Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ανεξάρτητη χειραφετημένη με ισχυρό πτυχίο.
Μάλιστα.
μια ερωτηση εκανες στην πενταγιω
"ο αραπης εχει φραγκα;"
αμεσως καταλαβα α) οτι εισαι οντως γυναικα, β) οτι θα πας μπροστα
η αλλη κοβει και τρωει χειραφετημενη κουλτουρα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
μια ερωτηση εκανες στην πενταγιω
"ο αραπης εχει φραγκα;"
αμεσως καταλαβα α) οτι εισαι οντως γυναικα, β) οτι θα πας μπροστα
η αλλη κοβει και τρωει χειραφετημενη κουλτουρα
Ενδόμυχα έτσι σκέφτονται όλες.Την είδες την παρένθεση ?"Λες και θα μου τα μεταβιβάσει " λέει η χειραφετημένη..

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σόρι αδερφέ δεν κατάλαβα Χριστό όμως!!!!

1.Είναι βρωμιάρες γενικά;;;Δεν πλένονται;;;
2.Είναι συφιλιάρες;;;Έχουν ΣΜΝ;;;Γιατί; Γαμιούνται ακάποτα ή δεν υπάρχει σύστημα υγείας;
3.Γιατί πεθαίνεις νωρίς; Από ΣΜΝ; ή σε σκάνε και σου τα τρώνε;

Μέχρι στιγμής με μια Τατάρα και μια Ουκρανή είχα μπλέξει για λίγο γαμάτα πέρασα...!!! Και πεντακάθαρες!!!

Γεμάτες ΣΜΝ είναι.Απλά τα κολλάς όλα ταυτόχρονα.Ολες γαμιούνται ακάποτα με όσους τα έχουνε.Στα τρώνε όλες χοντρά.Ετσι είναι το ανατολικό μπλοκ.Μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη.Δε σε ενδιαφέρει αν γαμάς πολλές.Και για αυτές το ίδιο αν τα παίρνουν από πολλούς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Μπορει να εχει πτυχίο στα τσιμπούκια :grin:

Άμα σου γράφει η άλλη χειραφετημένη ισχυρό πτυχίο μην περιμενεις τσιμπούκι ούτε με αίτηση.

Δυό γκόμενες μου έχουν τύχει στη ζωή μου τέτοιες,
πολυτεχνείο και νομική αντίστοιχα,
και οι δύο πριν μου πάρουν πίπα μου είπαν ότι κάνουν εξαίρεση που το κάνουν σε εμένα,δεν το κάνουν σε
οποιον και όποιον και άλλες ελιτίστικες παπαριές..
Λες και θα κατάπιναν τίποτα φλεγόμενα σπαθιά έκαναν οι ανέραστες και ήταν και δυνατά τεμάχια κατά τα άλλα..

Μακριά.. :badair:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ισχυρότατο πτυχίο!  :grin:
Καλό τσιμπούκι κάνει ένα 20%.Πραγματικά πολύ σοβαρό προσόν πολλές γκόμενες ούτε καν το καταλαβαίνουνε.
Γενετικά μόνο οι Πολωνέζες και ίσως οι Ρουμάνες έχουν γονίδιο για σοβαρό τσιμπούκι.Αλλες είναι απαράδεκτες.
Γενικά το τσιμπούκι είναι γενετικό ή το έχει η γκόμενα ή όχι.Δύσκολα μαθαίνεται.
Εχω γνωρίσει δεκαοχτάρες με υποδειγματικό τσιμπούκι και 30άρες που ρουφανε σαν παρθένες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ενδόμυχα έτσι σκέφτονται όλες.Την είδες την παρένθεση ?"Λες και θα μου τα μεταβιβάσει " λέει η χειραφετημένη..

εμενα τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος, δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει η δεν εχει! προτιμω καποιον π θα με λατρευει κ ας μην εχει φραγκο, παρα να εχει κ να το παιζει ιστορια.
αλλαααα αν βρεθει αυτος π και θα με γουσταρει αλλαα κ θα εχει λεφτα εε ενταξει εκει θα πω μ εκατσε το τζοκερ...αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος ρε συ..κ θελω να πιστευω οτι  ειναι λιγες αυτες π κοιτανε μονο τα λεφτα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Άμα σου γράφει η άλλη χειραφετημένη ισχυρό πτυχίο μην περιμενεις τσιμπούκι ούτε με αίτηση.

και οι δύο πριν μου πάρουν πίπα μου είπαν ότι κάνουν εξαίρεση που το κάνουν σε εμένα,δεν το κάνουν σε
Λες και θα κατάπιναν τίποτα φλεγόμενα σπαθιά έκαναν οι ανέραστες και ήταν και δυνατά τεμάχια κατά τα άλλα..

Ετυχε :dunno:
Απο νομικάρια έχω πάρει κώλο με το καλημέρα :dancing:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.865
Πόντοι
2.606
εμενα τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος, δε με νοιαζει αν ο αλλος εχει η δεν εχει! προτιμω καποιον π θα με λατρευει κ ας μην εχει φραγκο, παρα να εχει κ να το παιζει ιστορια.
αλλαααα αν βρεθει αυτος π και θα με γουσταρει αλλαα κ θα εχει λεφτα εε ενταξει εκει θα πω μ εκατσε το τζοκερ...αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος ρε συ..κ θελω να πιστευω οτι  ειναι λιγες αυτες π κοιτανε μονο τα λεφτα.
αυτο μας έλειπε τωρα ακομα κι εσυ να ψάχνεις τον λεφτά  :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

Ναι... και στον επόμενο το ίδιο θα είπαν! :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Γεμάτες ΣΜΝ είναι.Απλά τα κολλάς όλα ταυτόχρονα.Ολες γαμιούνται ακάποτα με όσους τα έχουνε.Στα τρώνε όλες χοντρά.Ετσι είναι το ανατολικό μπλοκ.Μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη.Δε σε ενδιαφέρει αν γαμάς πολές.Και για αυτές το ίδιο αν τα παίρνουν από πολλούς.

Άγρια Δύση σα να λέμε έτσι;;;; :grin: :grin: :grin:

Thanx για την ενημέρωση!!! :hi: :hi: :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
καλα μην διαβαζετε ισχυρο πτυχιο και ψαρωνετε εδω μεσα για πολυτεχνεια και νομικες
μπορει να εχει βγαλει κανενα αμαραντο η τυπισα η κανενα ιεκ στην καλυτερη και να νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα @@
μια θεια μου απο το χωριο πιο μπαστουνοβλαχα και απο τη γκολφω, καμαρωνε μια χρονια σα γυφτικο σκεπαρνι που η κορη της περασε τει σπαρτης
λες και ειχε βγει αριστουχος απο το χαρβαρντ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
αλλαααα αν βρεθει αυτος π και θα με γουσταρει αλλαα κ θα εχει λεφτα εε ενταξει εκει θα πω μ εκατσε το τζοκερ...αλλα δεν ειναι αυτοσκοπος ρε συ..κ θελω να πιστευω οτι  ειναι λιγες αυτες π κοιτανε μονο τα λεφτα.

Είναι λίγες αυτές που κοιτάνε τα λεφτά ή είναι λίγες αυτές που είναι και καπάτσες και μουνάρες ώστε να τα διεκδικήσουν;

Εγώ λέω το δεύτερο..

Ναι... και στον επόμενο το ίδιο θα είπαν! :grin:

Ήθελαν να μου το παίξουν ότι έχουν λίγα χιλιόμετρα,ότι είναι σοβαρές και μόνο για σχέση.
Εν τω μεταξύ όταν τη μία τη γύρισα στα 4 και είδα την κωλοτρυπίδα της,γελούσα μόνος μου..

Ούτε ο μετροπόντικας να είχε περάσει.. :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
καλα μην διαβαζετε ισχυρο πτυχιο και ψαρωνετε εδω μεσα για πολυτεχνεια και νομικες
μπορει να εχει βγαλει κανενα αμαραντο η τυπισα η κανενα ιεκ στην καλυτερη και να νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα @@
μια θεια μου απο το χωριο πιο μπαστουνοβλαχα και απο τη γκολφω, καμαρωνε μια χρονια σα γυφτικο σκεπαρνι που η κορη της περασε τει σπαρτης

Της πλήρωνε το ενοικιο για να την ξεκωλιάζουν οι χωριάτες τύπε :S

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

ενω εγω ειμαι low profil!! μα τπτ δε εκτιματε πιαααα

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Καλά εγώ είμαι άλλης σχολής προφανώς Πεντάγιω μου.Κοιτα λίγο την υπογραφή μου  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom