Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Κατσε να σκεφτω. Νομιζω οτι τωρα που το λες, εχω παρα πολυ καιρο να μπλεξω με καποια εντελως ελευθερη. Ολες κατι ειχαν, εστω και κατι ανεπισημο, εστω και κατι προς τα τελειωματα.

Το θεμα ειναι οτι εντος πολυ μικρου χρονικου διαστηματος τους παρατανε και κρατανε μονο εμενα.

Πω ρε πούστη ασίστ που πάνε χαμένες...  :headbang: :headbang: :headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.470
Πόντοι
26.096
Α) Πρώτον, η φραση "με το συμπαθιο" δεν μου λεει τιποτα. Αν μου πεις "με το συμπαθιο εισαι μαλακας" δεν με παρηγορει.
Β) Δευτερον, το οτι παρουσιαζεις χαρακτηριστικά δειγματα "της αυλης" ειναι δεδομενο, αφου πεταγεσαι να με σχολιασεις στο ξεκαρφωτο και λιαν απαξιωτικά.
Γ) Τριτον ενταξει, βρηκε ηδη ο Μπλιζ τι θα σχολιασει στις 6 το πρωι μετα το πρωινο χέσιμο. Καθε πρωι εξαλλου με εμενα ασχολειται σαν να με βλεπει στον υπνο του. Μπορει να με βλεπει κιολας.

hqdefault.jpg

Υ.Γ. Και είναι στα σπάργανα και άλλο κέρατο ...  :2funny:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.470
Πόντοι
26.096
Κατσε να σκεφτω. Νομιζω οτι τωρα που το λες, εχω παρα πολυ καιρο να μπλεξω με καποια εντελως ελευθερη. Ολες κατι ειχαν, εστω και κατι ανεπισημο, εστω και κατι προς τα τελειωματα.

Το θεμα ειναι οτι εντος πολυ μικρου χρονικου διαστηματος τους παρατανε και κρατανε μονο εμενα.

Γιατι όχι, τι μου λειπει δηλαδή? Δεν καταλαβα. Οι άλλες τι ηταν, χαζες?

Χαζες δεν ξερω,απελπισμένες όμως σίγουρα.

Μου το εξηγεις λιγάκι αυτό? Πώς εχεις καταληξει δηλαδή στο συμπερασμα ότι μονο μια απελπισμενη θα με εβρισκε ελκυστικο?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ο Άλεξ είτε είναι χωρισμένος είτε δεν υπήρξε παντρεμένος είτε κάποια που γράφει εδώ μέσα είναι γυναίκα του και τρολάρουν. Δεν βγαίνει αλλιώς. Δεν γίνεται να είσαι παντρεμένος και εργαζόμενος και να λιώνεις τόσο εδώ μέσα κάθε μέρα. Απλά δεν βγαίνει!  ;)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ο Άλεξ είτε είναι χωρισμένος είτε δεν υπήρξε παντρεμένος είτε κάποια που γράφει εδώ μέσα είναι γυναίκα του και τρολάρουν. Δεν βγαίνει αλλιώς. Δεν γίνεται να είσαι παντρεμένος και εργαζόμενος και να λιώνεις τόσο εδώ μέσα κάθε μέρα. Απλά δεν βγαίνει!  ;)
:o  Αποκαλυψεις  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τον ζηλεύετε τύποι, επειδή είναι ο μοναδικός που δεν φοβάται να μπαζώσει

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Υπαρχει ενα θεματακι εδω μεσα να ασχολουμαστε με το τι κανει ο αλλος.
Εχουμε λυσει ολα μας τα προβληματα..τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας..οικονομικα μια χαρα..οικογενεια μια χαρα..υγεια μια χαρα και αυτο που μας απασχολει ειναι τι καπνο φουμαρει ο γειτονας.  :-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υπαρχει ενα θεματακι εδω μεσα να ασχολουμαστε με το τι κανει ο αλλος.
Εχουμε λυσει ολα μας τα προβληματα..τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας..οικονομικα μια χαρα..οικογενεια μια χαρα..υγεια μια χαρα και αυτο που μας απασχολει ειναι τι καπνο φουμαρει ο γειτονας.  :-

γιαυτο μας ενημερωνεις μανιωδως ποτε πας για καφε με ποιον πας ποτε γαμας και αν ειναι ωραιος? το προβλημα σου ειναι οτι ασχολουμαστε τι κανουν οι αλλοι αλλα αδιαφορουμε για σενα και πρεπει να ενδιαφερθουμε με το στανιο?  :2funny:
σοβαρη υποψηφιοτητα για μιστερ μαλακας 2016

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
γιαυτο μας ενημερωνεις μανιωδως ποτε πας για καφε με ποιον πας ποτε γαμας και αν ειναι ωραιος? το προβλημα σου ειναι οτι ασχολουμαστε τι κανουν οι αλλοι αλλα αδιαφορουμε για σενα και πρεπει να ενδιαφερθουμε με το στανιο?  :2funny:
σοβαρη υποψηφιοτητα για μιστερ μαλακας 2016
Oταν δεν εχεις προσωπικη ζωη τυπε και ασχολεισε με την παρτη μου ποσο με  :wanker:
Συνεχισε να με φτιαχνεις τυπε  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom