ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.210
- Πόντοι
- 506
τυπε ειδικα εσυ πιστευω το εχεις ΠΕΛΩΡΙΑ αναγκη :-
τυπε ειδικα εσυ πιστευω το εχεις ΠΕΛΩΡΙΑ αναγκη :-
βρε καλως και την τσουτσου.φταιω εγω ρε μαλακα ου καθε φορα που μπαινω εισαι ον?
κοψτο μαλακα σε χαλαειΕχώ βάλει αντιπιρφορικό ραντάρ.
κοψτο μαλακα σε χαλαει
κοντα στην ομονοια ειναι
εχθες πετυχα κατι ασιατισσες με τις βαλιτσες τους που πηγαιναν εκει μαλλον στις 6το πρωι
πιστευω κανεις παιχνιδι στο μπαρ ανετα
αμα λεω εγω οτι δεν εχεςι αλλη δουλεια στη ζωη σουΕυρηματικότατος είστε σήμερα. 22 στις 28 λέξεις σας είναι οι ίδιες.
αμα λεω εγω οτι δεν εχεςι αλλη δουλεια στη ζωη σου
τυπε σας εχει γαμησει ο κατρουγκαλος :-Συνταξιούχος έιμαι
γερακο οταν βρεις αποδειξεςι για αυτα που λες τα αναλεμε.προς το παρων πηγενε μια βολτα στα καπη να παιξεις με τα αλλα παιδακιαΣυνταξιούχος έιμαι και περνάω την ώρα μου. Ενώ εσείς που είστε 22 χρονών παλικάρι, και θα έπερεπε να πιάνετε την πέτρα και να την στίβετε, έχετε λιώσει 243 πληκτρολόγια στα π.μ.
τυπε σας εχει γαμησει ο κατρουγκαλος :-
αμα παιρνεις πανω απο 1300 το μηνα την πουτσισεςΕντελώς. :-
γερακο οταν βρεις αποδειξεςι για αυτα που λες τα αναλεμε.προς το παρων πηγενε μια βολτα στα καπη να παιξεις με τα αλλα παιδακια
χασοδικη τα κριτήρια τα δικά σου περί αισθητικής ειναιΤι παει να πει "μουναρα" ρε φιλε? Τροπαια ψαχνουμε? Γνωρισα ατομα πολυ αξιολογα και τελευταια το αξιολογοτερο, που ειναι και πολυ εμφανισιμο. Εξω δηλαδη απο εδω περιμενουν καπου στη γωνια οι "μουναρες" και το αγνοω???
αμα παιρνεις πανω απο 1300 το μηνα την πουτσισες
ερχονται μεγαλες μειωσεις
και μετα απο τα νευρα σου θα μπαινεις κι εσυ καθε μερα εδω χαμου να καραμουζιαζεις το ζορεν
να θυμασαι οτι το εχει τεραστια αναγκη :-
χασοδικη τα κριτήρια τα δικά σου περί αισθητικής ειναι
εδω ήσουν ροζυ;
Δεν πειραζει τύπε, αφηνω τις μουνάρες για εσαςχασοδικη τα κριτήρια τα δικά σου περί αισθητικής ειναι
Μόλις μπήκα και είδα το σχόλιο σουεδω ήσουν ροζυ;