Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Παιρναω χθες από τη παπάνικολη στο ύψος της φιλοθεης.. σε μία στάση λεωφορείου βλέπω μια κινεζα και σταματάω την ρωταω που πάει και της προτείνω να την πάω.. καβαλάει τη μηχανή χωρίς δεύτερη κουβέντα.. άντε κάντο αυτό σε ελλεινιδα παίζει να φωνάξει την αστυνομία και να σε δεσουν.

Τσαλάκι οδηγείς τύπε,πως ανέβηκε μόνη της η Κινέζα,
της έστησες κανά τραμπολίνο;  :think:

Πάντως ανώτερος πολιτισμός,ακομπλεξάριστες γκόμενες.
Περνάει ο άγνωστος κρανάτος και τη μηχανή και η άλλη,ούτε μα,ούτε μου,ανεβαίνει με τη μία.
Και εδώ Γερμανία τα ίδια.
Ακόμη και στο ποδήλατο έχω φορτώσει μερικές.

Ελλεηνίδες θα ήθελαν να φοράω ακράπες ή να έχω κανά BMW GS..
Βρωμόμουνα τύποι μου :tickedoff:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Τσαλάκι οδηγείς τύπε,πως ανέβηκε μόνη της η Κινέζα,
της έστησες κανά τραμπολίνο;  :think:

Πάντως ανώτερος πολιτισμός,ακομπλεξάριστες γκόμενες.
Περνάει ο άγνωστος κρανάτος και τη μηχανή και η άλλη,ούτε μα,ούτε μου,ανεβαίνει με τη μία.
Και εδώ Γερμανία τα ίδια.
Ακόμη και στο ποδήλατο έχω φορτώσει μερικές.

Ελλεηνίδες θα ήθελαν να φοράω ακράπες ή να έχω κανά BMW GS..
Βρωμόμουνα τύποι μου :tickedoff:

Ducati monster..

Συνημμένα

• tmp_18034-images1631449142.jpg
    tmp_18034-images1631449142.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 14

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
230
Πόντοι
1
Τυπε δεν την ενοιαξε να εχει σωστη κοινωνικη συμπεριφορα απλα ηθελε να αποφυγει τον τύπο

ειναι σαν τις γκομενες που δεν σου απαντάνε σε μηνυμα στο φβ ή στις κλησεις εγω δευτερη φορα δεν θα επαιρνα πάντως ουτε θα ξαναέστελνα η τυπισσα θελει απλα να σε αποφυγει. Μπορει σε κάποιον δικο της να ειναι ευγενικη και σωστη.

Η συγκεκριμενη δεν εδειξε να χαιρεται και να εκτιμάει την προσεγγιση στο έτσι αλλα πολυ το αναλυσαμε ρε παιδια χέστηκε ο τυπος τωρα πάει παρακατω και τελος.
Σωστά. Το ξεχειλώσαμε το θέμα. Κανονικά η Reggina έπρεπε να μας στείλει μια ωραία φώτο της για καληνύχτα.
Βέβαια μετά θα λέει ότι δεν είναι ηθικό.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Υποθετικη ερωτηση
Αν στη θεση της κοπελας ηταν η Σκλεναρικοβα η καποια αντιστοιχη, θα την εκανε τη μαλακια ο φιλος η θα κοιταγε σαν χαλβας;

για να απαντησω και σε αυτο, οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε πηδηξει (επι πληρωμη η και οχι) αρκετες σκλεναρικοβες ωστε να  μπορουμε να παμε στη σκλεναρικοβα και να της πουμε το οτιδηποτε. και να εισαι σιγουρη οτι η σκλεναρικοβα θα απαντουσε πολυ πιο σωστα απο την μεση τριχωτη ελλεινιδα που εχουμε ολοι γνωρισει

