ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.228
- Πόντοι
- 506
τυπε παμε μζαι θελω ολυ να σε δω ντυμενο ετσι και να καυλαντισουμε με την πωλήτριατο ρουχο ρε σεις
θα παω για ψωνια και ψαχνομαι
τυπε παμε μζαι θελω ολυ να σε δω ντυμενο ετσι και να καυλαντισουμε με την πωλήτριατο ρουχο ρε σεις
θα παω για ψωνια και ψαχνομαι
οποτε θες σου αποδεικνυω και απο κοντα τι ειμαι... με διαλογο παντα... εγω δεν κολαω ... εχω πει αλλωστε οτι αν καποιος εχει θεμα μπορουμε να συζητησουμε πολιτισμενα το προβλημα του... ανθρωποι ειμαστε... αλλα οχι απο πληκτρολογια επιθεσης ειναι αστειο και δεν εχει ουσια ειδικα αν γινετε χωρις λογο....και οταν λεω δε μασαω ενοω οτι δε παιρνω στα σοβαρα τι λενε καποιοι για εμενα ... μη νομιζεις πως θα βαλω τη γατα μου να κλαιει δλδ.......
δεν ειμαι παρα-μορφωμενη σαν εσενα και γραφω γρηγορα.... τα παραδεχομαι τα λαθη μου εξαλου ολοι εδω μεσα γραφουμε στη πενα......εγω μονο εκανα τη διαφορα,,,,, οτι σε συμφερει βλεπεις... εξαλου δε το εχω και πολυ στο γραπτο στο προφορικο κελαιδαω.... μην εισαστε ειρωνας κυριε αγιουλη... γιατι αυτο ειναι πιο χυδαιο να ξερεις.....
δλδ δεν θα ρθεις κιεβο μαζι μου τωρα που θα παω;
δε μπορω εριξε πολυ βροχη στο λονδινο εκει που εχω την επαυλη..και πλημμυρισε ... και θα παω για επισκευες αλλιως θα ερχομουν
κουμπαρε εμεις θα πηγαινουμε στα καλυτερα σωλιναδικα, ασε τη ζαβαρα στο σπιτι για πλεξιμο
δε μπορω εριξε πολυ βροχη στο λονδινο εκει που εχω την επαυλη..και πλημμυρισε ... και θα παω για επισκευες αλλιως θα ερχομουν
[
Εγω προσπαθώ να συζητήσω πολιτισμένα το πρόβλημα σας και εσείς μου επιτίθεστε:
Αποφασίστε τι έιδους συζήτηση θέλετε και μετά τα ξαναλέμε.
οτι του φανει του λωλοστεφανη....... οτι θυμασαι χαιρεσε.... μαζι σου δε θελω συζητηση.... δεν εχεις χιουμορ
τυπε εχουν γινει συγκλονιστικα πραματαΑλεξ ηρθε ο gl και μας εκλασες?
κουμπαρε εμεις θα πηγαινουμε στα καλυτερα σωλιναδικα, ασε τη ζαβαρα στο σπιτι για πλεξιμο
αγιε και ζαβαρα αμα γνωριστειτε σε πολιτισμενο φυσικα επιπεδο θα ξεπερασετε τις αντιπαθειες που επικρατοουν εκατερωθεν?
προθυμοποιουμαι για αυτη την συναντηση ωστε να επιβλεπω μην εκτροχιαστει
ασε τις μαλακιες.αυριο θα σε βγαλω στα μαγαζιααγιε και ζαβαρα αμα γνωριστειτε σε πολιτισμενο φυσικα επιπεδο θα ξεπερασετε τις αντιπαθειες που επικρατουν εκατερωθεν?
προθυμοποιουμαι για αυτη την συναντηση ωστε να επιβλεπω μην εκτροχιαστει
ναι πουσυ θα κανεις τον τερματοφυλακα εσυ.. χαχαχαχαχαχ
Αλεξ ηρθε ο gl και μας εκλασες?
ευτυχως που υπαρχουν και αυτα ... και βρισκουμε την ηρεμια μας..... χιλια χρονια να ζησουν αυτοι που τα επινοησαν...
ασε τις μαλακιες.αυριο θα σε βγαλω στα μαγαζια
Ρε τύπε τοσος κοσμος εδω, πρεπει να ποσταρω διαρκως? Εξαλλου ειναι η ωρα για τον δασκαλο να κανει περισυλλογη.Αλεξ ηρθε ο gl και μας εκλασες?
να ψαχνεςι κατο σαν αυτο που ποσταρες.παρε ρε να τρολαρουμε καμια πωλήτρια.αν γουσταρεις το παιζουμε και ζευγαρακιψαχνω κατι εκκεντρικο
bou χωρις αλεξ δεν ειναι bouΡε τύπε τοσος κοσμος εδω, πρεπει να ποσταρω διαρκως? Εξαλλου ειναι η ωρα για τον δασκαλο να κανει περισυλλογη.