Justawoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πες μας συμβουλες για καμακι
Αν τις ήθελες πραγματικά θα σου τις έδινα ευχαρίστως αλλά προφανώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για συζήτηση ...
πες μας συμβουλες για καμακι
Αν τις ήθελες πραγματικά θα σου τις έδινα ευχαρίστως αλλά προφανώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για συζήτηση ...
καλισπερα φει θα ηθελα μερικες συμβουλες πραγματικα...
εστω οτι η μαρια πηγε με καποιον μπαρμαν στις διακοπες της τον οποιο περιμενε μεχρι να τελειωσει τη βαρδια του και ξεροσταλιαζε ολη την ωρα για αυτον...
μετα εγω γνωριζω τη μαρια υποψιαζομαι οτι σε καποια φαση της ζωης της πηγε πανευκολα με καποιον αθλιο τυπο και εμενα που θελω να την πηδηξω μου κανει τη δυσκολη... της
θα ηθελα μια συμβουλη πως να μην αισθανομαι μαλακας οταν προσπαθω για την (καθε) μαρια η οποια καποια στιγμη της ζωης της πηδηχτηκε με καποιον τυπο που τον θεωρω αθλιο με συνοπτικες διαδικασιες. ευχαριστω
Καταρχήν ξεκινάμε με το γεγονός οτι με τετοιο nick θα ένιωθε οποιοσδήποτε έτσι κι αλλιώς μαλάκας ...και ύστερα έρχεται η άθλια συμπεριφορά σου που απλώς το επαληθεύει ...και να φανταστεί κανείς οτι υποτιθεται κράζεις ¨αθλιες¨ συμπεριφορές γυναικών...
Καταρχήν ξεκινάμε με το γεγονός οτι με τετοιο nick θα ένιωθε οποιοσδήποτε έτσι κι αλλιώς μαλάκας ...και ύστερα έρχεται η άθλια συμπεριφορά σου που απλώς το επαληθεύει ...και να φανταστεί κανείς οτι υποτιθεται κράζεις ¨αθλιες¨ συμπεριφορές γυναικών...
Εν πρώτοις, καλημέρα σε εσας, καθώς και στην εκλεκτή ομήγυρη.
Εν δευτέροις θα ήθελα να μας αναλύσετε σε τι συνίσταται η άθλια συμπεριφορά του, κυρία;
Στο ότι επιζητά να συνουσιαστεί;
θα μπορουσες να μου εξηγησεις καπως λεπτομερεστερα γιατι μονο χαρακτηρισμους κανεις χωρις ουτε να απαντας αλλα ουτε και να συμβουλευεις? ευχαριστω..
δεν θα επρεπε να αισθανομαι ως ενα σκουπιδι αν πηγε με τον τυπο που θεωρω οτι δεν εχει αξια σε σχεση με εμενα (βαλε οτι θελεις στο αξια, παντα μιλαμε για τηδικη μου αποψη) με προσπαθεια 1 και δεν παει με εμενα που κανω προσπαθεια 10?
οι επιλογες ειναι οι εξης: ειτε εγω δεν εχω αξια ειτε αυτη δεν μπορει να αναγνωρισει την αξια σωστα.
Σε ότι έχω πει ως τώρα εσύ είσαι αυτός που "εκτονώνεται" με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ...
εγω παιρνοντας ως δεδομενο οτι κυριως γυναικες ψηφισαν τσιπρα τεινω προς το δευτερο... εσυ τι θα ελεγες?
Ώπα και δικηγόρος ? Αν διαβασεις τις απαντήσεις του θα καταλάβεις ...
Ποσώς.
Ο δικηγόρος αν δεν σας έχει χαιρετήσει ήδη, θα το πράξει λιαν συντόμως.
Μα αυτό ακριβώς σας ερωτώ. Να μας υποδείξετε την αθλιότητα.
μαλακιες γυναικειες... δεν μπορει να απαντισει με επιχειρηματα και πεταει εκει τη μαλακια της για να προκαλεσει το συναισθημα... κλασικες κουτοπονηριες... και οι συριζαοι σε ολο το ιντερνετ με την ιδια μεθοδο απαντανε λιγο πολυ, και απολυτως λογικο
Φρονώ ότι δεν υφίσταται ανάγκη να πολιτικοποιούμε το θέμα, και θεωρω ότι θα ήταν καλό να την αφήσουμε ευγενικά να εκφράσει τις σκέψεις της.
μαλακιες γυναικειες... δεν μπορει να απαντισει με επιχειρηματα και πεταει εκει τη μαλακια της για να προκαλεσει το συναισθημα... κλασικες κουτοπονηριες... και η μανα μου τα ιδια κανει... ελεινιδες... και οι συριζαοι σε ολο το ιντερνετ με την ιδια μεθοδο απαντανε λιγο πολυ, και απολυτως λογικο
Καλησπέρα. Απάντησε καλύτερα στο θέμα θα έλεγα. Μας ενδιαφέρει η άποψη σου.βλέπω συνεχίζεις με το ίδιο στυλάκι ... απαξιωτικοι χαρακτηρισμοί και υπεκφυγές ... και κατηγορείς εμενα ?
βλέπω συνεχίζεις με το ίδιο στυλάκι ... απαξιωτικοι χαρακτηρισμοί και υπεκφυγές ... και κατηγορείς εμενα ?
βλέπω συνεχίζεις με το ίδιο στυλάκι ... απαξιωτικοι χαρακτηρισμοί και υπεκφυγές ... και κατηγορείς εμενα ?
Καλησπέρα. Απάντησε καλύτερα στο θέμα θα έλεγα. Μας ενδιαφέρει η άποψη σου.