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
846
Πόντοι
96
Πολύ φρέσκο "άδειασμα" Ελλεηνίδας προ ολίγου!  :cheesy:  :grin:  :dancing:  :helpplea:
Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι,κατεβαίνουν μαζί και δύο Ελλεηνίδες,μια μελαγχρινή με "καυτό" σορτς,ray ban γυαλί,μακρί,μαύρο μαλλί,τεράστιες-φυσικές-βυζάρες,ζουμερό-ολίγον τι πλαδαρό-κωλαράκι,και μια ξανθιά,επίσης με γυαλί,πιο σεμνά ντυμένη με τζιν,η οποία κουβαλούσε τεράστιο,μεταλλικό,ρολόϊ τοίχου.  :P
Η μία Ελλεηνίδα βοηθούσε την άλλη να το κουβαλήσουν μαζί καθώς συζητούσαν για τα σήματα οδήγησης και το πως θα τα περάσουν!  :helpplea:  :dancing:  :headbang:
Εν συνεχεία,αφού συνεχίστηκε κάμποσο το ρεσιτάλ μαλακίας τους,η μία άλλαξε κατεύθυνση και η ξανθιά ήτο ολίγα μόλις μέτρα πισώ μου.  :cheesy:
Γύρισα,σαν πραγματικός κύριος  :grin: ,και πρότεινα να την βοηθήσω.Η απάντηση ήταν ένα ξερό όχι,χωρίς ευχαριστώ.  :o
Μετά σχολίασα το ρολόϊ ότι είναι πολύ μεγάλο και αν το πήρε για να τις μετράει τις ωραίες στιγμές  :dancing:......απλά,χωρίς ίχνος μορφασμού,απάντησε "ναι,είναι μεγάλο".
Στην απέλπιδα προσπάθεια να συνεχίσω,ρώτησα αν μένει κοντά,για να μη κουβαλάει τόσο βαρύ πράμα,είπε,έχοντας ένα τόσο ξινισμένο ύφος σαν μίξη lime,ξυδιού και καυστικής ποτάσας,"ναι,πολύ κοντά!".
Έτσι πήρα το μπούλο!  :cheesy:
Πάω για ύπνο και το βράδυ στο Κίκνκυ για να "καώ" με καμιά Ρουμάνα!  :rockon: :hi:

Σοβαρα τωρα, αυτη η συμπεριφορα χαρακτηριζει με ασχημο τροπο μονο την ιδια.
Εσυ ησουν μια χαρα, ουτε κατι απρεπες ειπες ουτε κατι τετοιο.
Εκεινη φαινεται κενη οταν συμπεριφερεται ετσι, περα απο την πλακα, δεν υπαρχει κατι περι αδειασματος κατα την ταπεινη μου αποψη.

Αν η γκόμενα σου χαριεντιζότανε ή ήταν ευγενικότερη από την τύπισσα, θα την έλεγες πουτάνα. Οταν είναι αδιάφορη και σοβαρή είναι άξεστη.  Κλασσική ελληνική νοοτροπία. Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια  :)

Αν ηταν απλα ευγενικη και τυπικη (εστω και ταυτοχρονα αρνητικη προς τη βοηθεια του) κανεις δε θα την ελεγε πουτανα και αξεστη.
Τα εχουμε μπερδεψει λιγο. Λιγη παιδεια στη συμπεριφορα της δε θα την εβλαπτε.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Αγρια μορφη ο Νωντας τυπε .  :effemine: :gay: :effemine: :gay:
Μου εφυγε το σκατο απο τον κωλο.  :S :S :S

skateboarder_poops-99020.gif

τυπε τον νωντα πρεπει να τον κανουμε εικονισμα και να προσευχομαστε για το ελεος του   :S :S :S  :priest:

Συνημμένα

• νώντας αναμνηστική πουστοφωτογραφία.jpg
    νώντας αναμνηστική πουστοφωτογραφία.jpg
    144,9 KB · Εμφανίσεις: 34

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τυπε τον νωντα πρεπει να τον κανουμε εικονισμα και να προσευχομαστε για το ελεος του   :S :S :S  :priest:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=663293;image[/img[/URL]]

[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• νώντας φτερού.jpg