You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)
ZeroHedge
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
Εγω οσες ρωσιδες γνωρισα στα νησια και εξω ,ηταν gold diggers-νεοπλουτιδες -πολυ ξιπασμενες, ή της δουλειας...πουτανες μπαργουμεν στριπτιζουδες, δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει μια βιομηχανια που παραγει εσκορτ και σωληνογκομενeς!!!!βεβαια δεν γνωρισα πυρηνικους φυσικους απο λομονοσοφ ουτε θεατρολογους του μαριινσκι με επιπεδο! στην ομορφια εχει διαφορα ναι οι αντρες πολυ χαλια αλλα στην νοοτροπια τα ιδια σκατα ειναι!!!η ομορφη νεα ρωσιδα δεν κοιτα τον λιγοτερο μαλακα.. κοιτα τον πιο ολιγαρχη lol! μην τα ισοπεδωνεις ολα , παντου υπαρχουν εξαιρεσεις!Δεν πετάει και το υπονόησα όταν έγραψα πως οι συζητήσεις ήταν χωρίς ουσία...Όμως μπορώ με σιγουριά να πω πως ...ψάχνεται...Κάτι είναι και αυτό μπροστά στις γκόμενες που το μοναδικό ψάξιμο είναι να πέσουν στον λιγότερο μαλακα...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Κεντροδεξιός αυτοπροσδιορίζεται ...Και τώρα το ερώτημα είναι...Οι παραδοςιακοί κεντροδεξιοί θα τα μαζέψουν αυτά τα περιττώματα και θα γίνουν και οι ίδιοι για το καζανάκι;Εσύ είσαι καμαρωτός ΣΥΡΙΖΑ ;
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Εσύ θα μας πεις τελικά πως προσδιορίζεσαι πολιτικά (πέρα από χοντρομαλάκας) και τι ψηφίζεις ? Έλα μη ντρέπεσαι...βγάλτο από μέσα σου !Κεντροδεξιός αυτοπροσδιορίζεται ...Και τώρα το ερώτημα είναι...Οι παραδοςιακοί κεντροδεξιοί θα τα μαζέψουν αυτά τα περιττώματα και θα γίνουν και οι ίδιοι για το καζανάκι;
Πάω για ύπνο τώρα πριν μου κάψεις και εμένα τα εγκεφαλικά κύτταρα...
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Προσδιορίζομαι αντίθετα σε οτι γράφεις !!!παραπάνω εξηγήσεις δεν σου δίνω!Εσύ θα μας πεις τελικά πως προσδιορίζεσαι πολιτικά (πέρα από χοντρομαλάκας) και τι ψηφίζεις ? Έλα μη ντρέπεσαι...βγάλτο από μέσα σου !
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 812
- Πόντοι
- 86
Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 812
- Πόντοι
- 86
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
κεντροδεξιός σου είπα ότι είμαι !!
'Ελληνας ως εθνική ταυτότητα και και όχι Ελλέεινας.
Κάνεις λάθος: μία σαρακινή κουράδα είσαι.
Που πληκτρολογεί.
Τίποτα παραπάνω.-
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
σιγα ρε φιλε glock perfection με την μεση ρωσιδα που ειναι υπερμουνο και σοφιστικε :S η καθε ιρινα διαβαζει μπακουνιν ,ακουει τσαικοφσκι,κανει μπαλετο στα μπολσοι και παιζει σκακι σαν τον κασπαρωφ,μιλαει για τα γεωπολιτικα της κασπιας
H μέση Ρωσιδα (μιλαω για Μοσχα, Αγία Πετρούπολη, στα κατσικοχώρια τους δεν ξέρω τι παίζει) εχει ανώτερη παιδεία απο τη μέση Ελληνίδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτο, αλλα δυστυχώς ειναι αλήθεια.
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.544
- Πόντοι
- 11.445
H μέση Ρωσιδα (μιλαω για Μοσχα, Αγία Πετρούπολη, στα κατσικοχώρια τους δεν ξέρω τι παίζει) εχει ανώτερη παιδεία απο τη μέση Ελληνίδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτο, αλλα δυστυχώς ειναι αλήθεια.
Αφενος γιατι τα σχολεια μας γίνονται ολοενα και χειροτερα καθε δεκατια , οι καθηγητές πλεον το παιζουν κοολ και φιλαρακια με τους μαθητές (κανενας σεβασμος) και κατα δευτερο ειναι απο τα 16 στο κυνηγι του πλουσιου και της καλης ζωάρας χωρις να προσπάθεια ....και απο τα πανεπιστημια ακομα βγαίνουν ασχετες.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
H μέση Ρωσιδα (μιλαω για Μοσχα, Αγία Πετρούπολη
Ειναι σαν να λες η μέση ελληνίδα που μένει στην Εκάλη και το Καβούρι ...
yes.i.am
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2016
- Like
- 204
- Πόντοι
- 16
και ποιος σου ειπε οτι η μοσχα και η πετρουπολη δεν ειναι τιγκα σε βλαχες απο κατσικοχωρια? ολες απογονες του τσαρου νομιζεις ειναι οι μοσχοβιτισσες?H μέση Ρωσιδα (μιλαω για Μοσχα, Αγία Πετρούπολη, στα κατσικοχώρια τους δεν ξέρω τι παίζει) εχει ανώτερη παιδεία απο τη μέση Ελληνίδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτο, αλλα δυστυχώς ειναι αλήθεια.
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
και ποιος σου ειπε οτι η μοσχα και η πετρουπολη δεν ειναι τιγκα σε βλαχες απο κατσικοχωρια? ολες απογονες του τσαρου νομιζεις ειναι οι μοσχοβιτισσες?
Δηλαδή μία στη μόσχα είναι το ίδιο με μία στο ιρσκούτσκ ;
Όχι φίλε...Αυτό που λες θα έστεκε αν δεν μας ήθελε καμία μα ΚΑΜΙΑ!Δεν μπορεί να μας γουστάρουν Ρωσίδες που ψάχνουν τον Mr Perfect και μουνάρες Ανατολικών χωρών και να πέφτουμε "λίγοι"στις δικές μας...
Δεν είναι χαζές οι Ανατολικές ούτε πεινασμένες ούτε οι άντρες τους τόσο τραγικοί...Απλά αυτές είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και έχουν σωστή αντίληψη!
Και όπως και να το κάνουμε υπερέχουμε ακόμα σαν μονάδες οι Έλληνες άντρες στο εξωτερικό κάτι σαν τους επιστήμονες...που εδώ καίγονται ενώ στο εξωτερικό διαπρέπουν!
Μπραβο glock, συμφωνω, δεν μπορει να ειναι διαφορετικα.
Εδω εχουν καμενο εγκεφαλο...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πλεον η καθε "μεση" εχει ανωτερη παιδεια απο τη μεση Ελληνιδα, και η μεση Αλβανίδα. Και δε το λεω για πλακα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
χαχαΠλεον η καθε "μεση" εχει ανωτερη παιδεια απο τη μεση Ελληνιδα, και η μεση Αλβανίδα. Και δε το λεω για πλακα
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Πολυ ξινιλια και μυτη οι ελλεινιδες. Περνας διπλα τους και νομιζουν οτι θες να τους κανεις καμακι. Ζωα.
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
κατουρημα θελουνΠολυ ξινιλια και μυτη οι ελλεινιδες. Περνας διπλα τους και νομιζουν οτι θες να τους κανεις καμακι. Ζωα.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Μην σου πω και ενα περιποιημενο χεσιμο. Και να χεις φαει και φασολαδα, με ινδικο με καρυκατουρημα θελουν