Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Στην Οδοντιατρικη, μεγαλο ποσοστο ηταν παρθενες. Οχι απο επιλογη.
Επειδη κανεις δεν τις γαμαγε.
Με εξαιρεση οσες εμπαιναν στο πιο περιζητητο μεταπτυχιακο της σχολης.
Για το οποιο την επιλογη εκανε αυτος και αλλοι ιδιοι με αυτον.
Αυτες ηταν ... μοντελα και σε εμφανιση και σε ερωτικη ζωη!

τυπε ακουγοταν βογγητα εξω απο το γραφειο του ?  :zfuck:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γεια σας συναγωνιστες εδω πρωτη φορα γραφω αλλα δηλωνω συμπαρασταση στο προβλημα των Ελληνιδων οι οποιες δεν φταινε, απλα οι γονεις και οι γκομενοι (θεωρω πως και οι Ελληνες φταινε) τις κακομαθαινουν και τις γλυφουν, σε ολη την διαρκεια της ζωης τους...

θα σας πω κι γω μια θεωρω μοναδικη ανεκδιήγητη ιστορια με μια κοπελα πολυ καλη κατα τα αλλα , ομως με σεξουαλικλικο IQ υπο του μηδενος
πραγματικα δεν μπορω να το πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις στην Ελλαδα - Ευρωπη του 2016....
λοιπον την εν λογω κοπελα την ειχα γνωρισει σε μια πολη της επαρχιας και ειχαμε φιλικες σχεσεις μεχρι που βρηκε δουλεια στην αθηνα που μενω κι γω και εφυγε απο το σπιτι στο χωριο για να ζησει επιτελους..... στα 38 της (ναι καλα ακουσατε...)
η κοπελα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και δεν εχει σχεση με τις Ελληνιδες που δεν θα σου δωσουν σημασια αν δεν εχεις λεφτα
πολυ απλη κλπ .... ομως μου ειχε εκμυστηρευτει πως δεν ειχε καμια σεξουαλικη εμπειρια μεχρι τα 38 χρονια!!
εγω λογω του χαρακτηρα αλλα και του οτι εψαχνα οτι κι αυτη μια μονιμη σχεση δεν κολοσα και της δηλωσα οτι θα γινει οταν αυτη νιωσει ανετα ..... (ουτε με 16 χρονο δεν θα κανα ετσι)  .... ολα καλα μεχρι τωρα .... ωστοσο σιγα σιγα καναμε βηματα χαιδευομασταν
κλπ... της τον εδινα να τον παιξει (πρεπει να μην ειχε ξανακουμπισει πουτσα ποτε!
καποια στιγμη αρχισα να την χαιδευω πανω απο το εσωρουχο με προσοχη και παρατηρησα οτι οταν ακουμπαγα στο hotspot να σφιγγετται σαν να
εχει καμια πληγη απο κατω.... την ρωτησα πως αισθανεται και μου ειπε πως δεν το πολυ πειραζει για τι την τσουζει...
προ φανως η κοπελα νομιζε πως το μουνι ειναι μια πληγη που θα ανοιγε αν την πηδαγαν ....
και την ρωταω αν εχει αυνανιστει ποτε και τι μου λεει ... οτι παιρνει ενα αρκουδακι και το τριβει απο πανω απο το εσωρουχο παντα
και νοιωθει μια ευχαριστηση!!!! λεω δεν εχεις παιξει το μουνακι ποτε με δακτυλο? μου λεει εισαι καλα να βαζω δακτυλα εκει περα??
ασε που μπορει να ξεπαρθενιαστω ετσι....  :idiot: ωραια  λεω θα στο παιξω εγω.... παιρνω τζελ το οποιο τις αρεσε και αρχιζω να της το παιζω ....πρεπει και την κλειτοριδιασα κανα 45 λεπτο ... δεν εβγαλε ουτε κιχ ειχε σφυξει τα χειλια λες και της εκανα εγχειριση χωρις ααναισθησια ... επειδη εβαλα τζελ δεν την ετσουζε τωρα απλα ηταν προτογνωρη εμπειρια..... καποια στιγμη και ενω το δακτυλο μου δεν το ενοιωθα πλεον .... τη ρωταω τι αισθανεται αν παει να τελειωσει (ανεκδοτο) και μου λεει εε κατι νοιωθω....
εκει καταλαβα οτι   μαλλον ειναι ανοργασμικη ?? καποια αλλη φορα μου εκμυηστιρευτικε οτι δεν την ενδιαφερει το αθλημα και οτι δεν το χε αναγκη στα 20 θα το χει στα 40?   και λεω τοτε πως θα κανουμε χωριο κουκλα μου...??

τωρα που εγινα καπνος μου λεει οτι φταιω που ασχοληθηκα μαζι της αφου δενεται ευκολα και τωρα δεν μπορει να με ξεχασει....
σημειωση δεν εγινε τιποτα παραπανω απο αυτα που ειπα παραπανω...
δεν ξερω αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοιες γυναικες που ζουν αναμεσα μας και δεν εχουν κανει ερωτα και δεν προκειται να κανουν εις τους αιωνες των αιωνων ......  
οι χειροτερεςς γυναίκες  της υφηλίου.οποία μένει  αγαμητη  ειναι από επιλογή  της.τα έχουμε  ξαναπεί.οι γυναίκες  φταίνε στην Ελλάδα για ολα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Σωστος
Το σεξ ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους μυθους. Και ισχυει και για τους αντρες και για τις γυναικες
Ο κοσμος δεν εχει ερωτικη ζωη σε μεγαλο βαθμο. Απλα η εντυπωση του ερωτικου λαου οφειλεται στο οτι μιλανε αυτοι που γαμανε και ετσι δημιουργουνται εντυπωσεις. Η σιωπηλη πλειοψηφια δεν μιλαει. Και απο αυτους που μιλανε ποσοι ειναι φιδεμπορες ; Αρκετοι. Ριξτε μια ματια στους συναδελφους σας στο γραφειο. Πιστευετε οτι εχουν ερωτικη ζωη με εντονες συγκινησεις; Δεν το πιστευω. Ειδικα οι παντρεμενοι/ες που ειναι 35-40 και πανω.
Η ερωτικη ζωη του μεσου ελληνα πιστευω οτι εκφραζεται τελεια απο εκεινο το παλιο τραγουδι των Ημισκουμπριων "Το σεξ". Τρομερα ευστοχο!!

Ο συντάκτης του παρακάτω άρθρου και η durex, έχουν άλλη εικόνα για τους Ελληνες, τύπε μου  :coffee: :rolleyes:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεεινίδες;

Delegate

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εξαιρετικά ορθή καταγραφή της πραγματικότητας!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
244
Πόντοι
36
Τις συμβουλές του Menofstyle.gr(πρώην φορουμίτες του πρώην Ελληνικού Pua) τις έχει ακολουθήσει κανένας για να την πέσει στις γκόμενες με στριτ γκέιμ ;

Αν τους πάρετε τηλ και πάτε να τους συναντήσετε και δεν δεχθείτε τις οικονομικές προτάσεις τους για μαθήματα καμακιού σε δρόμο και μπαρ, μπορεί να σας παίρνουν τηλ ανά μήνα για να προσπαθήσουν να σας πείσουν προτείνοντας πιο χαμηλές τιμές.
Τα όσα σας λένε ακούγονται ενδιαφέροντα αλλά στην πράξη και στις εξορμήσεις που κάνουν μαζί σας στον δρόμο και στο μπαρ, δεν ξέρω κατά πόσο αυτές μπορούν να σας κάνουν ένα καλό καμάκι.
Αν κάποιος έχει πάει κι έχει δει αποτέλεσμα ας μας πει εμπειρίες.
Από ότι μου έχουν πει και οι ίδιοι, υπήρχε περίπτωση πολύ εμφανίσιμου ανδρα που πήγε για να του κάνουν μαθήματα καμακιού γιατί δεν ήθελε να του την πέφτουν οι γκόμενες  :headbang: αλλά να την πέφτει κι αυτός σε αυτές

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τις συμβουλές του Menofstyle.gr(πρώην φορουμίτες του πρώην Ελληνικού Pua) τις έχει ακολουθήσει κανένας για να την πέσει στις γκόμενες με στριτ γκέιμ ;

Αν τους πάρετε τηλ και πάτε να τους συναντήσετε και δεν δεχθείτε τις οικονομικές προτάσεις τους για μαθήματα καμακιού σε δρόμο και μπαρ, μπορεί να σας παίρνουν τηλ ανά μήνα για να προσπαθήσουν να σας πείσουν προτείνοντας πιο χαμηλές τιμές.
Τα όσα σας λένε ακούγονται ενδιαφέροντα αλλά στην πράξη και στις εξορμήσεις που κάνουν μαζί σας στον δρόμο και στο μπαρ, δεν ξέρω κατά πόσο αυτές μπορούν να σας κάνουν ένα καλό καμάκι.
Από ότι μου έχουν πει και οι ίδιοι, υπήρχε περίπτωση πολύ εμφανίσιμου ανδρα που πήγε για να του κάνουν μαθήματα καμακιού γιατί δεν ήθελε να του την πέφτουν οι γκόμενες  :headbang: αλλά να την πέφτει κι αυτός σε αυτές

xaxa ναι ναι  :2funny: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

ρε τι κανει η ανεργια...
πρωτοτυπη ιδεα για αρπαχτη δε λεω...

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245

Οι Ελληνίδες ζουν στον δικό τους άλλο κόσμο και δεν έχουν καμία ομοιότητα με γυναίκες από πολλές χώρες, πλην Τουρκίας, Αγγλίας, Ιταλίας. Εχουν μπερδεμένες αντιλήψεις, οι οποίες είναι μίγμα συντηρητισμού και σταριλικιού, με επιρροή από τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής των διάσημων ηθοποιών και της κουλτούρας που μεταδίδεται από τα ΜΜΕ. Uglystupid Jerking Off
Το ανησυχητικό είναι ότι δεν βλέπεις κάποια προσωπικότητα να ξεχωρίζει. Αντιγράφουν η μία την αστεία και γελοία συμπεριφορά της άλλης, ειδικά οι άνω των 18 και κάτω των 45, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ευστοχο σχολιο από διπλανο νημα...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Με το πιο άθλιο κι εμετικό το στυλ που αντιγράφουν από αυτό το πορνίδιο τη Σολωμού...  :vomit:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6

Οι Ελληνίδες ζουν στον δικό τους άλλο κόσμο και δεν έχουν καμία ομοιότητα με γυναίκες από πολλές χώρες, πλην Τουρκίας, Αγγλίας, Ιταλίας. Εχουν μπερδεμένες αντιλήψεις, οι οποίες είναι μίγμα συντηρητισμού και σταριλικιού, με επιρροή από τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής των διάσημων ηθοποιών και της κουλτούρας που μεταδίδεται από τα ΜΜΕ. Uglystupid Jerking Off
Το ανησυχητικό είναι ότι δεν βλέπεις κάποια προσωπικότητα να ξεχωρίζει. Αντιγράφουν η μία την αστεία και γελοία συμπεριφορά της άλλης, ειδικά οι άνω των 18 και κάτω των 45, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ευστοχο σχολιο από διπλανο νημα...
και το χειροτερο στερουνται απο την μαλακια τους την χαρα του σεξ,μαλλον ομως γιαυτο ειναι κολημενος ο εγκεφαλος τους

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Μα, τι εχουν οι Ελληνιδες? Μια χαρα ειναι (οσο μια χαρα ειναι οι γυναικες, ετσι?)

Κατ'εμε, αυτοι που καθοριζουν τα στανταρ των σχεσεων ειναι οι αντρες. Αν ειναι μουνοδουλοι, που οι πιο πολλοι Ελληνες ειναι, τοτε και οι γυναικες μαλακισμενες θα ειναι.

Π

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Κατ'εμε, αυτοι που καθοριζουν τα στανταρ των σχεσεων ειναι οι αντρες. Αν ειναι μουνοδουλοι, που οι πιο πολλοι Ελληνες ειναι, τοτε και οι γυναικες μαλακισμενες θα ειναι.

Το κανεις τωρα αν η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα.

Οι ελληνες παντως , σε αλλες χωρες γαμανε αβερτα.
Οι ελληνιδες, παιρνουν ψυχοφαρμακα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
και το χειροτερο στερουνται απο την μαλακια τους την χαρα του σεξ,μαλλον ομως γιαυτο ειναι κολημενος ο εγκεφαλος τους
κάτω πόσο το στερούνται  και τους λείπει  Όσο εμάς είναι ίσως κάτι το οποίο δεν μπορεί να είμαστε απόλυτα σιγουροι

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Το κανεις τωρα αν η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα.

Οι ελληνες παντως , σε αλλες χωρες γαμανε αβερτα.
Οι ελληνιδες, παιρνουν ψυχοφαρμακα.

Μπα, διαφωνώ, το πρόβλημα είναι ότι δεν παίρνουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom