Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
ζαβάρα έχεις κάνει ποτέ παράνομο εξτραδάκι ?
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
εσενα που σου ελεγε να βρεθειτε απο κοντα γιατι κοτεψες?και ησουν δικαιολογιες και παπαριες?ο ζαβαρας σας έχει δωροδοκήσει με κανα τσιμπούκι η τα λέτε τσάμπα αυτά εδώ μέσα ?![]()
![]()
![]()
λοιπον μαλακα επειδη το εχεις γαμησει το θεμα.εχεςι μιλαμε διαφορετικα και εχουμε μηλισει και πριβε για αυτο το θεμα ειναι δυνατον να σου ελεγα ποτε μαλακιες?κααααααααααααααααααααλτττττ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσενα που σου ελεγε να βρεθειτε απο κοντα γιατι κοτεψες?και ησουν δικαιολογιες και παπαριες?
δεν εχεις καλαμπαλικια στο παντελονι σου?φοβασαι κατι?
καλα το οτι εχεις κλωνο κ φοβασαι αυτο το γνωριζω τυπε :-*
εσενα που σου ελεγε να βρεθειτε απο κοντα γιατι κοτεψες?και ησουν δικαιολογιες και παπαριες?
δεν εχεις καλαμπαλικια στο παντελονι σου?φοβασαι κατι?
καλα το οτι εχεις κλωνο κ φοβασαι αυτο το γνωριζω τυπε :-*
Ο Ναρούτο εχει ενα δικιο παντως, στο οτι καποιοι ζοριζονται υπερ το δεον.
για τον αλλο κλωνο μιλαω τυπε μου,μην το παιζεις γατακι. ;)τι κλώνος μωρή λελέτα εμένα με ξέρει η μισή πιάτσα![]()
![]()
![]()
...ων ουκ εστιν αριθμος...εσενα που σου ελεγε να βρεθειτε απο κοντα γιατι κοτεψες?
για τον αλλο κλωνο μιλαω τυπε μου,μην το παιζεις γατακι. ;)
κριμας το μποι σου τυπε.
Εσυ αν θες να μιλαμε σοβαρα να λες το ονομα μου σωστα αλλιως πηγαινε φτιαξε καφεδες :-*Ο κ. Ντορίτα-Σουτζούκι ξεχνά ότι αυτός ηταν που ζορίστηκε πρώτος υπέρ το δέον για να πείσει σχετικά με το κάλλος ψυχής και σώματος που διαθέτει η κ. Ζάβρα. Μέχρι και έμμεσες απειλές μοίραζε για χάρη της.
Να τα γράφουμε αυτά.![]()
γιατι νευρακια?πατησα καλλο τυπε?οταν ερθει η ωρα να σε πουτσιασω θα γινει ενοπιων ολων..ποιο κλώνο βρε μαλάκα ? γράψε μη μιλάς με γρίφους
έτσι σε έχει μάθει ο ζαβάρας ?![]()
![]()
![]()
Eσυ που φαινεσε ποιο μορφωμενος ναι οι υπολοιποι της παρεας σας δεν το κατεχουν για αυτο η επαναληψη.
Και εσυ εχεις τρελα κολληματα μην ξεχνιομαστε![]()
ο καθενας φιλε μου οπως την βρισκει.
Προσωπικα δεν βασανιζομαι καθολου εχω ηδη σχηματισει γνωμες εδω μεσα.
Καλα να περνατε οσο για τους ψευτομαγκες περα απο νικολ και μεταξι δεν σας κοβω για τιποτα καλυτερο.![]()
αποδειξεις?Το ότι το Νικ Ζαβαρακατρανέμια, έχει λογκάρει και από άλλο λογαριασμό, είναι δεδομένο.-![]()
γιατι νευρακια?πατησα καλλο τυπε?οταν ερθει η ωρα να σε πουτσιασω θα γινει ενοπιων ολων..
προλαβαινεις να σβησεις το "αστερι" σου παντως τυπε. ;)
πηγαινε πλυσου να στανιαρεις τυπε κ ελα αυριο παλι.γιατι ετσι απαξιωση στον νικολ? δεν αξιζει τον θαυμασμο σου αυτος? δεν εχει ωραιο κορμι? η μαλλον εχει μικρο πουλι και δε τον γουσταρεις