Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αν τις ήθελες πραγματικά θα σου τις έδινα ευχαρίστως αλλά προφανώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για συζήτηση ...

Όντως,δεν υπάρχει.

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Αν τις ήθελες πραγματικά θα σου τις έδινα ευχαρίστως αλλά προφανώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για συζήτηση ...

καλισπερα φει θα ηθελα μερικες συμβουλες πραγματικα...

εστω οτι η μαρια πηγε με καποιον μπαρμαν στις διακοπες της τον οποιο περιμενε μεχρι να τελειωσει τη βαρδια του και ξεροσταλιαζε ολη την ωρα για αυτον...

μετα εγω γνωριζω τη μαρια υποψιαζομαι οτι σε καποια φαση της ζωης της πηγε πανευκολα με καποιον αθλιο τυπο και εμενα που θελω να την πηδηξω μου κανει τη δυσκολη... της στελνω μηνυματα μου απανταει αλλα δε θελει να με συναντισει. και αυτο το πραγμα γινεται ηδη 2 ολοκληρες μερες (λεμε)

θα ηθελα μια συμβουλη πως να μην αισθανομαι μαλακας οταν προσπαθω για την (καθε) μαρια η οποια καποια στιγμη της ζωης της πηδηχτηκε με καποιον τυπο που τον θεωρω αθλιο με συνοπτικες διαδικασιες. ευχαριστω

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
επισης πες μας που αλλου θα βρεις 3 τυπαδες να κανουν παραθεσεις στο "απορριπτικο" σου σχολιο? μονο στην ελλαδα αντε και σε καμια αραβια που θα σου στελναν μαζικα hi baby

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
καλισπερα φει θα ηθελα μερικες συμβουλες πραγματικα...

εστω οτι η μαρια πηγε με καποιον μπαρμαν στις διακοπες της τον οποιο περιμενε μεχρι να τελειωσει τη βαρδια του και ξεροσταλιαζε ολη την ωρα για αυτον...

μετα εγω γνωριζω τη μαρια υποψιαζομαι οτι σε καποια φαση της ζωης της πηγε πανευκολα με καποιον αθλιο τυπο και εμενα που θελω να την πηδηξω μου κανει τη δυσκολη... της

θα ηθελα μια συμβουλη πως να μην αισθανομαι μαλακας οταν προσπαθω για την (καθε) μαρια η οποια καποια στιγμη της ζωης της πηδηχτηκε με καποιον τυπο που τον θεωρω αθλιο με συνοπτικες διαδικασιες. ευχαριστω

Καταρχήν ξεκινάμε με το γεγονός οτι με τετοιο nick θα ένιωθε οποιοσδήποτε έτσι κι αλλιώς μαλάκας ...και ύστερα έρχεται η άθλια συμπεριφορά σου που απλώς το επαληθεύει ...και να φανταστεί κανείς οτι υποτιθεται κράζεις ¨αθλιες¨ συμπεριφορές γυναικών...

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Καταρχήν ξεκινάμε με το γεγονός οτι με τετοιο nick θα ένιωθε οποιοσδήποτε έτσι κι αλλιώς μαλάκας ...και ύστερα έρχεται η άθλια συμπεριφορά σου που απλώς το επαληθεύει ...και να φανταστεί κανείς οτι υποτιθεται κράζεις ¨αθλιες¨ συμπεριφορές γυναικών...

θα μπορουσες να μου εξηγησεις καπως λεπτομερεστερα γιατι μονο χαρακτηρισμους κανεις χωρις ουτε να απαντας αλλα ουτε και να συμβουλευεις? ευχαριστω..

δεν θα επρεπε να αισθανομαι ως ενα σκουπιδι αν πηγε με τον τυπο που θεωρω οτι δεν εχει αξια σε σχεση με εμενα (βαλε οτι θελεις στο αξια, παντα μιλαμε για τηδικη μου αποψη) με προσπαθεια 1 και δεν παει με εμενα που κανω προσπαθεια 10?

οι επιλογες ειναι οι εξης: ειτε εγω δεν εχω αξια ειτε αυτη δεν μπορει να αναγνωρισει την αξια σωστα.

εγω παιρνοντας ως δεδομενο οτι κυριως γυναικες ψηφισαν τσιπρα τεινω προς το δευτερο... εσυ τι θα ελεγες?

επισης εδω ειναι ιντερνετ και λεμε τα πραγματα ωμα με το ονομα τους. προσωπο με προσωπο προφανως κανενας μας δε θα μιλαγε με αυτο τον τροπο πιστευω. τουλαχιστον σιγουρα οχι εγω.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467

Εν πρώτοις, καλημέρα σε εσας, καθώς και στην εκλεκτή ομήγυρη.

Εν δευτέροις θα ήθελα να μας αναλύσετε σε τι συνίσταται η άθλια συμπεριφορά του, κυρία;

Στο ότι επιζητά να συνουσιαστεί;

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Εν πρώτοις, καλημέρα σε εσας, καθώς και στην εκλεκτή ομήγυρη.

Εν δευτέροις θα ήθελα να μας αναλύσετε σε τι συνίσταται η άθλια συμπεριφορά του, κυρία;

Στο ότι επιζητά να συνουσιαστεί;

Ώπα και δικηγόρος ? Αν διαβασεις τις απαντήσεις του θα καταλάβεις ...

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είσαι γυναίκα εσύ, δεν μπορείς να μιμηθείς σωστά!

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
θα μπορουσες να μου εξηγησεις καπως λεπτομερεστερα γιατι μονο χαρακτηρισμους κανεις χωρις ουτε να απαντας αλλα ουτε και να συμβουλευεις? ευχαριστω..

δεν θα επρεπε να αισθανομαι ως ενα σκουπιδι αν πηγε με τον τυπο που θεωρω οτι δεν εχει αξια σε σχεση με εμενα (βαλε οτι θελεις στο αξια, παντα μιλαμε για τηδικη μου αποψη) με προσπαθεια 1 και δεν παει με εμενα που κανω προσπαθεια 10?

οι επιλογες ειναι οι εξης: ειτε εγω δεν εχω αξια ειτε αυτη δεν μπορει να αναγνωρισει την αξια σωστα.

Σε ότι έχω πει ως τώρα εσύ είσαι αυτός που "εκτονώνεται" με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ...

εγω παιρνοντας ως δεδομενο οτι κυριως γυναικες ψηφισαν τσιπρα τεινω προς το δευτερο... εσυ τι θα ελεγες?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467
Ώπα και δικηγόρος ? Αν διαβασεις τις απαντήσεις του θα καταλάβεις ...

Ποσώς.

Ο δικηγόρος, αν δεν σας έχει χαιρετήσει ήδη, θα το πράξει λιαν συντόμως. Υ.Γ. ονομάζεται Αλέξανδρος

Μα αυτό ακριβώς σας ερωτώ. Να μας υποδείξετε την αθλιότητα.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ποσώς.

Ο δικηγόρος αν δεν σας έχει χαιρετήσει ήδη, θα το πράξει λιαν συντόμως.

Μα αυτό ακριβώς σας ερωτώ. Να μας υποδείξετε την αθλιότητα.

μαλακιες γυναικειες... δεν μπορει να απαντισει με επιχειρηματα και πεταει εκει τη μαλακια της για να προκαλεσει το συναισθημα... κλασικες κουτοπονηριες... και η μανα μου τα ιδια κανει... ελεινιδες... και οι συριζαοι σε ολο το ιντερνετ με την ιδια μεθοδο απαντανε λιγο πολυ, και απολυτως λογικο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.968
Πόντοι
25.467
μαλακιες γυναικειες... δεν μπορει να απαντισει με επιχειρηματα και πεταει εκει τη μαλακια της για να προκαλεσει το συναισθημα... κλασικες κουτοπονηριες... και οι συριζαοι σε ολο το ιντερνετ με την ιδια μεθοδο απαντανε λιγο πολυ, και απολυτως λογικο

Φρονώ ότι δεν υφίσταται ανάγκη να πολιτικοποιούμε το θέμα, και θεωρω ότι θα ήταν καλό να την αφήσουμε ευγενικά να εκφράσει τις σκέψεις της.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Φρονώ ότι δεν υφίσταται ανάγκη να πολιτικοποιούμε το θέμα, και θεωρω ότι θα ήταν καλό να την αφήσουμε ευγενικά να εκφράσει τις σκέψεις της.

εχεις δικαιο θα σας αφησω να ηρεμισετε και ελπιζω να δω τις απαντησεις το πρωι. υφισταται αναγκη υπνου! καλο βραδυ σε ολους και κυριως στη μιλφαιη

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
μαλακιες γυναικειες... δεν μπορει να απαντισει με επιχειρηματα και πεταει εκει τη μαλακια της για να προκαλεσει το συναισθημα... κλασικες κουτοπονηριες... και η μανα μου τα ιδια κανει... ελεινιδες... και οι συριζαοι σε ολο το ιντερνετ με την ιδια μεθοδο απαντανε λιγο πολυ, και απολυτως λογικο

βλέπω συνεχίζεις με το ίδιο στυλάκι  ...  απαξιωτικοι χαρακτηρισμοί και υπεκφυγές ... και κατηγορείς εμενα ?

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
230
Πόντοι
1
βλέπω συνεχίζεις με το ίδιο στυλάκι  ...  απαξιωτικοι χαρακτηρισμοί και υπεκφυγές ... και κατηγορείς εμενα ?
Καλησπέρα. Απάντησε καλύτερα στο θέμα θα έλεγα. Μας ενδιαφέρει η άποψη σου.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

δεν υπεξεφυγα αντιθετα εσυ το κανεις. διεγραψε τους χαρακτηρισμους που σου εκανα ηταν ολα ενα μεγαλο λαθος. παρακαλω πολυ απαντα. ευχαριστω

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

στειλε μου φωτο σου και πες μου σε παρακαλω τι κανεις και με ποσα;

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Απάντησε καλύτερα στο θέμα θα έλεγα. Μας ενδιαφέρει η άποψη σου.

Στην ιστορία με την γκόμενα που το  παίζει δύσκολη ενώ εχει παει με τον άθλιο ?
οκ, κατ'αρχήν το τι αξία δίνουμε στον κάθε άνθρωπο είναι υποκειμενικό. Για καποιον ο τυπος είναι άθλιος και για εκείνη μπορεί να είναι το αντιθετο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom