το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ιματζιναρυ μποιφρεντγτ ο μπλακμαν μου τι νομιζεις οτι ειναι?!?!
ιματζιναρυ μποιφρεντγτ ο μπλακμαν μου τι νομιζεις οτι ειναι?!?!
Γιατι αδικο εχω ρε τυπε? αφου όλα τα λεφτα τα φαγανε οι τυποι για να κανουνε μοστρα με ακριβα αμαξια και εκδρομες και σπιτια στις γκομενες αμα ηταν της λογικης μισά - μισα δεν θα υπηρχε και η αναγκη να βγαζεις τοσα λεφτά. Σκεψου το όλα εμεις τα καθορίζουμε τελικα.
Εδώ μας έχει γράψει ότι κάνει και crossfit... :S
οχι ρε απλα χαλαω λεφτα για να πηγαινω στη πολη του γτ εχει χωρο να βρισκομαστε..
πληρωνουμε μισα μισα...δλδ θα βγουμε για φαγητο κ θα πληρωσει αυτος αλλα την επομενη φορα θα πληρωσω εγω
ειναι αλλης φιλοσοφιας οι τυποι εδω..
ιματζιναρυ μποιφρεντ
εμ εκεί που είναι να πληρώνεις μεταφορές δεν έρχεσαι ελλάδα να τα δίνεις σε μένα
με ένα κατοστάρικο το μισάωρο έρχομαι στο χώρο σου, σου κάνω ότι θες, και ούτε ταλαιπωρείσαι ούτε τίποτα
Αν θέλεις το πιστεύεις αν θέλεις δεν το πιστεύεις....Αρχισε μολις να με τσούζει το δεξί μου μάτι!!!!Και δεν κανω καθόλου πλάκα!!!! :S :S :S
Βαλκανιε τωρα με την κριση ισως βαλουν λιγο μυαλο μια και θα βλεπουν ότι μαρουλι για να μασησουν δεν θα υπάρχει. Θα θέλει ο πιρφορος να ξοδεψει αλλα δεν θα εχει
θα σου εδειχνα πριβε τα σημαδια στο στηθος που μ αφησε, αλλα θα χαρακτηριστω υπερβολικη κ δε το θελω!!
θα σου εδειχνα πριβε τα σημαδια στο στηθος που μ αφησε, αλλα θα χαρακτηριστω υπερβολικη κ δε το θελω!!
λολ θα το σκεφτω, αν εχεις καλα προσονταααα
Tυποι διαβαζα 2,5 ωρες τα σεντονια που γραψατε μεσα σε 20 ωρες στο thread και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι καλυτερα να τον παιζεις η να μαλακιζεις τον γατουλη της γειτονισσας παρα να ασχολησαι γενικοτερα με το αν η Ελεεινιδα ειναι νορμαλ η κομπλεξικη η αν ειναι δυσκολη η ευκολη στο πεσιμο....παιξτε την ...ανωδυνα (δεν κολλας αφροδισια) ανεξοδα..(μονο το ρευμα που καιει το pc) και ηρεμα (εσεις και η παλαμη σας)...η καλυτερη λυση..κοιμασαι σαν πουλακι και μετα σκεφτεσαι..γλυτωσα απο εξοδα και χρονοτριβες..
Υπάρχει κοινή συναίνεση σε ό,τι κάνουμε. Έχουμε μια ισότιμη σχέση. Σέβομαι απόλυτα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του και τις ικανοποιώ όπου και όποτε θέλει.
Και ας σου απαντήσω αναλόγως. Εάν έκανες 1 απόπειρα να με ''σπάσεις στο ξύλο'' θα πλήρωνα Αλβανούς να σε στείλουν στο νοσοκομείο με συντριπτικά κατάγματα.
Απο τελετή βουντού
Τύπε που να ήσουν και το βράδυ που άρχισε να postάρει φωτό,κριθαράκι θα έβγαζες
Έτσι,θα στρώσουν θέλουν δε θέλουν..
Πάντως Γερμανία στο θέμα κέρασμα και έξοδο θέλει λεπτούς χειρισμούς και να μην επιμείνεις πολύ αν δε θέλει κέρασμα.
Από εκεί που η άλλη μπορεί να είναι χαμογελαστή κοπελίτσα,να σου πετάξει ένα NEIN σαν τον Αδόλφο ένα πράγμα.
trust αν με έβλεπες θα μου τα έσκαγες χοντρά για να σε αφήσω να μου το ακουμπήσεις ;)
η δουλειά μου είναι κατά κάποιο τρόπο