Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (11 μέλη και 66 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.974

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλημερα συναγωνιστη!Ολα μια χαρα.. Επειδη νομιζω οτι,εδω στη χωρα μας οι ελλ/δες ειναι υπερεκτιμημενες κ ζηταν πολλα,με ο'τι συνεπαγεται αυτο.. Πλεον ασχολουμαι μονο με αλλοδαπες κοπελες.. Οταν ομως ελληνοποιηθουν κ αυτες αρχιζουν οι παραλογες απαιτησεις..κ το υφακι ζιζελ. Συνεπως κατι γινεται εδω..
Εδώ γίνονται πολλές πεφτικές! Δηλαδή όταν σκάσει μύτη αλλοδαπή έξω ακόμα και για τα βασικά του στύλ περίπτερο, μινι μάρκετ, ερώτηση για το δρόμο δεν υπάρχει άντρας που να μην θέλει κουβέντα μαζί της! Και δεν μιλάω για τους θρασείς καμακέρος που την σταματάνε εν ψυχρώ! Αυτό τις κάνει να πιστευουν πως και να στραβώσει κάτι μαζί μας θα βρούνε έυκολα άλλον!
Και σε αυτό δεν φταίμε! Μέχρι να ανακαλύψουμε τι ρόλο βαράει η γκόμενα ήδη τα έχουμε ρίξει για τα καλά και κάνουμε εν αγνοία μας κακό σε κάποιον άλλον..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Εδώ γίνονται πολλές πεφτικές! Δηλαδή όταν σκάσει μύτη αλλοδαπή έξω ακόμα και για τα βασικά του στύλ περίπτερο, μινι μάρκετ, ερώτηση για το δρόμο δεν υπάρχει άντρας που να μην θέλει κουβέντα μαζί της! Και δεν μιλάω για τους θρασείς καμακέρος που την σταματάνε εν ψυχρώ! Αυτό τις κάνει να πιστευουν πως και να στραβώσει κάτι μαζί μας θα βρούνε έυκολα άλλον!
Και σε αυτό δεν φταίμε! Μέχρι να ανακαλύψουμε τι ρόλο βαράει η γκόμενα ήδη τα έχουμε ρίξει για τα καλά και κάνουμε εν αγνοία μας κακό σε κάποιον άλλον..
Σωστα.. Παν μετρον αριστον.. Κι υστερα ακουμε το γνωστο σλογκαν απο τις ελλ/δες:μα που πηγαν οι ανδρες;Επ'ουδενι λογω δεν ισχυει..

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Η πραγματικοτητα για τις ελλεεινιδες συμπυκνωμενη σε ένα λεπτο...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Η πραγματικοτητα για τις ελλεεινιδες συμπυκνωμενη σε ένα λεπτο...

Εγώ βρίσκω πιο τραγικό το χιούμορ του Λαζόπουλου και τα τυπάκια αρσενικά-θυληκά που πάνε εκεί και ξεκαρδίζονται με τις μαλακίες του! Εντάξει πατάτα είπε η μουνάρα, αλλά κλάιν μάιν.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Ήμουν φανατικός τηλεθεατής των ''Δέκα μικρών Μήτσων'' σε βαθμό κολλήματος!Εντάξει,όσο περιορίζονταν αυστηρά στον ρόλο του σατυρικού συγγραφέα και ερμηνευτή ήταν πολύ καλός,ανεξάρτητα από τους σκοπούς τους οποίους εξυπηρετούσε,όταν άρχισε να ξεμπροστιάζεται δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω... :vomit:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.312
Πόντοι
3.656
Ήμουν φανατικός τηλεθεατής των ''Δέκα μικρών Μήτσων'' σε βαθμό κολλήματος!Εντάξει,όσο περιορίζονταν αυστηρά στον ρόλο του σατυρικού συγγραφέα και ερμηνευτή ήταν πολύ καλός,ανεξάρτητα από τους σκοπούς τους οποίους εξυπηρετούσε,όταν άρχισε να ξεμπροστιάζεται δεν ήθελα ούτε να τον βλέπω... :vomit:
αλλο η σατυρα μια μαλακισμενης ημιεημερουσας  κοινωνιας ,Ελλαδα του παρελθοντος
κι αλλο η εποχηρηση πλυσης εγκεφαλου ,με προσχημα την σατυρα , τσαντιρι-Λακης,μη χεσω,των 2 τελευταιων χρονων... :vomit:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Κάποτε ο 1ος και ο 5ος ήταν στην αριστερά στήλη....

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    196,6 KB · Εμφανίσεις: 32

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Elleinida 1:

Εννοώ ότι έρχεται και στη λέει και δεν του λες εκείνη την ώρα τίποτα. Χάνεις τα λόγια σου. Δλδ και να μην πεις κάτι ακριβώς εκείνη τη στιγμή επειδή σε κόμπλαρε, πες μετά. Πέτα μια μπηχτή... Δε θα τον άφηνα να με παίζει χωρίς να παίξω κι εγώ μαζί του έστω και λίγο. Χωρίς λίγη ειρωνεία ή καμιά μπηχτή.

Καταλαβαίνω ότι σε σκαλώνει εκείνη την ώρα αλλά δε θα τον άφηνα έτσι χωρίς να απαντάω καθόλου.

Eleinida 2:

Καλε απανταω, κ επειδη ακριβως απανταω (γιατι δε μπορω ν αφησω τιποτα να πεσει κατω) κ ειρωνευομαι κιολας, γι αυτο σκοτωνομαστε συνεχεια.
Μονο 2 φορες που με κοροιδευε μπροστα σε αλλους δεν απαντησα οπως του αρμοζει για να μη γινουμε ρεζιλι.
Κ προχθες ετσι ξεκινηε το ολο θεμα, επειδη δεν κρατηθηκα κ πεταξα τη μπηχτη μου. Κ εκει που το ειχα μετανιωσει γιατι λεω τωρα του τα ξαναθυμησα κ θα ξενερωσε τελειως, τσουπ αλλαζει συμπεριφορα μεσα σε ενα δευτερολεπτο κ ερχεται κ με φιλαει =c Αβυσσος η ψυχη του player  :roll: Που κ παλι γυρναω κ του λεω ποιο στον π****ο ειναι το προβλημα σου? Κ μου λεει μη βριζεις  :lol:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Έλα πρωινιάτικα........Γιατι είναι για το πούτσο?? Τι κακό έκανε! Εσείς οι "Μεσανατολίτες" χαλάτε τις γυναίκες....
Και κλείνονται πιο πολύ απέναντί μας και τις απελευθερώνει για άλλους...
Πάει μια γυναίκα να απελευθερωθεί και την κράζετε .... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν φταίνε μόνο αυτές αλλά και η Μεσανατολίτικη νοοτροπία των αντρών!
Αφού γουστάρει τέσταρε πόσα ματια αντέχει, βγάλε βίντεο και ότι άλλο γούστο βγάλει!!!

Ωραία πράγματα πρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε είναι αυτά :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιδιά σταματήστε να λέτε Πουτάνα, σκύλα, καριόλα κτλ όσες γκόμενες γουστάρουν το γαμήσι και τα γούστα! Αρκεί να μην γίνεται προς μείωση κάποιου άλλου ή με Λαθροαλλοδαπούς! Οι κοπέλες πρέπει να επιδοκιμάζονται όταν απελευθερώνουν πτυχές της σεξουαλικότητας τους!!!!!
σωστα τα λες τυπε αν εχεις γκομενα θελω να στη γαμησω εγω και άλλη πολλοι αφου θα το γουσταρει ετσι και αλλιως γιατι να καταπιεζετε μονο μαζι σου.φιλελευθερα πραγματα...επειδή εγω είμαι μεσανατολιτης και στο μυαλο και στη καταγωγή γουστάρουμε καποιοι τυποι σαν εσενα να χουν τέτοιες ιδεες γιατι τις δικες μας τις εχουμε σουζα και πηδαμε και τις δικες σας που τις αφήνεται ελευθερες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
σωστα τα λες τυπε αν εχεις γκομενα θελω να στη γαμησω εγω και άλλη πολλοι αφου θα το γουσταρει ετσι και αλλιως γιατι να καταπιεζετε μονο μαζι σου.φιλελευθερα πραγματα...επειδή εγω είμαι μεσανατολιτης[/font] και στο μυαλο και στη καταγωγή γουστάρουμε καποιοι τυποι σαν εσενα να χουν τέτοιες ιδεες γιατι τις δικες μας τις εχουμε σουζα και πηδαμε και τις δικες σας που τις αφήνεται ελευθερες
Όλα καλά τότε φίλε!! Να γαμάει ο κόσμος! Και μετά με λένε φασίστα εδώ μέσα ενώ είμαι κουμουνιστής στα πιο σοβαρά θέματα :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Με τη διαφορά πως αν θελήσει να  πάει με Μεσανατολίτη τότε στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις τι μπορεί να πάθει! Οπότε με τα μυαλά σου μάλλον με τη δικιά σου θα μείνεις!  :jerking:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
ψοφος στους πιρφορους που τις ανεχονται

Εδω βρισκουν κ τα κανουν γιατι τους προστατευουν νομοι, κ.α.. Ομως αρκετες ελλ/δες θα επρεπε να λαβουν ενα  εισιτηριο χωρις επιστροφη, προς το  αφγανισταν.. κ να ζησουν τις ιδιες συνθηκες διαβιωσης με των γυναικων εκει.. Μηπως ετσι ταρακουνηθει λιγο ο εγκεφαλος τους, κ εκτιμησουν το εδω.. Ισως με αυτο τον τροπο,ειχε εκλειψει το υφακι-ντε λα μαγκε, κ.α. παραλογες συμπεριφορες..
Επισης θα τους εκανε μεγαλο καλο,η υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια' οπως κ στο ισραηλ.. Θα εσπαγε αυτοματα ο τσαμπουκας τους.. ;)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Επισης θα τους εκανε μεγαλο καλο,η υποχρεωτικη στρατιωτικη θητεια' οπως κ στο ισραηλ.. Θα εσπαγε αυτοματα ο τσαμπουκας τους.. ;)

Θα έσπαγε ο τσαμπουκάς τους, αν είχαν την αντιμετώπιση που έχουν οι μόνιμες στο στρατό σήμερα , ΕΠΟΠ , υπαξιωματικοί κτλ ;

ή κάτι ναυτίνες που ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ όλη τους τη θητεία ΣΕ ΠΛΟΙΑ
βρέθηκαν μετά από 1-2 χρόνια ως δια μαγείας  :pipa1:
στην Πλατεία Κλαυθμώνος ή στο ΓΕΝ ή στον .... ΠΟΝ ;
:kissass2: :pipa3: :tits: :2on1:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Θα έσπαγε ο τσαμπουκάς τους, αν είχαν την αντιμετώπιση που έχουν οι μόνιμες στο στρατό σήμερα , ΕΠΟΠ , υπαξιωματικοί κτλ ;

ή κάτι ναυτίνες που ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ όλη τους τη θητεία ΣΕ ΠΛΟΙΑ
βρέθηκαν μετά από 1-2 χρόνια ως δια μαγείας  :pipa1:
στην Πλατεία Κλαυθμώνος ή στο ΓΕΝ ή στον .... ΠΟΝ ;
:kissass2: :pipa3: :tits: :2on1:
Mε την προυποθεση να γινει η θητεια τους προβλεπομενα.. κ οχι με τι βοηθεια των τρια μ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom