noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Ανεξάρτητη χειραφετημένη με ισχυρό πτυχίο.
Μάλιστα.
Μπορει να εχει πτυχίο στα τσιμπούκια
Μάλιστα.
μια ερωτηση εκανες στην πενταγιωΑνεξάρτητη χειραφετημένη με ισχυρό πτυχίο.
Μάλιστα.
Μάλιστα.
Ενδόμυχα έτσι σκέφτονται όλες.Την είδες την παρένθεση ?"Λες και θα μου τα μεταβιβάσει " λέει η χειραφετημένη..μια ερωτηση εκανες στην πενταγιω
"ο αραπης εχει φραγκα;"
αμεσως καταλαβα α) οτι εισαι οντως γυναικα, β) οτι θα πας μπροστα
η αλλη κοβει και τρωει χειραφετημενη κουλτουρα
Ενδόμυχα έτσι σκέφτονται όλες.Την είδες την παρένθεση ?"Λες και θα μου τα μεταβιβάσει " λέει η χειραφετημένη..
Σόρι αδερφέ δεν κατάλαβα Χριστό όμως!!!!
1.Είναι βρωμιάρες γενικά;;;Δεν πλένονται;;;
2.Είναι συφιλιάρες;;;Έχουν ΣΜΝ;;;Γιατί; Γαμιούνται ακάποτα ή δεν υπάρχει σύστημα υγείας;
3.Γιατί πεθαίνεις νωρίς; Από ΣΜΝ; ή σε σκάνε και σου τα τρώνε;
Μέχρι στιγμής με μια Τατάρα και μια Ουκρανή είχα μπλέξει για λίγο γαμάτα πέρασα...!!! Και πεντακάθαρες!!!
Καλό τσιμπούκι κάνει ένα 20%.Πραγματικά πολύ σοβαρό προσόν πολλές γκόμενες ούτε καν το καταλαβαίνουνε.Ισχυρότατο πτυχίο!
Ενδόμυχα έτσι σκέφτονται όλες.Την είδες την παρένθεση ?"Λες και θα μου τα μεταβιβάσει " λέει η χειραφετημένη..
ΕτυχεΆμα σου γράφει η άλλη χειραφετημένη ισχυρό πτυχίο μην περιμενεις τσιμπούκι ούτε με αίτηση.
Δυό γκόμενες μου έχουν τύχει στη ζωή μου τέτοιες,
πολυτεχνείο και νομική αντίστοιχα,
και οι δύο πριν μου πάρουν πίπα μου είπαν ότι κάνουν εξαίρεση που το κάνουν σε εμένα,δεν το κάνουν σε
οποιον και όποιον και άλλες ελιτίστικες παπαριές..
Λες και θα κατάπιναν τίποτα φλεγόμενα σπαθιά έκαναν οι ανέραστες και ήταν και δυνατά τεμάχια κατά τα άλλα..
Μακριά..
αυτο μας έλειπε τωρα ακομα κι εσυ να ψάχνεις τον λεφτάεμενα τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος, δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει η δεν εχει! προτιμω καποιον π θα με λατρευει κ ας μην εχει φραγκο, παρα να εχει κ να το παιζει ιστορια.
αλλαααα αν βρεθει αυτος π και θα με γουσταρει αλλαα κ θα εχει λεφτα εε ενταξει εκει θα πω μ εκατσε το τζοκερ...αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος ρε συ..κ θελω να πιστευω οτι ειναι λιγες αυτες π κοιτανε μονο τα λεφτα.
Άμα σου γράφει η άλλη χειραφετημένη ισχυρό πτυχίο μην περιμενεις τσιμπούκι ούτε με αίτηση.
Δυό γκόμενες μου έχουν τύχει στη ζωή μου τέτοιες,
πολυτεχνείο και νομική αντίστοιχα,
και οι δύο πριν μου πάρουν πίπα μου είπαν ότι κάνουν εξαίρεση που το κάνουν σε εμένα,δεν το κάνουν σε
οποιον και όποιον και άλλες ελιτίστικες παπαριές..
Λες και θα κατάπιναν τίποτα φλεγόμενα σπαθιά έκαναν οι ανέραστες και ήταν και δυνατά τεμάχια κατά τα άλλα..
Μακριά..
Γεμάτες ΣΜΝ είναι.Απλά τα κολλάς όλα ταυτόχρονα.Ολες γαμιούνται ακάποτα με όσους τα έχουνε.Στα τρώνε όλες χοντρά.Ετσι είναι το ανατολικό μπλοκ.Μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη.Δε σε ενδιαφέρει αν γαμάς πολές.Και για αυτές το ίδιο αν τα παίρνουν από πολλούς.
αυτο μας έλειπε τωρα ακομα κι εσυ να ψάχνεις τον λεφτά
εμενα τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος, δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει η δεν εχει! προτιμω καποιον π θα με λατρευει κ ας μην εχει φραγκο, παρα να εχει κ να το παιζει ιστορια.
αλλαααα αν βρεθει αυτος π και θα με γουσταρει αλλαα κ θα εχει λεφτα εε ενταξει εκει θα πω μ εκατσε το τζοκερ...αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος ρε συ..κ θελω να πιστευω οτι ειναι λιγες αυτες π κοιτανε μονο τα λεφτα.
Ναι... και στον επόμενο το ίδιο θα είπαν!
καλα μην διαβαζετε ισχυρο πτυχιο και ψαρωνετε εδω μεσα για πολυτεχνεια και νομικες
μπορει να εχει βγαλει κανενα αμαραντο η τυπισα η κανενα ιεκ στην καλυτερη και να νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα @@
μια θεια μου απο το χωριο πιο μπαστουνοβλαχα και απο τη γκολφω, καμαρωνε μια χρονια σα γυφτικο σκεπαρνι που η κορη της περασε τει σπαρτης
λες και ειχε βγει αριστουχος απο το χαρβαρντ
καλα μην διαβαζετε ισχυρο πτυχιο και ψαρωνετε εδω μεσα για πολυτεχνεια και νομικες
μπορει να εχει βγαλει κανενα αμαραντο η τυπισα η κανενα ιεκ στην καλυτερη και να νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα @@
μια θεια μου απο το χωριο πιο μπαστουνοβλαχα και απο τη γκολφω, καμαρωνε μια χρονια σα γυφτικο σκεπαρνι που η κορη της περασε τει σπαρτης
λες και ειχε βγει αριστουχος απο το χαρβαρντ
Καλά εγώ είμαι άλλης σχολής προφανώς Πεντάγιω μου.Κοιτα λίγο την υπογραφή μουεμενα τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος, δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει η δεν εχει! προτιμω καποιον π θα με λατρευει κ ας μην εχει φραγκο, παρα να εχει κ να το παιζει ιστορια.