Επισκέπτης
εχασα τιποτα?
τυπε σημερα η με ρα στο θρεντ ηταν πιο νεκρη κι απο το πουλι του σπυρου μπιμπιλα :-εχασα τιποτα?
τυπε σημερα η με ρα στο θρεντ ηταν πιο νεκρη κι απο το πουλι του σπυρου μπιμπιλα :-
τυπε σημερα η με ρα στο θρεντ ηταν πιο νεκρη κι απο το πουλι του σπυρου μπιμπιλα :-
το γαμησες και ψοφησεμιζερια ειναι να εισαι χοντρη αποκρουστικη στον εαυτο σου και στην συντριπτικη πλειοψηφια των αξιολογων ανθρωπων που εχουν επιλογες.
εχοντας αυτο το αναπηρικο μειονεκτημα λοιπον, το μονο οπλο που απομενει ειναι η προσωπικοτητα και η αξιοπρεπεια.
εχοντας επιλεξει να κανεις το πορνιδιο σε εναν παντρεμενο ανθρωπο μπορουμε με ασφαλεια να πουμε οτι πατωσες σε ολους τους τομεις που θα μπορουσες να πατωσεις ως ανθρωπος.
εμενα οι γονεις μου θα ηταν περηφανοι για μενα. οι δικοι σου θα ειναι περηφανοι εαν ξερανε την καθημερινοτητα σου μεταξυ παντρεμενου και καθημερινης δραστηριοτητας σε μπουρδελοσαιτ? δωσε μονη σου την απαντηση ποιος απο τους δυο μας ειναι μιζερος. την εχεις δωσει ηδη μεσα σου.
πολυ καλτ το τελος της ταινιας
εμεινα μαλακας :o
στο σταρ τυπεποιας ταινιας πουλι?
στο σταρ τυπε
ο τοτσικας με τον αυγουστιδη γαμουσαν μια γερμανιδα τουριστρια
στο τελος αυτη τους παρατησε και εφυγε για γερμανια κι αυτοι πλακωνονταν στην αμμουδια με φοντο την καταστροφη της φαρμας τους απο τον αερα την ιδια ωρα που εβρεχε ψαρια...
πολυ ψυχεδελεια
το γαμησες και ψοφησε
Η φιλικη σου συμβουλη ειναι να φυγει απο κοντα μου δηλαδη????????????κιομως μιλησα σαν τον καλυτερο της φιλο. στο χερι της ειναι να το παρει ως εχθρικο η ως φιλικη αφυπνιση να κοψει τις μαλακιες να κανει κατι καλυτερο.
εαν για καποιο διαστροφικο λογο νομιζει οτι εστω ενας θα εκτιμησει αυτες της μαλακιες που μας ενημερωσε για τα γκομενικα της καιρος να ξυπνησει.
Τύπε σού εχει κάνει κατι η κοπελα????
Η φιλικη σου συμβουλη ειναι να φυγει απο κοντα μου δηλαδη????????????
Καλησπερα τύπεκαλησπερα και σε εσενα τυπε
Αρες μαρες κουκουναρες εισαι ρε φιλε.Εγώ τύπε σου εύχομαι τα καλύτερα: να σου κάτσει.
Καλησπερα τύπε
Αυτη κ μονο την απάντηση σου να διαβάσουν οι δικοί σου θα γεμίσουν περηφάνια!!!μιζερια ειναι να εισαι χοντρη αποκρουστικη στον εαυτο σου και στην συντριπτικη πλειοψηφια των αξιολογων ανθρωπων που εχουν επιλογες.
εχοντας αυτο το αναπηρικο μειονεκτημα λοιπον, το μονο οπλο που απομενει ειναι η προσωπικοτητα και η αξιοπρεπεια.
εχοντας επιλεξει να κανεις το πορνιδιο σε εναν παντρεμενο ανθρωπο μπορουμε με ασφαλεια να πουμε οτι πατωσες σε ολους τους τομεις που θα μπορουσες να πατωσεις ως ανθρωπος.
εμενα οι γονεις μου θα ηταν περηφανοι για μενα. οι δικοι σου θα ειναι περηφανοι εαν ξερανε την καθημερινοτητα σου μεταξυ παντρεμενου και καθημερινης δραστηριοτητας σε μπουρδελοσαιτ? δωσε μονη σου την απαντηση ποιος απο τους δυο μας ειναι μιζερος. την εχεις δωσει ηδη μεσα σου.
Τύπε Φινλανδεζα ειναι.ασε που σε μια ερωτικη σκηνη που ο τοτσικας και η γερμανιδα πηδιοντουσαν ολογυμνοι σε ενα κρεβατι, καποια στιγμη χωριστηκαν για ενα κλασμα δευτερολεπτου τα σωματα τους και θα ορκιζομουν οτι ειδα το πουτσακι του τοτσικα καρφωμενο στη μουνα της γερμανιδας... :-