Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Δεν πετάει και το υπονόησα όταν έγραψα πως οι συζητήσεις ήταν χωρίς ουσία...Όμως μπορώ με σιγουριά να πω πως ...ψάχνεται...Κάτι είναι και αυτό μπροστά στις γκόμενες που το μοναδικό ψάξιμο είναι να πέσουν στον λιγότερο μαλακα...
Εγω οσες ρωσιδες γνωρισα στα νησια και εξω ,ηταν gold diggers-νεοπλουτιδες -πολυ ξιπασμενες, ή της δουλειας...πουτανες μπαργουμεν στριπτιζουδες, δεν ειναι τυχαιο οτι υπαρχει μια βιομηχανια που παραγει εσκορτ και  σωληνογκομενeς!!!!βεβαια δεν γνωρισα πυρηνικους φυσικους απο λομονοσοφ ουτε θεατρολογους του μαριινσκι με επιπεδο!  :2funny: στην ομορφια εχει διαφορα ναι οι αντρες πολυ χαλια αλλα στην νοοτροπια τα ιδια σκατα ειναι!!!η ομορφη νεα ρωσιδα δεν κοιτα τον λιγοτερο μαλακα.. κοιτα τον πιο ολιγαρχη lol! μην τα ισοπεδωνεις ολα , παντου υπαρχουν εξαιρεσεις!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ είσαι καμαρωτός ΣΥΡΙΖΑ ;
Κεντροδεξιός αυτοπροσδιορίζεται ...Και τώρα το ερώτημα είναι...Οι παραδοςιακοί κεντροδεξιοί θα τα μαζέψουν αυτά τα περιττώματα και θα γίνουν και οι ίδιοι για το καζανάκι;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κεντροδεξιός αυτοπροσδιορίζεται ...Και τώρα το ερώτημα είναι...Οι παραδοςιακοί κεντροδεξιοί θα τα μαζέψουν αυτά τα περιττώματα και θα γίνουν και οι ίδιοι για το καζανάκι;
Εσύ θα μας πεις τελικά πως προσδιορίζεσαι πολιτικά (πέρα από χοντρομαλάκας) και τι ψηφίζεις ? Έλα μη ντρέπεσαι...βγάλτο από μέσα σου !
Πάω για ύπνο τώρα πριν μου κάψεις και εμένα τα εγκεφαλικά κύτταρα...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ θα μας πεις τελικά πως προσδιορίζεσαι πολιτικά (πέρα από χοντρομαλάκας) και τι ψηφίζεις ? Έλα μη ντρέπεσαι...βγάλτο από μέσα σου !
Προσδιορίζομαι αντίθετα σε οτι γράφεις !!!παραπάνω εξηγήσεις δεν σου δίνω!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Μιας και το πηγατε στα πολιτικα ,Θεωρω  ολιγον τι παραδοξο ελληνες-πατριωτες-εθνικιστες οπως και αριστερουληδες "ανθρωπιστες" υπερμαχοι της ισοτητας και φεμινισμου :να κραζουν τις Ελληνιδες !!!
καλο σας βραδυ κυριοι ! :hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
σιγα ρε φιλε glock perfection με την μεση ρωσιδα που ειναι υπερμουνο και σοφιστικε  :S η καθε ιρινα διαβαζει μπακουνιν ,ακουει τσαικοφσκι,κανει μπαλετο στα μπολσοι και παιζει σκακι σαν τον κασπαρωφ,μιλαει για τα γεωπολιτικα της κασπιας  :2funny:

H μέση Ρωσιδα (μιλαω για Μοσχα, Αγία Πετρούπολη, στα κατσικοχώρια τους δεν ξέρω τι παίζει) εχει ανώτερη παιδεία απο τη μέση Ελληνίδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτο, αλλα δυστυχώς ειναι αλήθεια.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
H μέση Ρωσιδα (μιλαω για Μοσχα, Αγία Πετρούπολη, στα κατσικοχώρια τους δεν ξέρω τι παίζει) εχει ανώτερη παιδεία απο τη μέση Ελληνίδα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτο, αλλα δυστυχώς ειναι αλήθεια.

Αφενος γιατι τα σχολεια μας γίνονται ολοενα και χειροτερα καθε δεκατια , οι καθηγητές πλεον το παιζουν κοολ και φιλαρακια με τους μαθητές (κανενας σεβασμος) και κατα δευτερο ειναι απο τα 16 στο κυνηγι του πλουσιου και της καλης ζωάρας χωρις να προσπάθεια ....και απο τα πανεπιστημια ακομα βγαίνουν ασχετες.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
και ποιος σου ειπε οτι η μοσχα και η πετρουπολη δεν ειναι τιγκα σε βλαχες απο κατσικοχωρια? ολες απογονες του τσαρου νομιζεις ειναι οι μοσχοβιτισσες?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
και ποιος σου ειπε οτι η μοσχα και η πετρουπολη δεν ειναι τιγκα σε βλαχες απο κατσικοχωρια? ολες απογονες του τσαρου νομιζεις ειναι οι μοσχοβιτισσες?

Δηλαδή μία στη μόσχα είναι το ίδιο με μία στο ιρσκούτσκ ;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.504
Πόντοι
216
Όχι φίλε...Αυτό που λες θα έστεκε αν δεν μας ήθελε καμία μα ΚΑΜΙΑ!Δεν μπορεί να μας γουστάρουν Ρωσίδες που ψάχνουν τον Mr Perfect και μουνάρες Ανατολικών χωρών και να πέφτουμε "λίγοι"στις δικές μας...
Δεν είναι χαζές οι Ανατολικές ούτε πεινασμένες ούτε οι άντρες τους τόσο τραγικοί...Απλά αυτές είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και έχουν σωστή αντίληψη!
Και όπως και να το κάνουμε υπερέχουμε ακόμα σαν μονάδες οι Έλληνες άντρες στο εξωτερικό κάτι σαν τους επιστήμονες...που εδώ καίγονται ενώ στο εξωτερικό διαπρέπουν!

Μπραβο glock, συμφωνω, δεν μπορει να ειναι διαφορετικα.
Εδω εχουν καμενο εγκεφαλο...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Πλεον η καθε "μεση" εχει ανωτερη παιδεια απο τη μεση Ελληνιδα, και η μεση Αλβανίδα. Και δε το λεω για πλακα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πολυ ξινιλια και μυτη οι ελλεινιδες. Περνας διπλα τους και νομιζουν οτι θες να τους κανεις καμακι. Ζωα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom