alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ο Τοτσικας ειναι αυτος ο βρωμύλος? Τρομαξα να τον γνωρισω.στο σταρ τσαννελ ο τοτσικας και ο αυγουστιδης παρτουζωνουν μια γερμανιδα :-
Ο Τοτσικας ειναι αυτος ο βρωμύλος? Τρομαξα να τον γνωρισω.στο σταρ τσαννελ ο τοτσικας και ο αυγουστιδης παρτουζωνουν μια γερμανιδα :-
να γαμησω ροζυ δηλαδη ; Μην έρχεσαι μετα και μου μυξοκλαιγεσε πως σε πούλησαΔεν πειραζει τύπε, αφηνω τις μουνάρες για εσας
Χαρα μου με εχεις ευνουχισει και με εχεις βαλει στο βρακι σου, αποφανθηκε το μπου κομΜόλις μπήκα και είδα το σχόλιο σου
εχθρος ειναι η χοντρη. πρεπει να πληρωσει για την μεταλλαξη του χασοδικη. ο οποιος οταν ειχε ακομα σωας τας φρενας με παροτρυνε να την τραμπουκιζω, να παιρνει το αιματακι του λιγο πισω. πλεον τον ευνουχισε οριστικα. θα το πληρωσει.
Ροζυ δεν γαμας τύπε να χτυπας τον κωλο σου κατω ;)να γαμησω ροζυ δηλαδη ; Μην έρχεσαι μετα και μου μυξοκλαιγεσε πως σε πούλησα
τυπε εννοείς ότι τους παρτουζωνει με στραπ ον?στο σταρ τσαννελ ο τοτσικας και ο αυγουστιδης παρτουζωνουν μια γερμανιδα :-
ενταξει τυπε αρκετά πείστηκα δεν θα προσπαθήσω αλλοΡοζυ δεν γαμας τύπε να χτυπας τον κωλο σου κατω ;)
Πότε τον παρότρυνες μωρέ??Χαρα μου με εχεις ευνουχισει και με εχεις βαλει στο βρακι σου, αποφανθηκε το μπου κομ
Αυτο να του πω? Λες να πειστεί?Πότε τον παρότρυνες μωρέ??
Δεν είναι ευνουχισμός, ευτυχία είναι πες του
Οχι, γτ τον κόβω μες τη μιζέρια.Αυτο να του πω? Λες να πειστεί?
μεγαλος μουνης ο αυγουστιδηςστο σταρ τσαννελ ο τοτσικας και ο αυγουστιδης παρτουζωνουν μια γερμανιδα :-
τυπε τι εχει δει κι αυτη η NSA απο το σκαιπ :oΤο ζεύγος αποχώρησε στα ενδότερα για αχαλίνωτο βιντιεσελ σεξ
Το ζεύγος αποχώρησε στα ενδότερα για αχαλίνωτο βιντιεσελ σεξ
τυπε εδω οι τυποι υπονοουν οτι κανεις σαιμπερ σεξ με τη ροζυ στο σκαιπ :-Ελααααααααααα αηδιες.
τυπε πόσες ίντσες την εχεις την οθόνη ;Ελααααααααααα αηδιες.
Ε ας υπονοουν ο,τι θελουν.τυπε εδω οι τυποι υπονοουν οτι κανεις σαιμπερ σεξ με τη ροζυ στο σκαιπ :-
Αν θες να σου πω την αληθεια εχουμε κανει ελαχιστες φορες σαιμπερ και αυτο στην αρχή της γνωριμίας. Περναμε τοσο καλα οταν βρισκόμαστε που το σαιμπερ ειναι εντελώς ανούσιο και φαντάζει κ παράταιρο πια μεταξύ μας.τυπε εδω οι τυποι υπονοουν οτι κανεις σαιμπερ σεξ με τη ροζυ στο σκαιπ :-