Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Τύπε που θα βρεις τόσες μουνάρες ; Μέσω νετ ; Εξω από το σπίτι αυτό θέλει μήνες ή και χρόνια και να την πέφτεις σταθερά καθημερινά. Μιλάω πάντα για όσους δεν έχουν περιουσία ή πολύ καλή δουλειά, πολύ καλή εμφάνιση(που είναι το πρώτο που μετράει) . Εδώ μιλάμε για καλές όχι μουνάρες, που και πάλι δεν κάθονται. Εγώ μπορώ να σου πω ότι την έχω πέσει μέσω νετ σε πάνω από 5 χιλιάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη και μου έκατσε μια, αλλά ήταν ξένη σπονσορέ και αναγκάστηκα και πήγα Ουκρανία.
Δεν νομίζω ότι πολλοί άνδρες ελκύονται από τις μεθυσμένες σε βαθμό λυποθυμίας. Ασε που μπορεί να ξεράσει πάνω σου κάποια στιγμή και να αναγκαστείς να την τρέχεις στα νοσοκομεία και στα κέντρα υγείας :(
με 5 χιλιαδες ??

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Εχω διαβάσει όλα τα κείμενά του. Δείχνει ότι το προσπαθεί πολύ. Εχει ασχοληθεί αρκετά και με τεχνικές των Greek PUA τους οποίους τους έχει για θεούς. Γενικά ψάχνει να βρει έναν συνδυασμό τακτικών πεσίματος που θα έχει σίγουρο αποτέλεσμα. Στο καμάκι είναι φανερή η μεγάλη του ανασφάλεια και ο φόβος του όταν αποφασίζει να φλερτάρει και χάνει κυρίως από αυτά τα δύο. Δεν δείχνει να είναι πειστικός σε όλα λέει στις γκόμενες. Ότι λέει στα πεσίματα τα μεταφέρει στα κείμενά του και από εκεί καταλαβαίνεις πως φέρεται. Ενώ δείχνει την διάθεση και την υπομονή να φλερτάρει και καταφέρνει να πιάσει κουβέντα, κάπου δεν το χειρίζεται καλά στην πορεία και αποτυγχάνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Είναι και οι δικές μας  :jerking: Εν τω μεταξύ έχει φάει και πίτα από ξένες εν Ελλάδι :rolleyes: Κι αυτές τις χάλασαν οι δικές μας :headbang:
Το θετικό πάντως είναι ότι μοιράζεται τις περιπέτειές του και ψάχνεται συνεχώς. Αν θυμάμαι καλά άπό όσα έχει γράψει δεν τον λες και άσχημο και έχει καλή οικονομική κατάσταση με δουλειά και αυτοκίνητο. Είναι καλός στην σύνταξη κειμένων και τα κείμενά του ενδιαφέροντα, παρόλο που βγάζουν κακία, γκρίνια και απογοήτευση τα περισσότερα.

εγω διαβασα λιγα κειμενα για να σχηματισω γνωμη αλλα οντως βγαζει αρκετο αρνητισμο ισως και γι αυτο δεν εχει αυτοπεποιθηση
μ αρεσε αυτο με τις δικες μας κ τις ξενες ...  :cheesy:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Κοιταξτε χαλι τυποι .
Νεαρες ελλεινιδες στο 2016 που θελουνε να γινουνε τραγουδιαρες , κοιταξτε ασχήμια κοιταξτε χοντρα μπουτια   :vomit: :vomit: :vomit:  :vomit: :vomit: :vomit:
Η μια πιο ασχημη απο την αλλη.  :S :S :S

3333.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κοιταξτε χαλι τυποι .
Νεαρες ελλεινιδες που θελουνε να γινουνε τραγουδιαρες , κοιταξτε ασχήμια κοιταξτε χοντρα μπουτια   :vomit: :vomit: :vomit:  :vomit: :vomit: :vomit:
Η μια πιο ασχημη απο την αλλη.  :S :S :S

3333.jpg
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κοιταξτε χαλι τυποι .
Νεαρες ελλεινιδες στο 2016 που θελουνε να γινουνε τραγουδιαρες , κοιταξτε ασχήμια κοιταξτε χοντρα μπουτια   :vomit: :vomit: :vomit:  :vomit: :vomit: :vomit:

3333.jpg
την χειρότερη  ουκρανες πάρε και συγκρινε :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Η 2η απο αριστερα εχει μουστάκι.  :S :S :S

2222.jpg

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Η Χριστίνα στο κολωνου53 :wanker:  τις βάζει όλες κατω

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Σιγα μην ελειπαν τα πουστρακια....  :S :S :S :effemine: :gay:

11111.jpg

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Η Χριστίνα στο κολωνου53 :wanker:  τις βάζει όλες κατω

Τυπε για αυτο θελουνε να γινουνε τραγουδίστριες.
Σε μπουρδελο δεν θα σταύρωναν πελατη ουτε πακιστανο.  :S :S :S

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Κοιταξτε χαλι τυποι .

3333.jpg

:vomit:

μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος τυπε :S

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τυπε για αυτο θελουνε να γινουνε τραγουδίστριες.
Σε μπουρδελο δεν θα σταύρωναν πελατη ουτε πακιστανο.   :S :S :S
πες το ψέματα.κάπως έτσι ειναι.τα πακιά έχουν  υψηλά στάνταρ  :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Δεν την πέφτω ποτέ σε γκόμενες. Ακόμα και μία χυλόπιτα είναι καταστροφική για τον εγωισμό μου. Αν είχα γκόμενα και την απατούσα θα της το έλεγα αμέσως. Δεν μου καίγεται καρφί για το πώς θα αντιδράσει. Αυνανίζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα αλλά δεν μαλακίζομαι ποτέ. Είμαι μισογύνης και πολύ εγωιστής. Είμαι ο γνήσιος περήφανος μοναχικός μπουρδελιάρης.

Τροοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλ..........

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πολλές και πολλοι πηγαν να με παγιδευσουν.κανείς δεν μπόρεσε.Πόσο μάλλον μια ελλεινηδα :2funny: ;)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ass kavlos μην αλλάζεις τα μηνύματά μου. Ο Picker μόνο ΓΑΜΑΕΙ μέρα παρά μέρα και δεν μαλακίζεται ποτέ. Και το ξέρεις πολύ καλά.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παγίδες παντού στήνουν  μάγκες.να προσέχετε.μην σας παγιδευσουν.ειναι πανουργες οι περισσότερες   :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom