Ο πυρήνας του προβλήματος είναι ότι πιστεύουμε ότι οι κόρες μας,όσοι έχουν,είναι παρθένες και όλες οι άλλες είναι καριόλες...Η ρίζα,όμως,είναι αυτό το σκατομάθημα.Δεν χρειάζεται να είναι μεγαλωμένα τα παιδιά πριγκηπόπουλα.Ή να έχουμε το κοριτσάκι πριγκήπισσα και να μαλακιζόμαστε όλη μέρα με σκέψεις του τύπου "η κόρη μου είναι τέλεια και επειδή έχει ένα μουνί θα κανει ότι θέλει".Τα παιδιά πρέπει να έχουν αρχές απο τους γονείς και να έχουν διάολγο μέσα στο σπίτι.Οι σημερινές κοπέλες,κυρίως,αλλά και οι σημερινοί πίρφοιροι έχουν πάρει λάθος εικόνες και αρχές απο το σπίτι.Άλλο έχω την γυναίκα κορώνα στο κεφάλι μου και άλλο είμαι χαζομουνάκιας πίρφορος.Σήμερα οι γυναίκες είναι επικίνδυνες,καθώς η σεξουαλική απελευθέρωση τις έχει καταστάσει ανάξιες εμπιστοσύνης και μάλιστα το χαίρονται και ο μέσος άνδρας έχει μετατραπέι σε beta και υπομένει κέρατα και ευνουχισμό,καθώς επίσης και ηλίθια συμπεριφορά απέναντί του.Έτσι,λοιπόν,οι κόρες κάνουν ότι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και οι γονείς εθελοτυφλούν.Και δεν μιλάω για σεξ...Λογικό είναι να πηδιόνται,καθώς έχουν ανάγκες,ως άνθρωποι.Μιλάω για τις μαλακέις που κάνουν και γαμάνε ψυχές.Αναρωτιούνται πολλοί για ποιό λόγο έχει αυξηθεί η ομοφυλοφιλία...Δεν αυξήθηκε ούτε λόγω "ψεκασμών",ούτε λόγω μόδας,ούτε γιατί όλοι οι άνδρες κρύβουμε μέσα μας μια λούγκρα.Αυξήθηκε γιατί ακόμα και απο τρυφερές ηλικίες που ακόμα ψάχνεσαι και διαμορφώνεις χαρακτήρα και γούστα,τρώς χαστούκια.Ρίχνουν άκυρα οι καριόλες σε νορμαλ παιδιά,τα οποία τα γελοιοποιούν εν συνεχεία(με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολύ πιο εύκολο και ευρύ το κάζο) και στην συνέχεια πάνε και μπλέκουν με αλητάμπουρες αλβαναραίους κτλ...Ένα παιδί χωρίς εμπειρίες σε αυτή την ηλικία δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθει και μάλιστα στην εποχή που ζούμε που τα παιδια είναι ήδη φορτωμένα με ένα σκασμό μαλακίες.Η γυναίκα πιστεύει ότι είναι κυνηγός και έχει στερήσει τον αρχέγονο ρόλο του αρσενικού.Και οι "μπαμπάδες" φρόντισαν να γίνουν καριόλες ψωλοαρπάχτρες οι κορούλες τους...