Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Ναρούτο για μίλησε μας για το μέλος ζαβαρακατρανέμια
ειχε κατι καλο το βραδυ να σχολιασω?
θα γινει οταν αποφασισω να φυγω απο εδω μεσα τυπε..εχω μαθει να πεφτω μαχομενος κ δεν μιλαω για αυτο που με ρωτησες.Ναρούτο για μίλησε μας για το μέλος ζαβαρακατρανέμια
Δηλαδη η Ζαβαρα ειναι κορη μου??υπονοει οτι η ζαβαρα ειναι πρωτη ξαδερφη με το μυστικο που ειναι ανηψια του αλεξ και δευτερη εγγονη του παρακμα
θα γινει οταν αποφασισω να φυγω απο εδω μεσα τυπε..εχω μαθει να πεφτω μαχομενος κ δεν μιλαω για αυτο που με ρωτησες.![]()
Εχουν καποιο λογο να το κρυψουν?Να δεχθουμε οτι ο Νατουρος ειναι παιδαρας κι η Ζαβαρα μουναρα και τα εχουν και ξασκιζονται συνεχως στο γαμησι.
Εδω ομως γιατι το δηλωνουν με καθε ευκαιρια σαν να προσπαθουν καποιους να πεισουν? ;)
εδω επαιξε και φωτο - δοκουμεντο ρε τυπε για τους απιστους θωμαδες :-Να δεχθουμε οτι ο Νατουρος ειναι παιδαρας κι η Ζαβαρα μουναρα και τα εχουν και ξασκιζονται συνεχως στο γαμησι.
Εδω ομως γιατι το δηλωνουν με καθε ευκαιρια σαν να προσπαθουν καποιους να πεισουν? ;)
τους χωνομαι τυπε γιατι ξεκινησανε πολεμο.Να δεχθουμε οτι ο Νατουρος ειναι παιδαρας κι η Ζαβαρα μουναρα και τα εχουν και ξασκιζονται συνεχως στο γαμησι.
Εχουν καποιο λογο να το κρυψουν?
παραδεξου τα ομως ηταν πετηχυμενα..σε στολισα πολυ ομορφα εχω και αλλα πολλα αλλα σε βαρεθηκα .
Εσωτερικη αναγκη. Δεν λενε οτι ο ερωτας δεν κρυβεται?Να το δειξουν τι λογο εχουν?
τυπε λες να το εχουνε τεραστια αναγκη και να τους κανουμε χαλαστρα;Εσωτερικη αναγκη. Δεν λενε οτι ο ερωτας δεν κρυβεται?
εδω επαιξε και φωτο - δοκουμεντο ρε τυπε για τους απιστους θωμαδες :-
με εσενα κ εμενα εχει να κανει οχι με τον φιλο σου.Καλή σου συνέχεια, δε το τραβάω άλλο με τον ζαβάρα γιατί σε εκτροχιάζω σε δευτερόλεπτα και σε λυπάμαι.
Άσε που και ένας καλός μου φίλος στράβωσε με το θέμα. :-*
εδω επαιξε και φωτο - δοκουμεντο ρε τυπε για τους απιστους θωμαδες :-
Εχουν καποιο λογο να το κρυψουν?
κυριακη σημερα
βλεπω πολλοι εισασταν ολο το βραδυ μεσα
ρε αθεοφοβοι πηγαιντε για κανα ποτακι να δειτε κανα μουνακι να γουσταρετε
τι παιδιαρισματα ειναι αυτα???
πηγαιντε μεχρι φυλλης τουλαχιστον να δειτε κοσμο
υπαρχουν κοντρες εδω δε λεω αλλα το θεμα ειναι να λυνονται