pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ζαβαρα ο αγιος σ αρεσει η πρεπει να αλλαξει στυλακι??
Εκτός από τσιχλοφουσκοοατάκες τύπου δεύτερο πιστολάκι στον Κωστα Γκρέκα, εχετε κάτι καλύτερο;
Θυμαμαι οτι καποτε υπηρχε ενα επικό θρεντ, με αντικειμενο "πώς θα γινει να πλενουμε τον πουτσο μας στο νιπτηρα των μπουρδελων χωρις να ακουμπανε πανω στο νιπτηρα τ αρχιδια μας και να κρυωνουν".
ο αγιος βαγονι μπηκε σε λαθος ενορια... το πηρες γραμμη??εδω ειναι οι πιστοι του αλεξ...
Ρε σεις Αιδοιοβαγόνη...
Μήπως τα βιοκάυσιμα που βάζετε προέρχονται από χασισόδεντρα;
Θυμαμαι οτι καποτε υπηρχε ενα επικό θρεντ, με αντικειμενο "πώς θα γινει να πλενουμε τον πουτσο μας στο νιπτηρα των μπουρδελων χωρις να ακουμπανε πανω στο νιπτηρα τ αρχιδια μας και να κρυωνουν".
εγω δε χρειάζεται να πω κατι.Τα λεει ολα ο τιτλοςεγω ειμαι αντιθεος τοτε
το ξερω τωρα που θα πεσεις για υπνο θα καυλωσει το μουνακι σου οταν θα με σκεφτεσαι
ΟΝΕΙΡΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΦΤΑ ;)
εσας σας αρεσει η ζαβαρα αμα γραφει πιο κυριλατα?
το θεμα δεν ειναι πως γραφεις εδω...αλλα πως μιλας εκει εξω βαγονι... και εσυ εισαι πολυ γλυκομιλητο παιδι...
εσυ εχεις να μου πεις κατι πρωτοτυπο..??γιατι τοοσοο καιρο ακουω τα ιδια και τα ιδια... κανουμε χαβαλε και μπαινεις και λες τα δικα σου... ελεος..
ονειρα γλυκα και τα χερακια σου πανω απο το παπλωμα μη το κανεις αντισκηνο... ;)
το λογο που με εκανες παραθεση ??
Θέλετε να συζητήσουμε για την θέση του οικονομικού ντετερμινισμού στην οικονομική θεωρία του Άνταμ Σμίθ;
Πασιφανέστατο. Υπονοεί ξεκάθαρα πως έχετε ανδρικό μόριο.
Για νιπτηρα δεν ελεγε το ποστ σου?το λογο που με εκανες παραθεση ??