Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ?Ας πουμε λιγο για τους ελληνες μουσατους κλαρινογαμπρους αγαμητους πυρφορους εφετζηδες ουγκανα σανοφαγους μαμακηδες λιγουρια καγκουρες πριν ριξουμε στην πυρα τις ελληνιδες...εχουμε τις γκομενες που ΜΑΣ αξιζουν στην χωρα
Οι ευθύνες είναι προφανώς και των δύο φύλλων.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
προφανως φταινε ολοι κ κυριως η οικογενεια-παιδεια-η νοοτροπια κλπ
ας παει μια ελλεινιδα εξωτερικο..ειδικα σε βορεια χωρα ή ανατολικα..θα κατεβει η μυτη κατακορυφα  :dancing:
νομος προσφορας -ζητησης!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΦΤΑΙΝΕ?Ας πουμε λιγο για τους ελληνες μουσατους κλαρινογαμπρους αγαμητους πυρφορους εφετζηδες ουγκανα σανοφαγους μαμακηδες λιγουρια καγκουρες πριν ριξουμε στην πυρα τις ελληνιδες...εχουμε τις γκομενες που ΜΑΣ αξιζουν στην χωρα
Όχι φίλε...Αυτό που λες θα έστεκε αν δεν μας ήθελε καμία μα ΚΑΜΙΑ!Δεν μπορεί να μας γουστάρουν Ρωσίδες που ψάχνουν τον Mr Perfect και μουνάρες Ανατολικών χωρών και να πέφτουμε "λίγοι"στις δικές μας...
Δεν είναι χαζές οι Ανατολικές ούτε πεινασμένες ούτε οι άντρες τους τόσο τραγικοί...Απλά αυτές είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και έχουν σωστή αντίληψη!
Και όπως και να το κάνουμε υπερέχουμε ακόμα σαν μονάδες οι Έλληνες άντρες στο εξωτερικό κάτι σαν τους επιστήμονες...που εδώ καίγονται ενώ στο εξωτερικό διαπρέπουν!
Βέβαια μιλάω για τους νορμάλ Έλληνες και όχι τα παραπάνω εκτρώματα υποστηρικτές του Ουρανίου Τόξου και μηδενιστές των πάντων..Αυτοί βέβαια είναι βάρος και για το περιθώριο...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εδώ να έχεις υπόψην σου είναι ελεύθερο φόρουμ και όχι φόρουμ των Τσιπροκαμμένων, της Χρυσής Αυγής, των Καραμανλήδων κλπ. και όλων αυτών των κοπράνων της πολιτικής !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Όχι φίλε...Αυτό που λες θα έστεκε αν δεν μας ήθελε καμία μα ΚΑΜΙΑ!Δεν μπορεί να μας γουστάρουν Ρωσίδες που ψάχνουν τον Mr Perfect και μουνάρες Ανατολικών χωρών και να πέφτουμε "λίγοι"στις δικές μας...
Δεν είναι χαζές οι Ανατολικές ούτε πεινασμένες ούτε οι άντρες τους τόσο τραγικοί...Απλά αυτές είναι ΓΥΝΑΙΚΕΣ και έχουν σωστή αντίληψη!
Και όπως και να το κάνουμε υπερέχουμε ακόμα σαν μονάδες οι Έλληνες άντρες στο εξωτερικό κάτι σαν τους επιστήμονες...που εδώ καίγονται ενώ στο εξωτερικό διαπρέπουν!
Βέβαια μιλάω για τους νορμάλ Έλληνες και όχι τα παραπάνω εκτρώματα υποστηρικτές του Ουρανίου Τόξου και μηδενιστές των πάντων..Αυτοί βέβαια είναι βάρος και για το περιθώριο...

Εσύ είσαι τυπικός τριτοκοσμικός Ελλέεινας κάφρος, ανεγκέφαλος, αμόρφωτος κλπ. που σε κοιτάνε μόνο οι πεινασμένες του ανατολικού μπλοκ που βαρέθηκαν τη φτώχεια και τους Ρώσους μπεκρήδες που τις δέρνουν και τις βγάζουν στη βίζιτα. Δεν το έχεις καταλάβει ?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και θεωρείς και τον εαυτό σου φυσιολογικό ?  :2funny: :jerking:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Δεν είναι χαζές οι Ανατολικές ούτε πεινασμένες ούτε οι άντρες τους τόσο τραγικοί...

Καλά οι άνδρες τους είναι τραγικοί.
Σλάβα που να μην έχει γκόμενο να τις έχει ρίξει μπουνιές ... είναι σπάνια.
Άνω των 45, δεν υπάρχει καμία.

Όλες τις έχουν κάνει μαύρες στο ξύλο.
Δες και επώνυμες που έχουν παντρευτεί ... επώνυμους Σλάβους ...
πχ πετρουλάκη ... τρώει τις μπουνιές της κανονικά.
Είναι ... σλάβικη παράδοση που τηρείται ευλαβικά !!!!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εσύ είσαι τυπικός τριτοκοσμικός Ελλέεινας κάφρος, ανεγκέφαλος, αμόρφωτος κλπ. που σε κοιτάνε μόνο οι πεινασμένες του ανατολικού μπλοκ που βαρέθηκαν τη φτώχεια και τους Ρώσους μπεκρήδες που τις δέρνουν και τις βγάζουν στη βίζιτα. Δεν το έχεις καταλάβει ?
Όταν μου λένε τέτοια άτομα σαν και εσένα χαίρομαι διότι είναι σημάδι πως είμαι σε σωστό δρόμο!
Σας έχω ξεπεράσει αριστερολοβοτομημένα εκτρώματα...Δεν με αγγίζετε!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όταν μου λένε τέτοια άτομα σαν και εσένα χαίρομαι διότι είναι σημάδι πως είμαι σε σωστό δρόμο!

Θετικό είναι να σε βρίζουν και οι βρωμιάρες του συναφιού.
Εχει πέσει στα χέρια μου , αυθεντικός διάλογος αναρχοάπλυτης βρωμιάρας
που γράφει σε chat , πως γαμιέται σε hot spots με άπλυτους λάθρους.
Σκέφτομαι να το ανεβάσω ... πιασάρικο δεν θα είναι ;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλά οι άνδρες τους είναι τραγικοί.
Σλάβα που να μην έχει γκόμενο να τις έχει ρίξει μπουνιές ... είναι σπάνια.
Άνω των 45, δεν υπάρχει καμία.

Όλες τις έχουν κάνει μαύρες στο ξύλο.
Δες και επώνυμες που έχουν παντρευτεί ... επώνυμους Σλάβους ...
πχ πετρουλάκη ... τρώει τις μπουνιές της κανονικά.
Είναι ... σλάβικη παράδοση που τηρείται ευλαβικά !!!!!!
Προσωπικά παίζω σε κάτω των τριάντα και κάποιες απο αυτές έχουν δουλειές με αποδοχές και αυτοκίνητα που δεν ξέρω καμιά Ελληνίδα να έχει απο ΜΟΝΗ της χωρίς την υποστήριξη του μπαμπά...

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Δεν ξέρω σε τι ηλικίες απευθύνεστε ..Αν ένας πενηντάρης την πέσει σε μια σαραντάρα ίσως αποκριθεί μια χαρά!Αλλά στη γενιά των 30άριδων μοιάζει σαν να υπάρχει φυλετικό χάσμα...(χάσμα μεταξί των δύο φύλων)
Υπάρχει αμοιβαία δυσπιστία ..Οι μεν άντρες τις βρίσκουμε ανέραστες και ψωνισμένες και αυτές μας βλέπουν ως ανώριμους και σοβαρούς...
Δεν υπάρχει κανένα κοινό σημείο αναφοράς...Είναι άλλος ένας κοινωνικός διαχωρισμός που Δυστηχώς στο επόμενο διάστημα θα επιρρεάςει άμεσα και το δημογραφικό...
Συμφωνώ κι εγώ με αυτή την άποψη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θετικό είναι να σε βρίζουν και οι βρωμιάρες του συναφιού.
Εχει πέσει στα χέρια μου , αυθεντικός διάλογος αναρχοάπλυτης βρωμιάρας
που γράφει σε chat , πως γαμιέται σε hot spots με άπλυτους λάθρους.
Σκέφτομαι να το ανεβάσω ... πιασάρικο δεν θα είναι ;
Ανέβασέ το!!!!!!!Όλοι το υποπτευόμαστε αλλά δεν έχουμε απτά στοιχεία!

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Η πλειοψηφια δυστυχως ειναι αυτα που περιεγραψα λιγουρια- μπουφοι -μαμακηδες -πυρφοροι ,ε λογικο ειναι τα ιδια σκατα ειναι και οι ελληνιδες!ταιριαζουνε και αυτοι ολοι τις χαλασανε..η χωρα δεν αποτελειται απο γαματους ελληνες και σκατα ελληνιδες αποτελειται απο ενα γιδολαο. Ακομη και οι επιστημονες που λες μετρανε εξω με την ελλεινιδα τους πυρφοριζονται και κανουν ζωαρα δηλ. "παντοφλα",ειναι θεμα επιλογης!
Αν μετρας στην χωρας σου μετρας παντου..αν ζεις εξω τρως εξω αν ζεις εδω τρως εδω και οπου πας!!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και ο Ελληνας ως εθνική ταυτότητα γιατι υποστηριζει το κομμα του σκοπιανού εθνικισμου?

Είσαι αδαής επί του θέματος. Και το ουράνιο τόξο όπως και το Τούρκικο κόμμα στη Θράκη, είναι αντιεθνικιστικά κόμματα και ασχολούνται αποκλειστικά με μειονοτικά ζητήματα. Τα έχω καλά μαζί τους ως μέρος της αντίστασης στον επερχόμενο αυταρχισμό και εθνοφασισμό που έρχεται εν Ελλάδι και ήδη έχει ξεκινήσει. Αυτό είναι όλο...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τι δουλειά έχω εγώ με αριστερούς ρε πανίβλακα ?? Κεντροδεξιός είμαι...με κανένα μαλακισμένο του σιναφιού σου νομίζεις ότι μιλάς ??  Και δεν σε βρίζω, απλά περιγράφω αυτό που είσαι ΕΛΛΕΕΙΝΑΣ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom