα.. Δεν άντεξα να μην απαντήσω στο θέμα.. Παντρεμένος με Ελληνίδα και με εμπειρία με Τσέχες, Ουγγαρέζες, Γερμανίδες, Ρωσίδα, Γαλλίδα, Αυστριακιά και βάλε... έχω να σας πώ τα εξής για να μην τρέφετε αυταπάτες.. και νομίζετε ότι με τις ξένες θα περάσετε γάλα..
Για σπίτι ΜΟΝΟ Ελληνίδα.. θα κάνετε υπομονή θα φοράτε ωτοασπίδες, θα σημειώνετε πάρα πολλά στα αμελέτητά σας αλλά έχετε την πιθανότητα να ζήσετε μια ζωή με γυναίκα που θα σας σέβεται, θα είναι καλή μαγείρισσα, πουτάνα στο κρεβάτι σας και δεν θα τρώτε κέρατο αν την προσέχετε, α επίσης θα έχετε και καθαρά ρούχα και σιδερωμένα. Στις ξένες η πιθανότητα αυτή είναι απειροελάχιστη.. Μπορεί να περάσετε έρωτα αξέχαστο, να κάνετε τα αξέχαστα γαμήσια, αλλά την ξένη αν την παραμελήσεις λίγο ή εάν σε βαρεθεί ανήκεις στο παρελθόν εκτός και αν κουβαλάς βαρύ πακέτο και είσαι καλός σπόνσορας και με καλή κληρονομιά.. θα σε ανεχτεί αλλά όχι και με πολλά πολλά..
Ανήκω στην γενιά των καμακιών και ήμουνα ερωτευμένος κάθε εβδομάδα με άλλη.. τι να πώ ντισκοτέκ, μπάνια στην θάλασσα νυχτερινά υπό το φώς τον αστεριών, μιλάμε για ζωή που κάποιοι δεν την ονειρεύτηκαν όχι να την έζησαν.. και γυναίκες αστέρια .. που βλέπω τώρα και λέω ΕΓΩ είχα αυτά τα μουνιά? κι όμως έτυχε κάποιες να τις ξανασυναντήσω προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν υπήρχε τίποτα απο την μαγεία την παλιά..
Με μιά κοπέλα μάλιστα Γερμανίδα η οποία εδώ έσχιζε φλέβες στην Γερμανία ήταν σαν γνωστή ούτε καν σαν φίλη .. βέβαια κατάλαβα με τα χρόνια ότι η διακοπές δεν είναι η κανονική τους ζωή .. όπως και ότι στην πατρίδα τους τις στραβοκοιτάνε σε βαθμό που να λένε κοίτα την πουτάνα γαμιέται με Έλληνα όπως θα λέγαμε εμείς κοίτα την πηδιέται με τον Αλβανό.. οπότε είναι και δύσκολο για μια στην Ευρώπη να εκδηλωθεί..
Τέλος για να καταλήξω στις Ελλεηνίδες.. έγραψε ένας παραπάνω ότι λόγο του ότι μας το παίζουν δύσκολες τις παρακαλάμε και τις κακομαθαίνουμε ακόμα και τα μπάζα το παίζουν γκόμενες.. αυτό είναι αλήθεια .. όπως και ότι είναι κομπλεξικές.. δεν ξέρουν τι θέλουν..
τις αγαπάς και τις προσέχεις σε θεωρούν δεδομένο και ψάχνουν τον μαλάκα που τις φτύνει... τις φτύνεις τρέχουν απο πίσω σου σαν σκυλάκια.. γιαυτό κάτι τάχα μου βαριοί τύποι (νούλες) έχουν τις χαζοβιόλες να τρέχουν απο πίσω τους..
ΑΝΣΚ τους είναι να παντρευτούν και εκεί όταν τις πιάσει το άγχος κάνουν και τα λάθη και μπλέκουν με όποιον λάχει.. είχα έναν κολλητό γαμούσε εβέρτα τάζοντας γάμο .. αραβωνιαζόταν τον σπίτωναν, έτρωγε έπινε και μετά την κανά...
Τι να πώ.. τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες κυρίως οι μικρές είναι και κακομαθημένες δεν σέβονται τον άντρα καθόλου .. βρίζουν τσαμπουκαλεύονται κιόλας και δεν τολμάς να μιλήσεις.. εγώ έχω τις αμφιβολίες μου πλέον και έχω δυό γιούς και δεν ξέρουν τι θα κάνουν τα παιδιά .. η Ελληνίδες είναι θέμα λαχείου..
Οι ξένες πάλι .. έχουν και την ξένη νοοτροπία και είναι γαμησέτα .. οι ανατολικές γκόμενες δεν έχουν μπέσα .. καθόλου.. φίλος είχε γκόμενα Σλοβάκα και μετά απο ενάμισι χρόνο ανακάλυψε ότι ήταν και πουτάνα ερασιτέχνιδα.. απο το δεύτερο της κινητό ..

