Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Δεν την πέφτουμε ποτέ σε γκόμενες. Ακόμα και μία χυλόπιτα είναι καταστροφική για τον εγωισμό μας. Αν έχουμε γκόμενα και την απατήσουμε της το λέμε αμέσως. Δεν μας καίγεται καρφί για το πώς θα αντιδράσει. Γαμάμε 3-4 φορές την εβδομάδα και δεν μαλακιζόμαστε ποτέ. Είμαστε μισογύνηδες και πολύ εγωιστές. Είμαστε οι γνήσιοι περήφανοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες.

ασυνέπεια λόγων και πράξεων. δεν τήρησες αυτά που γράφεις, με την Ρουμάνα στο μετάξι.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είμαι απόλυτα συνεπής. Τη Ρουμάνα στο Μετάξι την έχω γαμήσει 100 φορές και απλά της θυμίζω τα γαμήσια που της έχω κάνει.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Είμαι απόλυτα συνεπής. Τη Ρουμάνα στο Μετάξι την έχω γαμήσει 100 φορές και απλά της θυμίζω τα γαμήσια που της έχω κάνει.

ναι αλλά έλεγες σε παιδιά από εδώ, αν πάνε, να της πουν έναν καλό λόγο για σένα. Τις έστελνες μηνύματα στο facebook. Απαξιώνεις τις ελλεεινίδες και έφαγες την ξεφτίλα από μια πουτάνα στο Μετάξι. Απαξίωσες το μανιφέστο σου με τον πιο θλιβερό τρόπο. Είδες πικερ τι δύναμη έχει το μουνί?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει καμία χυλόπιτα και καμία ξεφτίλα όταν έχεις γαμήσει μια γυναίκα. Έχουμε πει ένα κάρο φορές τα ίδια πράγματα.

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
και οι πυρφόροι, μουνοδουλάκηδες και γκομενοκόλακες γαμάνε και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν. Άρα δεν υπάρχει καμία ξεφτίλα και σε αυτούς τότε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Κοίτα ... αν το κάνεις τακτικά ... 1/1000 μουνάρες θα τη φας.
Και 1/7000 να είναι , δεν είναι άσχημα.
Αν είναι μεθυσμένη , απελπισμένη κτλ δεν ξέρεις ... μπορεί και πιο εύκολα ...

an ηταν τοσο ευκολο ολοι θα ειχαν γκομενα μουναρα δλδ 1 στις 10 γυναικες που βλεπεις διπλα σου

αντιθετα απο το κυκλο σου ποσους ξερεις να αλλαζουν συχνα γκομενες ανω του μετριου?1 στους 100?

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Μην τους δινεται τοση σημασια και μην αμφιβαλλετε για τοσα πολλα πραγματα.Εμπιστευτητε το αντρικο σας ενστικτο,οι γυναικες προσπαθουν να σας κρατανε συνεχως μπερδεμένους για να σας εξουσιαζουν.Μην μασατε σε τιποτα και μην διστάζετε να ριξετε ακυρο.Ο τοπος είναι γεματος γυναικες που είναι ετοιμες να πεσουν σαν πρασσα σ έναν αντρα που δεν τις φοβαται.Ορτσα τα πανια. ;) ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Maclaud αν αυτές που έχουν γαμήσει τους παρατήσουν και μετά αυτοί τις παρακαλάνε, όντως δεν υπάρχει ξεφτίλα. Η ξεφτίλα έγκειται στις αμέτρητες χυλόπιτες που τρώνε αυτά τα άτομα μέχρι να τους κάτσει ένα μουνί. Μιλάμε για ξεφτίλα ολκής.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μουνάρα ελληνίδα είναι πιο αγριόσκυλο.
Κάνει την πούτσα πιο σιδερένια.
τις μουναρες ελληνίδες που λες τις γάμανε γνωστοι των 700ευρω.βέβαια μόνο για δύο.τρεις φορές.Μετά τις βαριούνται και τις στέλνουν.πολλοί από αυτούς ζυγίζουν πάνω από 120κιλα.τους έχω βγάλει  το παρατσούκλι.μοντελοπνηχτες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
δικο σου το μπλογκ ? το διαβαζα απο παλια αλλα τελευταια εκοψα  :S
μ αρεσε απλα δεν ειχα χρονο  . αν κ το πικ δεν ειναι κ τοσο καλη μεθοδος  
Όχι nick, δεν είναι δικό μου. Εχει όμως δημοσιευθεί στο παρελθόν δικό μου κείμενο. Ο τύπος όμως είναι ολίγον τι παράξενος. Όταν από το φέις του έστειλα μήνυμα, μόνο που δεν με έβρισε. Θεώρησε το προφίλ μου ψεύτικο και πίστευε ότι ήμουν κάποιος γκέι... :uglystupid:
Καλά τα γράφει πάντως, αλλά δείχνει λίγο κότα στο καμάκι και ανώριμος ακόμη και σήμερα παρόλο που περάσαν χρόνια από τότε που ξεκίνησε να γράφει για τις Ελλεηνίδες. :rolleyes:

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Maclaud αν αυτές που έχουν γαμήσει τους παρατήσουν και μετά αυτοί τις παρακαλάνε, όντως δεν υπάρχει ξεφτίλα. Η ξεφτίλα έγκειται στις αμέτρητες χυλόπιτες που τρώνε αυτά τα άτομα μέχρι να τους κάτσει ένα μουνί. Μιλάμε για ξεφτίλα ολκής.

πίκερ ο δρόμος που επιλέγεις να φτάσεις στον στόχο σου έχει πάντοτε σημασία, είτε πετυχαίνεις το στόχο, είτε όχι. Απλά όταν πετυχαίνεις το στόχο, όλοι ξεχνούν πώς έφτασες μέχρι εκεί και σε θεωρούν πετυχημένο. Η ξεφτίλα είναι πάντα ξεφτίλα και η αξιοπρέπεια είναι πάντοτε αξιοπρέπεια, είτε πετυχαίνεις το στόχο σου, είτε όχι.
Με ελλεεινίδες ή με πουτάνες υπάρχει ο αξιοπρεπής τρόπος και ο τρόπος που περιγράφεις σαν ξεφτίλα ολκής.

Αναθεώρησε τους ψυχαναγκασμούς σου και την θολούρα που επικρατεί μέσα στο μυαλό σου. Υπάρχει και αξιοπρεπής τρόπος προσέγγισης μιας γυναίκας. Αν δεν θέλει, αποχωρείς ευγενικά και με αξιοπρέπεια πας παρακάτω. Με τις πουτάνες πάλι το ίδιο. Πίκερ είναι μύθος η ελλεεινίδα. Έχω φτάσει μέχρι την Κίνα και είδα σχεδόν την ίδια γυναικεία συμπεριφορά. Όσο υψηλότερο είναι το βιοτικό επιπεδο μιας χώρας τόσο πιο δύσκολα ρίχνεις μια γυναίκα. Αλλά όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια και φυσικά η ελλεεινότητα δεν είναι χαρακτηριστικό ενός συγκεκριμένου φύλου ή μιας συγκεκριμένης εθνικότητας. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ για το δικό σου καλό, γιατί ο ψυχαναγκασμός σου, εσένα μόνο φθείρει και κανέναν άλλο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
πίκερ ο δρόμος που επιλέγεις να φτάσεις στον στόχο σου έχει πάντοτε σημασία, είτε πετυχαίνεις το στόχο, είτε όχι. Απλά όταν πετυχαίνεις το στόχο, όλοι ξεχνούν πώς έφτασες μέχρι εκεί και σε θεωρούν πετυχημένο. Η ξεφτίλα είναι πάντα ξεφτίλα και η αξιοπρέπεια είναι πάντοτε αξιοπρέπεια, είτε πετυχαίνεις το στόχο σου, είτε όχι.
Με ελλεεινίδες ή με πουτάνες υπάρχει ο αξιοπρεπής τρόπος και ο τρόπος που περιγράφεις σαν ξεφτίλα ολκής.

Αναθεώρησε τους ψυχαναγκασμούς σου και την θολούρα που επικρατεί μέσα στο μυαλό σου. Υπάρχει και αξιοπρεπής τρόπος προσέγγισης μιας γυναίκας. Αν δεν θέλει, αποχωρείς ευγενικά και με αξιοπρέπεια πας παρακάτω. Με τις πουτάνες πάλι το ίδιο. Πίκερ είναι μύθος η ελλεεινίδα. Έχω φτάσει μέχρι την Κίνα και είδα σχεδόν την ίδια γυναικεία συμπεριφορά. Όσο υψηλότερο είναι το βιοτικό επιπεδο μιας χώρας τόσο πιο δύσκολα ρίχνεις μια γυναίκα. Αλλά όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια και φυσικά η ελλεεινότητα δεν είναι χαρακτηριστικό ενός συγκεκριμένου φύλου ή μιας συγκεκριμένης εθνικότητας. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ για το δικό σου καλό, γιατί ο ψυχαναγκασμός σου, εσένα μόνο φθείρει και κανέναν άλλο.
μόνο πόρνες και ξένα μουνακια.χέσιμο στις ελληνιδες μπριζόλες  :S

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
τις μουναρες ελληνίδες που λες τις γάμανε γνωστοι των 700ευρω.βέβαια μόνο για δύο.τρεις φορές.Μετά τις βαριούνται και τις στέλνουν.πολλοί από αυτούς ζυγίζουν πάνω από 120κιλα.τους έχω βγάλει  το παρατσούκλι.μοντελοπνηχτες.

Κάποια ιδιότητα έχουν όμως αυτοί που τραβάνε αυτές τις γκόμενες. Κάποιο επάγγελμα τους βοηθάει να τις γνωρίζουν και να τις πείθουν. Είναι και θέμα προσωπικότητας. Για δώσε πιο συγκεκριμένα στοιχεία για τους τύπους, τύπε  ;)

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Όχι nick, δεν είναι δικό μου. Εχει όμως δημοσιευθεί στο παρελθόν δικό μου κείμενο. Ο τύπος όμως είναι ολίγον τι παράξενος όταν από το φέις του έστειλα μήνυμα και μόνο που δεν με έβρισε. Θεώρησε το προφίλ μου ψεύτικο και πίστευε ότι ήμουν κάποιος γκέι... :uglystupid:
Καλά τα γράφει πάντως, αλλά δείχνει λίγο κότα στο καμάκι και ανώριμος ακόμη και σήμερα παρόλο που περάσαν χρόνια από τότε που ξεκίνησε να γράφει για τις Ελλεηνίδες. :rolleyes:
απ τα κειμενα του δεν φαινεται κ τοσο ευγενικος τεσπα .
οσο δε για το καμακι αν δεν το εχεις .... τελος  :priest:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Maclaud δεν με ενδιαφέρει να προσπαθήσω να ρίξω μια γυναίκα. Το έχω πλήρως ξεπεράσει. Θέλω να έρθει και να με παρακαλέσει.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Κοίτα ... αν το κάνεις τακτικά ... 1/1000 μουνάρες θα τη φας.
Και 1/7000 να είναι , δεν είναι άσχημα.
Αν είναι μεθυσμένη , απελπισμένη κτλ δεν ξέρεις ... μπορεί και πιο εύκολα ...

Τύπε που θα βρεις τόσες μουνάρες ; Μέσω νετ ; Εξω από το σπίτι αυτό θέλει μήνες ή και χρόνια και να την πέφτεις σταθερά καθημερινά. Μιλάω πάντα για όσους δεν έχουν περιουσία ή πολύ καλή δουλειά, πολύ καλή εμφάνιση(που είναι το πρώτο που μετράει) . Εδώ μιλάμε για καλές όχι μουνάρες, που και πάλι δεν κάθονται. Εγώ μπορώ να σου πω ότι την έχω πέσει μέσω νετ σε πάνω από 5 χιλιάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη και μου έκατσε μια, αλλά ήταν ξένη σπονσορέ και αναγκάστηκα και πήγα Ουκρανία.
Δεν νομίζω ότι πολλοί άνδρες ελκύονται από τις μεθυσμένες σε βαθμό λυποθυμίας. Ασε που μπορεί να ξεράσει πάνω σου κάποια στιγμή και να αναγκαστείς να την τρέχεις στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας :(

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
απ τα κειμενα του δεν φαινεται κ τοσο ευγενικος τεσπα .
οσο δε για το καμακι αν δεν το εχεις .... τελος  :priest:

Εχω διαβάσει όλα τα κείμενά του. Δείχνει ότι το προσπαθεί πολύ. Εχει ασχοληθεί αρκετά και με τεχνικές των Greek PUA τους οποίους τους έχει για θεούς. Γενικά ψάχνει να βρει έναν συνδυασμό τακτικών πεσίματος που θα έχει σίγουρο αποτέλεσμα. Στο καμάκι είναι φανερή η μεγάλη του ανασφάλεια και ο φόβος του όταν αποφασίζει να φλερτάρει και χάνει κυρίως από αυτά τα δύο. Δεν δείχνει να είναι πειστικός σε όλα λέει στις γκόμενες. Ότι λέει στα πεσίματα τα μεταφέρει στα κείμενά του και από εκεί καταλαβαίνεις πως φέρεται. Ενώ δείχνει την διάθεση και την υπομονή να φλερτάρει και καταφέρνει να πιάσει κουβέντα, κάπου δεν το χειρίζεται καλά στην πορεία και αποτυγχάνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Είναι και οι δικές μας  :jerking: Εν τω μεταξύ έχει φάει και πίτα από ξένες εν Ελλάδι :rolleyes: Κι αυτές τις χάλασαν οι δικές μας :headbang:
Το θετικό πάντως είναι ότι μοιράζεται τις περιπέτειές του και ψάχνεται συνεχώς. Αν θυμάμαι καλά άπό όσα έχει γράψει δεν τον λες και άσχημο και έχει καλή οικονομική κατάσταση με δουλειά και αυτοκίνητο. Είναι καλός στην σύνταξη κειμένων και τα κείμενά του ενδιαφέροντα, παρόλο που βγάζουν κακία, γκρίνια και απογοήτευση τα περισσότερα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τύπε που θα βρεις τόσες μουνάρες ; Μέσω νετ ; Εξω από το σπίτι αυτό θέλει μήνες ή και χρόνια και να την πέφτεις σταθερά καθημερινά. Μιλάω πάντα για όσους δεν έχουν περιουσία ή πολύ καλή δουλειά, πολύ καλή εμφάνιση(που είναι το πρώτο που μετράει) . Εδώ μιλάμε για καλές όχι μουνάρες, που και πάλι δεν κάθονται. Εγώ μπορώ να σου πω ότι την έχω πέσει μέσω νετ σε πάνω από 5 χιλιάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη και μου έκατσε μια, αλλά ήταν ξένη σπονσορέ και αναγκάστηκα και πήγα Ουκρανία.
Δεν νομίζω ότι πολλοί άνδρες ελκύονται από τις μεθυσμένες σε βαθμό λυποθυμίας. Ασε που μπορεί να ξεράσει πάνω σου κάποια στιγμή και να αναγκαστείς να την τρέχεις στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας :(
εχω φίλους με 400μισθο που κρεμπεδιαζουν πάντα μουναρες.βεβαια συνήθως τις βαριούνται  Μετά από δέκα γαμήσια και τις στέλνουν.Εγώ βεβαια  τους λεω κρατά την λίγο ακόμα αλλά αυτοί τίποτα.εκεί να πανε στην επόμενη.ούτε πόστο έχουν  ούτε τίποτα.σκληροί χυστες :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom