γεια σας συναγωνιστες εδω πρωτη φορα γραφω αλλα δηλωνω συμπαρασταση στο προβλημα των Ελληνιδων οι οποιες δεν φταινε, απλα οι γονεις και οι γκομενοι (θεωρω πως και οι Ελληνες φταινε) τις κακομαθαινουν και τις γλυφουν, σε ολη την διαρκεια της ζωης τους...
θα σας πω κι γω μια θεωρω μοναδικη ανεκδιήγητη ιστορια με μια κοπελα πολυ καλη κατα τα αλλα , ομως με σεξουαλικλικο IQ υπο του μηδενος
πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις στην Ελλαδα - Ευρωπη του 2016....
λοιπον την εν λογω κοπελα την ειχα γνωρισει σε μια πολη της επαρχιας και ειχαμε φιλικες σχεσεις μεχρι που βρηκε δουλεια στην αθηνα που μενω κι γω και εφυγε απο το σπιτι στο χωριο για να ζησει επιτελους..... στα 38 της (ναι καλα ακουσατε...)
η κοπελα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και δεν εχει σχεση με τις Ελληνιδες που δεν θα σου δωσουν σημασια αν δεν εχεις λεφτα
πολυ απλη κλπ .... ομως μου ειχε εκμυστηρευτει πως δεν ειχε καμια σεξουαλικη εμπειρια μεχρι τα 38 χρονια!!
εγω λογω του χαρακτηρα αλλα και του οτι εψαχνα οτι κι αυτη μια μονιμη σχεση δεν κολοσα και της δηλωσα οτι θα γινει οταν αυτη νιωσει ανετα ..... (ουτε με 16 χρονο δεν θα κανα ετσι) .... ολα καλα μεχρι τωρα .... ωστοσο σιγα σιγα καναμε βηματα χαιδευομασταν
κλπ... της τον εδινα να τον παιξει (πρεπει να μην ειχε ξανακουμπισει πουτσα ποτε!
καποια στιγμη αρχισα να την χαιδευω πανω απο το εσωρουχο με προσοχη και παρατηρησα οτι οταν ακουμπαγα στο hotspot να σφιγγετται σαν να
εχει καμια πληγη απο κατω.... την ρωτησα πως αισθανεται και μου ειπε πως δεν το πολυ πειραζει για τι την τσουζει...
προ φανως η κοπελα νομιζε πως το μουνι ειναι μια πληγη που θα ανοιγε αν την πηδαγαν ....
και την ρωταω αν εχει αυνανιστει ποτε και τι μου λεει ... οτι παιρνει ενα αρκουδακι και το τριβει απο πανω απο το εσωρουχο παντα
και νοιωθει μια ευχαριστηση!!!! λεω δεν εχεις παιξει το μουνακι ποτε με δακτυλο? μου λεει εισαι καλα να βαζω δακτυλα εκει περα??
ασε που μπορει να ξεπαρθενιαστω ετσι....
ωραια λεω θα στο παιξω εγω.... παιρνω τζελ το οποιο τις αρεσε και αρχιζω να της το παιζω ....πρεπει και την κλειτοριδιασα κανα 45 λεπτο ... δεν εβγαλε ουτε κιχ ειχε σφυξει τα χειλια λες και της εκανα εγχειριση χωρις ααναισθησια ... επειδη εβαλα τζελ δεν την ετσουζε τωρα απλα ηταν προτογνωρη εμπειρια..... καποια στιγμη και ενω το δακτυλο μου δεν το ενοιωθα πλεον .... τη ρωταω τι αισθανεται αν παει να τελειωσει (ανεκδοτο) και μου λεει εε κατι νοιωθω....
εκει καταλαβα οτι μαλλον ειναι ανοργασμικη ?? καποια αλλη φορα μου εκμυηστιρευτικε οτι δεν την ενδιαφερει το αθλημα και οτι δεν το χε αναγκη στα 20 θα το χει στα 40? και λεω τοτε πως θα κανουμε χωριο κουκλα μου...??
τωρα που εγινα καπνος μου λεει οτι φταιω που ασχοληθηκα μαζι της αφου δενεται ευκολα και τωρα δεν μπορει να με ξεχασει....
σημειωση δεν εγινε τιποτα παραπανω απο αυτα που ειπα παραπανω...
δεν ξερω αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες που ζουν αναμεσα μας και δεν εχουν κανει ερωτα και δεν προκειται να κανουν εις τους αιωνες των αιωνων ......