Τυποι,
Σημερα Ειχα ραντεβου με την γκομενα μου στις 6μμ σπιτι της για ξεκολιαμα, και κανονιζω στο ξαφνικο και απο το πουθενα να περασω στις 2 απο το σπιτι μιας αλλη φιλης μου. Ηταν κεφατη η τυπισα οταν πηγα, τα ειπαμε μπλα μπλα, μου εφτιαξε καφε, της κολησα και λιγο τοσο οσο, καναπε και ετσι φαση , ηταν να της δειξω και κατι φωτο στο κινητο και το εφερα ετσι ωστε να ακουμπαει τα βυζια της στην πλατη μου ενω ειχε ανοιξει τα ποδια της και ειχα μπει αναμεσα της εχοντας την πισω ου ....με αρκετα υπονοουμενα και απο αυτην στην κουβεντα και αρκετη σηματικη επαφη ( η τυπισα ηταν καυλώμενη στανταρ, και φαινεται γουσταρε πουτσα).......και βλεπω το ρολοι η ωρα 5¨47 ....
ρε πουστη λεω, πρεπει να φυγω....και σηκωνομαι, παμε μεχρι την πορτα του διαμερισαμτος και οπως παω να την χαιρετησω με φιλι στο μαγουλο με κοιταξε πολυ προκλητικα με τα χειλακια της ανοιχτα και εκει πεσανε γώσσοφιλα τρελλα...και μου λεει τωρα πρεπει να φυγεις οπωσδηποτε??? τι σκατα να πω, της λεω ναι πρεπει γαμησετα της λεω, και μου λεει καλα τοσο βιαστικο ειναι δεν μπορεις να μεινεις? Ρε πουστη μου λεω απο μεσα μου, γαμω την πουτανα μου γαμω ,τι ωρα βρηκε να γινει αυτη η φαση...
τελος παντων την αφησα με μερικα ακομα γλωσσοφιλα και κολοπιασιματα, και εφυγα σφαιραααααααααα ....για την γκομενα μου οπου τα φλοκια τα πηρε αυτη ολα μεσα στην κολοτρυπιδα της
και σε αλλα τετοια.....εννοειται θα παιξω επαναληψη με την αλλη....
ειναι μεχρι να στρωσεις την κατασταση ( αφου εχεις περασει ολα τα σταδια της πουτανας να σε παιζει) με τις ελλεηνιδες.....μετα ξεμουνιαζονται οι πουτανες