txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.913
- Πόντοι
- 496
Και το 5% είναι πολύ χαμηλό.Ίσως ήταν κάποτε τόσο το ποσοστό.Πλέον είναι μεγαλύτερο.Και δεν συνυπολογίζουμε και τους κρυφούς,οι οποίοι δεν εκδηλώνονται.Και ναι,η σεξουαλική ενέργεια πρέπει να εκτονώνεται.Οι γκομενίτσες πλέον το παίζουν παρθένες και τις πηδάνε όλοι οι αληταράδες,αλλά μετά κλαίγονται που δεν μπλέκουν με κανέναν νορμάλ.Εμένα ο γιός μου έφερε απο το Στρασβούργο μια κοπελίτσα Σέρβα,με την οποία είναι μαζί στο διδακτορικό.Η κοπελίτσα πέρα απο πολύ όμορφη (και ψηλή!!!),είναι νοικοκυρά,ευγενική,με γνώσεις (ξέρει και Ελληνικά ή καλύτερα φρόντισε να μάθει στον ένα χρόνο που είναι με τον γιό μου) και άποψη.Και παρά το γεγονός ότι δεν είναι απο πλούσια οικογένεια έχει τρόπους και πολύ όμορφο στύλ.28 ετών.Όχι 50 ετών...Και οι δικές μας ακόμα ψάχνουν το λεφτά για να τσιμπάνε φράγκα και τον πουτσαρά να τις πηδάει,ντύνονται και βάφονται σαν το πατρινό καρναβάλι και το παίζουν γκόμενες γιατί έχουν τα ζώα τους αυλικούς να εκθειάζουν τις πατασβούρες.Δεν φταίνε οι ελλεϊνίδες.Φταίνε οι συνθήκες.Απο το σπίτι ξεκινάνε όλα.Όταν ο μαλακοκάβλης κερατάς πατέρας και η πουτάνα μητέρα (στην ψυχή) δεν χαλάνε χατήρι στο κοριτσάκι-πριγκιπέσσα-βασίλισσα και έπαιρναν δάνεια για αμάξια,ρούχα,παπούτσια,πλαστικές και αποτριχώσεις με λέιζερ,μορεί στιγμιαία να πίστεψαν ότι έκανα ότι καλύτερο μπορούσαν για το παιδί τους,αλλά η πράγματικότητα είναι ότι του γάμησαν τα πρέκια και το έκανα πολύ απαιτητικό,ρηχό,υλιστικό και χωρίς κανένα άλλο ενδιαφέρον πέρα απο τον κορεσμό της ματαιοδοξίας του.
στα ποσα μνημονια διορθωνεται αυτη η κατασταση φιλε? :S :S