kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
αυτο το νημα αν δεν λογκαρει ζαβαρα+μυστικο να πεσει μαλλιοτραβηγμα ιντερνετικο δεν λεει.
πηγαινε πλυσου να στανιαρεις τυπε κ ελα αυριο παλι.
εχε χαρη ξεφτιλα που κραταω υποσχεσεις αλλιως θα ετρεμε το μουνι σου τωρα ... ;)πάλι πίπες λες
σαν αυτές που κάνεις στον ζαβάρα
Εσυ αν θες να μιλαμε σοβαρα να λες το ονομα μου σωστα αλλιως πηγαινε φτιαξε καφεδες :-*
ωχ ωχ ωχεμενα δεν με πειραζει να εισαι πουστης εσυ γιατι ενοχλεισαι
Σείς ξεκινήσατε τις αλλοιώσεις προσφωνήσεων με τα ξανθομπάμπουρα, χοντρόπουστα, πουστόγερα κλπ. Συνεπώς δεν δικαιολογείται να έχετε τέτοιου είδους απαιτήσεις.
αδειασε μου την γωνια ρε μιζερε συρσου παλι στην σκουληκοτρυπα σουεμενα δεν με πειραζει να εισαι πουστης εσυ γιατι ενοχλεισαι
εχε χαρη ξεφτιλα που κραταω υποσχεσεις αλλιως θα ετρεμε το μουνι σου τωρα ... ;)
γιατι νευρακια?πατησα καλλο τυπε?οταν ερθει η ωρα να σε πουτσιασω θα γινει ενοπιων ολων..
προλαβαινεις να σβησεις το "αστερι" σου παντως τυπε. ;)
αποδειξεις?
ωχ ωχ ωχ
καλωστονα
τυπε υπονοεις ότι η ζαβαρα είναι κλωνος του παρακμα ?
οχι μεγαλα πραματα :-ειχε κατι καλο το βραδυ να σχολιασω?
αδειασε μου την γωνια ρε μιζερε συρσου παλι στην σκουληκοτρυπα σου
παραδεξου τα ομως ηταν πετηχυμενα..σε στολισα πολυ ομορφα εχω και αλλα πολλα αλλα σε βαρεθηκα .Σείς ξεκινήσατε τις αλλοιώσεις προσφωνήσεων με τα ξανθομπάμπουρα, χοντρόπουστα, πουστόγερα κλπ. Συνεπώς δεν δικαιολογείται να έχετε τέτοιου είδους απαιτήσεις.
τυπε υπονοεις ότι η ζαβαρα είναι κλωνος του παρακμα ?
καμμια σχεση τυπε..μπορεις ανετα να νοιωσεις τον ιδρωτα του παρακμα παντως..για αυτο κ τετοια εξαψη. ;)
παραδεξου τα ομως ηταν πετηχυμενα..σε στολισα πολυ ομορφα εχω και αλλα πολλα αλλα σε βαρεθηκα .
καμμια σχεση τυπε..μπορεις ανετα να νοιωσεις τον ιδρωτα του παρακμα παντως..για αυτο κ τετοια εξαψη. ;)
εσυ τυπε παντου ψωλες βλεπεις..ρε μπας κ σε γαμησανε μικρο κ εχεις τετοιο αχτι?αμα δεν αντεχεις να φευγεις. αλλιως σφιξε τα δοντια σα γενναιος πουστης να τρως τα ξεφτιλικια σου.
εσυ τυπε παντου ψωλες βλεπεις..ρε μπας κ σε γαμησανε μικρο κ εχεις τετοιο αχτι?