alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Επειδη τα χωνει στην αυλή του μπλιζ και της ερης. Ξυπνα.ρε γιατι ειναι μιουτ ο μαξιμος
Επειδη τα χωνει στην αυλή του μπλιζ και της ερης. Ξυπνα.ρε γιατι ειναι μιουτ ο μαξιμος
:Sολοι το εχουμε σκεφτει
ολοι το εχουμε υποψιαστει
ολοι το εχουμε oραματιστει
ο ενας και μοναδικος
o one and only
ο τελευταιος μεγαλος απο τα ελληνικα καμακια
ο alex71
το προτυπο καθε αντρα και η φαντασιωση καθε ελλεεινιδας
το πιο πιστο μελος του bou
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
ο νεοσυστατος "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ALEX71" δια του νομιμου εκπροσωπου του, ητοι του "πουλιου", διοργανωνει παλλαικη εκστρατεια υποστηριξης του αγαπημενου μας Alex71 προκειμενου να αναβαθμιστει σε moderator του bou
παρακαλεισθε ολοι να αφιερωσετε λιγα δευτερολεπτα απο τον πολυτιμο χρονο σας ( ) για τον ιερο αυτο σκοπο κανοντας κλικ στο παρακατω λινκ και συμπληρωνοντας τα στοιχεια σας στη φορμα της αιτησης
ειμαστε δυο
ειμαστε τρεις
ειμαστε χιλιοι δεκατρεις
ειμαστε οι αλεκοτυποι
Επειδη τα χωνει στην αυλή του μπλιζ και της ερης. Ξυπνα.
τυπε αφου δε φιλοτιμηθηκε κανεις ειπα να το κανω εγω :S
Τοτε κριμα για την παλαιοτητα του.την έχεις δει ? αυτός που μου το είπε είναι πολύ παλιός στην " πιάτσα "
Επειδη τα χωνει στην αυλή του μπλιζ και της ερης. Ξυπνα.
Τι δεν καταλαβες?έχει παιχτεί πουστιά δηλαδή ?
Το ξερω. Δυστυχως απο τη μανια τους για μενα την πληρωνουν και ασχετοι.εσυ φταις
Το ξερω. Δυστυχως απο τη μανια τους για μενα την πληρωνουν και ασχετοι.
Το εβαλες και στους μικροτσουτσουνους? Επτά εγκεφαλικα θα παθει ο αλλος.τυπε αφου δε φιλοτιμηθηκε κανεις ειπα να το κανω εγω :S
Το ξερω. Δυστυχως απο τη μανια τους για μενα την πληρωνουν και ασχετοι.
πιστευω θα υπογραψει και αυτοςΤο εβαλες και στους μικροτσουτσουνους? Επτά εγκεφαλικα θα παθει ο αλλος.
πιστευω θα υπογραψει και αυτος
το εχει μεγαλη αναγκη κατα βαθος
αληθεςεσυ ησουν μπολντοτυπος καποτε κωλοτουμπα
Φήμες λένε ότι την πέφτεις και σε θηλυκές γάτες
ισχύει οι μαλακίες λένε ?
αληθες
με απογοητευσε ομως ο πρωην αρχηγος οταν αποκαλυψε οτι πηγε υπουλα σε ελλεεινιδα και της ρουφιανεψε οτι ο αντρας της εχει γκομενα
απο τοτε κατι εσπασε μεσα μου και ενω προπονιομουνα στο χορο τρεις φορες τη μερα μετα το φαγητο, τα παρατησα ολα, εκαψα ολα τα συμβολα του μπολντισμου και ειχα αναγκη να πιστεψω σε κατι νεο
αφου ο νωντισμος εχει ψοφησει πλεον και βρωμισε και το κουφαρι του, νομιζω ηρθε η στιγμη να πιστεψουμε σε κατι νεο, στον αλεξισμο (οι πιστοι θα λεγονται αλεκοτυποι και αλεκοτυπισσες) και θα στηριζουν τον νεο αρχηγο μεχρι να γινει μοντερατορας :S
Φήμες λένε ότι την πέφτεις και σε θηλυκές γάτες
ισχύει οι μαλακίες λένε ?