noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Πως μπορει να κατουρήσει μια γυναικα στο πηγάδι?γτ ρεεε στο πηγαδι κατουρησα εγωωω???
Θα πέσει μεσα
Πως μπορει να κατουρήσει μια γυναικα στο πηγάδι?γτ ρεεε στο πηγαδι κατουρησα εγωωω???
Της πλήρωνε το ενοικιο για να την ξεκωλιάζουν οι χωριάτες τύπε :S
τυπε ο κωλος αμα δεν το δουλευεις για καμποσες μερες κλεινειΕν τω μεταξύ όταν τη μία τη γύρισα στα 4 και είδα την κωλοτρυπίδα της,γελούσα μόνος μου..
Ούτε ο μετροπόντικας να είχε περάσει.. :S
Καλά εγώ είμαι άλλης σχολής προφανώς Πεντάγιω μου.Κοιτα λίγο την υπογραφή μου
Τα καλύτερα γαμήσια στις εστιες γινονταιπω ρε τι ιδεολογια ειναι αυτηηη
το ιδιο μ ειπε η μανα μμμ
οταν περασα στη σχολη μου κ της ειπα οτι θελω να νοικιασω σπιτι κ οχι εστια...το πρωτο πραγμα π μ ειπε ειναι αν ηθελα το σπιτι για να ερχεται ο γκομενος μ να μενει μαζι μ :S omg!
Πως μπορει να κατουρήσει μια γυναικα στο πηγάδι?
Θα πέσει μεσα
εμενα τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος, δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει η δεν εχει! προτιμω καποιον π θα με λατρευει κ ας μην εχει φραγκο, παρα να εχει κ να το παιζει ιστορια.
αλλαααα αν βρεθει αυτος π και θα με γουσταρει αλλαα κ θα εχει λεφτα εε ενταξει εκει θα πω μ εκατσε το τζοκερ...αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος ρε συ..κ θελω να πιστευω οτι ειναι λιγες αυτες π κοιτανε μονο τα λεφτα.
τυπε ο κωλος αμα δεν το δουλευεις για καμποσες μερες κλεινει
αμα η γκομενα ειχε γκροβερ σαν φως στο τουνελ αυτο σημαινει οτι λιγες μερες πριν απο σενα καποιος αλλος ειχε το αλετρι του εκει και οργωνε
Καλά εγώ είμαι άλλης σχολής προφανώς Πεντάγιω μου.Κοιτα λίγο την υπογραφή μου
Ε,καλά δεν είναι ακριβώς λίγες.Απλώς στο λένε αργότερα.
Απλά για ενημέρωση των γυναικών οι άντρες ούτε 20% δεν πιστεύουμε από ό,τι μας λέτε.Οχι άσχημα δηλαδή.Απλά είμαστε πιο ρεαλιστές.
Τα καλύτερα γαμήσια στις εστιες γινονται
σημερα η υποθεση σηκωνει τσιγαροεγω ειμαι τωρα στη φαση π μ τα τρωνε
Από αλέτρι σε αλέτρι η σοβαρή, κατά τα άλλα, κοπέλα με ισχυρό πτυχίο τύπε :S
Εχω μαγαρίσει αρκετάδε το ξερω τελικα νοικιασα δικο μ φοιτητοσπιτο
Το χεις φιλοσοφησει γιαυτο...εγω ειμαι τωρα στη φαση π μ τα τρωνε..δε τα τρωω
γτ ρεε οι εχοντες πτυχιο δε γαμανε-γαμιοντε? εγω εχω διαπιστωσει οτι οι πιο διεστραμμενοι ειναι οι μορφωμενοι κ το υπογραφω κιολαςςς
Γιατι αγάπη μου με στενοχωρείς έτσι? :'(Το χεις φιλοσοφησει γιαυτο...εγω ειμαι τωρα στη φαση π μ τα τρωνε..δε τα τρωω
gia pesγτ ρεε οι εχοντες πτυχιο δε γαμανε-γαμιοντε? εγω εχω διαπιστωσει οτι οι πιο διεστραμμενοι ειναι οι μορφωμενοι κ το υπογραφω κιολαςςς
Γιατι αγάπη μου με στενοχωρείς έτσι? :'(
Εγω δεν θυμάμαι ούτε το 20% απο αυτά που λένε :S