Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μιας και το πηγατε στα πολιτικα ,Θεωρω ολιγον τι παραδοξο ελληνες-πατριωτες-εθνικιστες οπως και αριστερουληδες "ανθρωπιστες" υπερμαχοι της ισοτητας και φεμινισμου :να κραζουν τις Ελληνιδες !!!
Αν παρατηρείς οι άκρο-Αριστερούληδες αναρχοάπλυτοι δεν τις κράζουν!Αφού τις κάναν ένα με τα μούτρα τους...Βόθρο και οχετό ...
ρεσπεκτ!!!εισαι κορυφη τυπε!!!Ευτυχως που υπάρχουν τα μπου δεν θα πει τιποτα. Θα μας ειχαν ξεφτυλισει οι παλαβές για να ριξουμε λιγο πηδημα. Εχω να ασχοληθώ με ελλεηνιδα πολύ καιρο και δεν το μετανιώνω με αυτά που βλέπω.
ρεσπεκτ!!!εισαι κορυφη τυπε!!!
με ξενες ασχολουμαι καιρο και τις προτιμω αλλα το λιγο δεν μου κανει...περιεργο τελευταια ουτε εγω ασχολουμαι πολυ με ελληνιδες,αυτες ασχολουνται μαζι μου!!παντα ετρωγα ειτε ευκολα ειτε δυσκολα και παντα θα τρωω..δεν θα τις βγαλω σκαρτες ολες να τονωσω τον εγωισμο μου!!γενικα στην ζωη δεν ισοπεδωνω τα παντα !
θεωρω οτι το προβλημα στην χωρα δεν ειναι φυλου αλλα νοοτροπιας συνολικα σε καθε εκφανση της ζωης!!οσους γαματους αντρες εχουμε αλλο τοσο ειναι και γυναικες!
Εσυ φιλε το έχεις φτιάξει ετσι για να τους γινεσαι αρεστος. Εμενα δεν με ενδιαφέρει να τους γινω αρεστος. Αναγκη δεν τις έχω. Και αυτές τον εγωϊσμο τους θέλουν να τονώνουν οποτε γιατι να μην το κάνω και εγω , εχεις δει τι ψωνια κυκλοφορουν εκει εξω;;;
τυπε εγω τους βριζω τις μανες
τυπε εγω τους βριζω τις μανες
Οι κωστοπουλοι κατέστρεψαν την Ελλάδα![]()
και τις ελλεϊνιδες![]()
ψωνια υπαρχουν και σε αλλες χωρες οπως και μπαζα ή πουτανες..αρκει να μπορεις να βρεις αυτο που θες!!!
ευγε στον κωστοπουλο στο πασοκ ,τους μπουληδες της ραφηνας και τους αριστερο-μουσατους και κυριως ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ στους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕς μυρια πυρφορους που κατεστρεψαν την χωρα και τις ελληνιδες!!!
στα λογια μου ερχεσαι τωρα
ψωνια υπαρχουν και σε αλλες χωρες οπως και μπαζα ή πουτανες..αρκει να μπορεις να βρεις αυτο που θες!!!