Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.101
- Πόντοι
- 6.796
Την τεμάχισες τυπε ή την εχεις κατάψυξη ακομη? :S :S :S
Την τεμάχισες τυπε ή την εχεις κατάψυξη ακομη? :S :S :S
Παιρναω χθες από τη παπάνικολη στο ύψος της φιλοθεης.. σε μία στάση λεωφορείου βλέπω μια κινεζα και σταματάω την ρωταω που πάει και της προτείνω να την πάω.. καβαλάει τη μηχανή χωρίς δεύτερη κουβέντα.. άντε κάντο αυτό σε ελλεινιδα παίζει να φωνάξει την αστυνομία και να σε δεσουν.
ο νωντας εχει προβλημα μαζι σας
Τσαλάκι οδηγείς τύπε,πως ανέβηκε μόνη της η Κινέζα,
της έστησες κανά τραμπολίνο;
Πάντως ανώτερος πολιτισμός,ακομπλεξάριστες γκόμενες.
Περνάει ο άγνωστος κρανάτος και τη μηχανή και η άλλη,ούτε μα,ούτε μου,ανεβαίνει με τη μία.
Και εδώ Γερμανία τα ίδια.
Ακόμη και στο ποδήλατο έχω φορτώσει μερικές.
Ελλεηνίδες θα ήθελαν να φοράω ακράπες ή να έχω κανά BMW GS..
Βρωμόμουνα τύποι μου
Σωστά. Το ξεχειλώσαμε το θέμα. Κανονικά η Reggina έπρεπε να μας στείλει μια ωραία φώτο της για καληνύχτα.Τυπε δεν την ενοιαξε να εχει σωστη κοινωνικη συμπεριφορα απλα ηθελε να αποφυγει τον τύπο
ειναι σαν τις γκομενες που δεν σου απαντάνε σε μηνυμα στο φβ ή στις κλησεις εγω δευτερη φορα δεν θα επαιρνα πάντως ουτε θα ξαναέστελνα η τυπισσα θελει απλα να σε αποφυγει. Μπορει σε κάποιον δικο της να ειναι ευγενικη και σωστη.
Η συγκεκριμενη δεν εδειξε να χαιρεται και να εκτιμάει την προσεγγιση στο έτσι αλλα πολυ το αναλυσαμε ρε παιδια χέστηκε ο τυπος τωρα πάει παρακατω και τελος.
ο νωντας εχει προβλημα μαζι σας
Υποθετικη ερωτηση
Αν στη θεση της κοπελας ηταν η Σκλεναρικοβα η καποια αντιστοιχη, θα την εκανε τη μαλακια ο φιλος η θα κοιταγε σαν χαλβας;
τυπε τωρα φοβηθηκαμε πολυ :S :S :S
οτι μου πει ο νωντας
Πολύ φρέσκο "άδειασμα" Ελλεηνίδας προ ολίγου!
Κατεβαίνοντας από το λεωφορείο για να γυρίσω σπίτι,κατεβαίνουν μαζί και δύο Ελλεηνίδες,μια μελαγχρινή με "καυτό" σορτς,ray ban γυαλί,μακρί,μαύρο μαλλί,τεράστιες-φυσικές-βυζάρες,ζουμερό-ολίγον τι πλαδαρό-κωλαράκι,και μια ξανθιά,επίσης με γυαλί,πιο σεμνά ντυμένη με τζιν,η οποία κουβαλούσε τεράστιο,μεταλλικό,ρολόϊ τοίχου.
Η μία Ελλεηνίδα βοηθούσε την άλλη να το κουβαλήσουν μαζί καθώς συζητούσαν για τα σήματα οδήγησης και το πως θα τα περάσουν!
Εν συνεχεία,αφού συνεχίστηκε κάμποσο το ρεσιτάλ μαλακίας τους,η μία άλλαξε κατεύθυνση και η ξανθιά ήτο ολίγα μόλις μέτρα πισώ μου.
Γύρισα,σαν πραγματικός κύριος ,και πρότεινα να την βοηθήσω.Η απάντηση ήταν ένα ξερό όχι,χωρίς ευχαριστώ. :o
Μετά σχολίασα το ρολόϊ ότι είναι πολύ μεγάλο και αν το πήρε για να τις μετράει τις ωραίες στιγμές ......απλά,χωρίς ίχνος μορφασμού,απάντησε "ναι,είναι μεγάλο".
Στην απέλπιδα προσπάθεια να συνεχίσω,ρώτησα αν μένει κοντά,για να μη κουβαλάει τόσο βαρύ πράμα,είπε,έχοντας ένα τόσο ξινισμένο ύφος σαν μίξη lime,ξυδιού και καυστικής ποτάσας,"ναι,πολύ κοντά!".
Έτσι πήρα το μπούλο!
Πάω για ύπνο και το βράδυ στο Κίκνκυ για να "καώ" με καμιά Ρουμάνα!
Αν η γκόμενα σου χαριεντιζότανε ή ήταν ευγενικότερη από την τύπισσα, θα την έλεγες πουτάνα. Οταν είναι αδιάφορη και σοβαρή είναι άξεστη. Κλασσική ελληνική νοοτροπία. Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
Βλέπω οπως σας άφησα έτσι σας βρήκα ...
Αγρια μορφη ο Νωντας τυπε .
Μου εφυγε το σκατο απο τον κωλο. :S :S :S
τυπε τον νωντα πρεπει να τον κανουμε εικονισμα και να προσευχομαστε για το ελεος του :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=24607.0;attach=663293;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πες μας συμβουλες για καμακι
Τυπε άχρηστη πληροφορια ειναι για σενα. :S :S :S
Εσυ εχεις ματια μονο για τον Νωντα.