Πρέπει να ξέρουμε παιδιά τι περιμένουμε απο τις γυναίκες .. και να καταλαβαίνουμε απο τα σημάδια τι ρόλο βαράει η κάθε μια αλλά και να μένουμε στο ύψος μας.. εντάξει η ισότητα αλλά όχι ότι και όταν μας συμφέρει .. να δίνουμε στίγμα τι ήμαστε και τι θέλουμε και αν γουστάρει καλός αν όχι το μπούλο... και η γυναίκα είναι θέμα τύχης .. καθαρά . στο μεγαλύτερο ποσοστό..
Αυτά απο μένα...   
 

prokambrios

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Μηνύματα
18
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά γειάσσας και απο μένα.. Δεν άντεξα να μην απαντήσω στο θέμα.. Παντρεμένος με Ελληνίδα και με εμπειρία με Τσέχες, Ουγγαρέζες, Γερμανίδες, Ρωσίδα, Γαλλίδα, Αυστριακιά και βάλε... έχω να σας πώ τα εξής για να μην τρέφετε αυταπάτες.. και νομίζετε ότι με τις ξένες θα περάσετε γάλα..
Για σπίτι ΜΟΝΟ Ελληνίδα.. θα κάνετε υπομονή θα φοράτε ωτοασπίδες, θα σημειώνετε πάρα πολλά στα αμελέτητά σας αλλά έχετε την πιθανότητα να ζήσετε μια ζωή με γυναίκα που θα σας σέβεται, θα είναι καλή μαγείρισσα, πουτάνα στο κρεβάτι σας και δεν θα τρώτε κέρατο αν την προσέχετε, α επίσης θα έχετε και καθαρά ρούχα και σιδερωμένα. Στις ξένες η πιθανότητα αυτή είναι απειροελάχιστη.. Μπορεί να περάσετε έρωτα αξέχαστο, να κάνετε τα αξέχαστα γαμήσια, αλλά την ξένη αν την παραμελήσεις λίγο ή εάν σε βαρεθεί ανήκεις στο παρελθόν εκτός και αν κουβαλάς βαρύ πακέτο και είσαι καλός σπόνσορας και με καλή κληρονομιά.. θα σε ανεχτεί αλλά όχι και με πολλά πολλά..
Ανήκω στην γενιά των καμακιών και ήμουνα ερωτευμένος κάθε εβδομάδα με άλλη.. τι να πώ ντισκοτέκ, μπάνια στην θάλασσα νυχτερινά υπό το φώς τον αστεριών, μιλάμε για ζωή που κάποιοι δεν την ονειρεύτηκαν όχι να την έζησαν.. και γυναίκες αστέρια .. που βλέπω τώρα και λέω ΕΓΩ είχα αυτά τα μουνιά? κι όμως έτυχε κάποιες να τις ξανασυναντήσω προς μεγάλη μου απογοήτευση δεν υπήρχε τίποτα απο την μαγεία την παλιά..
Με μιά κοπέλα μάλιστα Γερμανίδα η οποία εδώ έσχιζε φλέβες στην Γερμανία ήταν σαν γνωστή ούτε καν σαν φίλη .. βέβαια κατάλαβα με τα χρόνια ότι η διακοπές δεν είναι η κανονική τους ζωή .. όπως και ότι στην πατρίδα τους τις στραβοκοιτάνε σε βαθμό που να λένε κοίτα την πουτάνα γαμιέται με Έλληνα όπως θα λέγαμε εμείς κοίτα την πηδιέται με τον Αλβανό.. οπότε είναι και δύσκολο για μια στην Ευρώπη να εκδηλωθεί..
Τέλος για να καταλήξω στις Ελλεηνίδες.. έγραψε ένας παραπάνω ότι λόγο του ότι μας το παίζουν δύσκολες τις παρακαλάμε και τις κακομαθαίνουμε ακόμα και τα μπάζα το παίζουν γκόμενες.. αυτό είναι αλήθεια .. όπως και ότι είναι κομπλεξικές.. δεν ξέρουν τι θέλουν..
τις αγαπάς και τις προσέχεις σε θεωρούν δεδομένο και ψάχνουν τον μαλάκα που τις φτύνει... τις φτύνεις τρέχουν απο πίσω σου σαν σκυλάκια.. γιαυτό κάτι τάχα μου βαριοί τύποι (νούλες) έχουν τις χαζοβιόλες να τρέχουν απο πίσω τους..
ΑΝΣΚ τους είναι να παντρευτούν και εκεί όταν τις πιάσει το άγχος κάνουν και τα λάθη και μπλέκουν με όποιον λάχει.. είχα έναν κολλητό γαμούσε εβέρτα τάζοντας γάμο .. αραβωνιαζόταν τον σπίτωναν, έτρωγε έπινε και μετά την κανά...
Τι να πώ.. τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες κυρίως οι μικρές είναι και κακομαθημένες δεν σέβονται τον άντρα καθόλου .. βρίζουν τσαμπουκαλεύονται κιόλας και δεν τολμάς να μιλήσεις.. εγώ έχω τις αμφιβολίες μου πλέον και έχω δυό γιούς και δεν ξέρουν τι θα κάνουν τα παιδιά .. η Ελληνίδες είναι θέμα λαχείου..
Οι ξένες πάλι .. έχουν και την ξένη νοοτροπία και είναι γαμησέτα .. οι ανατολικές γκόμενες δεν έχουν μπέσα .. καθόλου.. φίλος είχε γκόμενα Σλοβάκα και μετά απο ενάμισι χρόνο ανακάλυψε ότι ήταν και πουτάνα ερασιτέχνιδα.. απο το δεύτερο της κινητό ..

Πρέπει να ξέρουμε παιδιά τι περιμένουμε απο τις γυναίκες .. και να καταλαβαίνουμε απο τα σημάδια τι ρόλο βαράει η κάθε μια αλλά και να μένουμε στο ύψος μας.. εντάξει η ισότητα αλλά όχι ότι και όταν μας συμφέρει .. να δίνουμε στίγμα τι ήμαστε και τι θέλουμε και αν γουστάρει καλός αν όχι το μπούλο... και η γυναίκα είναι θέμα τύχης .. καθαρά . στο μεγαλύτερο ποσοστό..
Αυτά απο μένα...   

Σωραίος τύπε ρεσπέκτ!!!
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.458
Κριτικές
2
Like
5.723
Πόντοι
2.356
Ελληνίδες.

Από τη μία λένε δεν φλερτάρουν οι άντρες και απο την άλλη αν τις κυνηγάμε είμαστε και επικίνδυνοι. Άστα να πάνε αδερφέ.

#kati_dika_mou
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.458
Κριτικές
2
Like
5.723
Πόντοι
2.356
Ελληνίδες παρτ2.

Γιατί όπου πάω βλέπω πολλούς να ψάχνονται ενώ υπάρχουν τόσες μόνες γκόμενες; Γιατί τόσα πολλά μπακούρια;

#kati_dika_moy
 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
15.648
Κριτικές
29
Like
191
Πόντοι
1.390

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.179
Like
1.688
Πόντοι
216
Ελληνίδες.

Από τη μία λένε δεν φλερτάρουν οι άντρες και απο την άλλη αν τις κυνηγάμε είμαστε και επικίνδυνοι. Άστα να πάνε αδερφέ.

#kati_dika_mou

Δε κατάλαβες. Εννοούν ότι δε τις φλερτάρουν οι άντρες που γουστάρουν αυτές.
Τους υπόλοιπους τους έχουν χεσμένους. Αν δεν αρχίσουν να πέφτουν φάπες όπως παλιά, μυαλό δε βάζουν οι Ελλεηνίδες.

Σήμερα έβλεπα κάτι πουτανάκια ήταν δεν ήταν 17-18 και βγάζαν σελφι στα βεραντάκια μιας εκκλησίας.
Άντε πες δε σέβονταν τον θρησκευτικό χώρο που βρισκόντουσαν, θα έφταιγε ο παπάς μετά να έρθει και να  πλακώσει και αυτές και τις μανάδες τους που δε τους δώσαν ανατροφή;
 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δε κατάλαβες. Εννοούν ότι δε τις φλερτάρουν οι άντρες που γουστάρουν αυτές.
Τους υπόλοιπους τους έχουν χεσμένους. Αν δεν αρχίσουν να πέφτουν φάπες όπως παλιά, μυαλό δε βάζουν οι Ελλεηνίδες.

Σήμερα έβλεπα κάτι πουτανάκια ήταν δεν ήταν 17-18 και βγάζαν σελφι στα βεραντάκια μιας εκκλησίας.
Άντε πες δε σέβονταν τον θρησκευτικό χώρο που βρισκόντουσαν, θα έφταιγε ο παπάς μετά να έρθει και να  πλακώσει και αυτές και τις μανάδες τους που δε τους δώσαν ανατροφή;

λολ το οτι εβγαζαν φωτογραφιες στο προαυλιο σημαινει οτι δεν ειναι καλες χριστιανες και δεν σεβονται τα θεια?
πιο πολυ προσβαλεις εσυ τα θεια και αυτα που πρεσβευει ο χριστιανισμος με το να αποκαλεις πουτανακια, νεαρα κοριτσια που δε σε πειραξαν παρα αυτες που ετολμησαν να βγαλουν φωτογραφιες στο προαυλιο! Ακουσον ακουσον!
 

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Μηνύματα
19.869
Like
62
Πόντοι
166
λολ το οτι εβγαζαν φωτογραφιες στο προαυλιο σημαινει οτι δεν ειναι καλες χριστιανες και δεν σεβονται τα θεια?
πιο πολυ προσβαλεις εσυ τα θεια και αυτα που πρεσβευει ο χριστιανισμος με το να αποκαλεις πουτανακια, νεαρα κοριτσια που δε σε πειραξαν παρα αυτες που ετολμησαν να βγαλουν φωτογραφιες στο προαυλιο! Ακουσον ακουσον!

πενταγιωτα εσυ αν γουσταρεις εναν αντρα σε ενα μπαρακι πως του το δειχνεις?
 

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Μηνύματα
2.179
Like
1.688
Πόντοι
216
λολ το οτι εβγαζαν φωτογραφιες στο προαυλιο σημαινει οτι δεν ειναι καλες χριστιανες και δεν σεβονται τα θεια?
πιο πολυ προσβαλεις εσυ τα θεια και αυτα που πρεσβευει ο χριστιανισμος με το να αποκαλεις πουτανακια, νεαρα κοριτσια που δε σε πειραξαν παρα αυτες που ετολμησαν να βγαλουν φωτογραφιες στο προαυλιο! Ακουσον ακουσον!

Δεν έβγαζαν φωτογραφίες στο προαύλιο όπως λες για κάποια σχολική ημερίδα, αλλά στα βεραντάκια ποζάροντας κρεμασμένες με ντακφεις και γελάκια και ανεβάζοντας τις φώτο στα σόσιαλ, εξευτελίζοντας το χώρο που βρισκόντουσαν.
Πιστεύω να μην είσαι τόσο καθυστερημένη ωστε να μη καταλαβαίνεις τη διαφορά εκτός αν σου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου ο αράπης σου.
Στα παπάρια μου προσωπικά εμένα, άθρησκος είμαι εξάλλου και έχω να πατήσω κάτι χρόνια.
Γράψε μας τώρα καμιά ιστορία πώς σου ξέσκισαν την τρύπα.
 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Μηνύματα
15.648
Κριτικές
29
Like
191
Πόντοι
1.390
λολ το οτι εβγαζαν φωτογραφιες στο προαυλιο σημαινει οτι δεν ειναι καλες χριστιανες και δεν σεβονται τα θεια?
πιο πολυ προσβαλεις εσυ τα θεια και αυτα που πρεσβευει ο χριστιανισμος με το να αποκαλεις πουτανακια, νεαρα κοριτσια που δε σε πειραξαν παρα αυτες που ετολμησαν να βγαλουν φωτογραφιες στο προαυλιο! Ακουσον ακουσον!

ti ESSO hsoun type?
 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεν έβγαζαν φωτογραφίες στο προαύλιο όπως λες για κάποια σχολική ημερίδα, αλλά στα βεραντάκια ποζάροντας κρεμασμένες με ντακφεις και γελάκια και ανεβάζοντας τις φώτο στα σόσιαλ, εξευτελίζοντας το χώρο που βρισκόντουσαν.
Πιστεύω να μην είσαι τόσο καθυστερημένη ωστε να μη καταλαβαίνεις τη διαφορά εκτός αν σου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου ο αράπης σου.
Στα παπάρια μου προσωπικά εμένα, άθρησκος είμαι εξάλλου και έχω να πατήσω κάτι χρόνια.
Γράψε μας τώρα καμιά ιστορία πώς σου ξέσκισαν την τρύπα.

αν περιμενει ο χωρος τα ντακφεις για να εξευτελιστει τοτε πλανασαι πλανην οικτρα!

επισης ο χριστιανισμος ειναι ιδεολογια που κουβαλαει καθεις μεσα του..το οτι εχει περασει ως ειδος λατρευτικο δε συμφωνω καθολου αλλα ειναι υποκειμενικο αυτο. παντως τα οτι ο οικος του θεου ειναι ιερος και πρεπει να προσποιουμαστε τους ευσεβεις οταν ειμαστε εκει αλλα μολις φυγουμε μπορουμε να γινουμε παλι οι μαλακες που ειμαστε το υπολοιπο 24ωρο εγω τα ακουω βερεσε. και στα λεω εγω που ειμαι Χριστιανη και επιλεγω να ειμαι ο εαυτος μου ανεξαρτητα  το μερος που βρισκομαι!
 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom