Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Βλεπω οτι η θητεια στην αυλη του Μπλιζ και της Ερης εχει αποδωσει καρπους.
Θα παρεις τα ευσημα.

οι παππουληδες ειναι εχθροι σου?

γι αυτο δεν γραφεις εκει ποτε?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
:birdman:Τύποι  κλασανε  μεντες  οι ελεεινες Ελληνίδες, τις εξοστρακισαμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Θα παρεις τα ευσημα.
Τη λεξη που εγραψα "με το συμπαθειο" δεν την εβαλα τυχαια. Την εννοω. Παρολο που διαφωνω κατα 90% με αυτα που γραφεις, μου ειναι συμπαθης ο τροπος που γραφεις. Βλεπεις εξ αλλου οτι δεν σε κρινω, σχολιαζω αυτα που γραφεις. Μη ξεχνας οτι παλαιοτερα σου ειχα προτεινει να βγουμε για καφε, και μετα θα μπορουσαμε να κρινουμε ο ενας τον αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τη λεξη που εγραψα "με το συμπαθειο" δεν την εβαλα τυχαια. Την εννοω. Παρολο που διαφωνω κατα 90% με αυτα που γραφεις, μου ειναι συμπαθης ο τροπος που γραφεις. Βλεπεις εξ αλλου οτι δεν σε κρινω, σχολιαζω αυτα που γραφεις. Μη ξεχνας οτι παλαιοτερα σου ειχα προτεινει να βγουμε για καφε, και μετα θα μπορουσαμε να κρινουμε ο ενας τον αλλο.
Α) Πρώτον, η φραση "με το συμπαθιο" δεν μου λεει τιποτα. Αν μου πεις "με το συμπαθιο εισαι μαλακας" δεν με παρηγορει.
Β) Δευτερον, το οτι παρουσιαζεις χαρακτηριστικά δειγματα "της αυλης" ειναι δεδομενο, αφου πεταγεσαι να με σχολιασεις στο ξεκαρφωτο και λιαν απαξιωτικά.
Γ) Τριτον ενταξει, βρηκε ηδη ο Μπλιζ τι θα σχολιασει στις 6 το πρωι μετα το πρωινο χέσιμο. Καθε πρωι εξαλλου με εμενα ασχολειται σαν να με βλεπει στον υπνο του. Μπορει να με βλεπει κιολας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.014
Πόντοι
2.606
Δεν συμπεριλαμβανεσαι. Μολονοτι τωρα τελευταια παραγλύκανες κι εσυ με την Ερη.
κατα το δοκουν αν θέλω ξανά αγριεύω γιατι μπορω το μονο που με ενδιαφέρει ειναι να περνάω καλα να γελάω δεν σέρνω απωθημένα  αρκει κανένας να μην μπερδέψει μεχρι που μπορεί να φτάσει μαζί μου  ;)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω τα ελεγα φυγαν οι γυναικες και τωρα την παιζουμε ομαδικως

δυστυχως και το λεω αληθεια αυτο  :vomit:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κατα το δοκουν αν θέλω ξανά αγριεύω γιατι μπορω το μονο που με ενδιαφέρει ειναι να περνάω καλα να γελάω δεν σέρνω απωθημένα οποίος αρκει κανένας να μην μπερδέψει μεχρι που μπορεί να φτάσει μαζί μου  ;)
Καλώς...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Α) Πρώτον, η φραση "με το συμπαθιο" δεν μου λεει τιποτα. Αν μου πεις "με το συμπαθιο εισαι μαλακας" δεν με παρηγορει.
Β) Δευτερον, το οτι παρουσιαζεις χαρακτηριστικά δειγματα "της αυλης" ειναι δεδομενο, αφου πεταγεσαι να με σχολιασεις στο ξεκαρφωτο και λιαν απαξιωτικά.
Γ) Τριτον ενταξει, βρηκε ηδη ο Μπλιζ τι θα σχολιασει στις 6 το πρωι μετα το πρωινο χέσιμο. Καθε πρωι εξαλλου με εμενα ασχολειται σαν να με βλεπει στον υπνο του. Μπορει να με βλεπει κιολας.
Ειναι δικαιωμα σου να ερμηνευεις τα πραγματα οπως θες, ειδικα εγω δεν παρεξηγω κανεναν. Μη ξεχνας ομως οτι στο νημα των παπουληδων ανταλλαξα για πρωτη φορα καποια ποστ με εσενα, ενα νημα οπου μπαινω για να κανω λιγη πλακα και κυριως να αυτοσαρκαζομαι,και οχι να αυτοτρολαρομαι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Θα παρεις τα ευσημα.
Εγω εξ αλλου δεν σε ενεταξα σε καμμια κατηγορια η αυλη, εσυ γιατι το κανεις;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.014
Πόντοι
2.606

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κατα το δοκουν αν θέλω ξανά αγριεύω γιατι μπορω το μονο που με ενδιαφέρει ειναι να περνάω καλα να γελάω δεν σέρνω απωθημένα  αρκει κανένας να μην μπερδέψει μεχρι που μπορεί να φτάσει μαζί μου  ;)
krak

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom