Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
εισαι αυθεντικος παρακμιακος!!!
ώχει ραι τήπαι μει μαι σκωτονης καικτημαινυ ταχειτειτα
εισαι αυθεντικος παρακμιακος!!!
αληθες
με απογοητευσε ομως ο πρωην αρχηγος οταν αποκαλυψε οτι πηγε υπουλα σε ελλεεινιδα και της ρουφιανεψε οτι ο αντρας της εχει γκομενα
απο τοτε κατι εσπασε μεσα μου και ενω προπονιομουνα στο χορο τρεις φορες τη μερα μετα το φαγητο, τα παρατησα ολα, εκαψα ολα τα συμβολα του μπολντισμου και ειχα αναγκη να πιστεψω σε κατι νεο
αφου ο νωντισμος εχει ψοφησει πλεον και βρωμισε και το κουφαρι του, νομιζω ηρθε η στιγμη να πιστεψουμε σε κατι νεο, στον αλεξισμο (οι πιστοι θα λεγονται αλεκοτυποι και αλεκοτυπισσες) και θα στηριζουν τον νεο αρχηγο μεχρι να γινει μοντερατορας :S
ώχει ραι τήπαι μει μαι σκωτονης καικτημαινυ ταχειτειτα
ποιος ανταγωνισμος ρε τυπε;αποκλειεται. φημες που διαδιδει ο ανταγωνισμος
οκ μαν!!!! κατεβασε καμια ταχυτητα γιατι πας φυσητος !!!
ποιος ανταγωνισμος ρε τυπε;
το ειχε ξερασει ο ιδιος ο πρωην αρχηγος οτι ρουφιανεψε στην ελλεεινιδα τον αντρα της γιατι ηταν σκαστουρι και ηθελε να φαει κι αυτος :S
εκαμε τετοιο ατοπημα το μουνι??????????? δηλαδη που παω να καρφωσω αλλη γκομενα θα με ρουφιανευε και εμενα???
θα το
ασε τα σαπια και υπογραψεοχι ρε αποκλειεται
ασε τα σαπια και υπογραψε
γινε κι εσυ ενας αλεκοτυπος
το εχεις πελωρια αναγκη
Κατι μου λεει πως δεν εφαγε.ποιος ανταγωνισμος ρε τυπε;
το ειχε ξερασει ο ιδιος ο πρωην αρχηγος οτι ρουφιανεψε στην ελλεεινιδα τον αντρα της γιατι ηταν σκαστουρι και ηθελε να φαει κι αυτος :S
οποιος διαβαλει τον αρχηγο θα του σπασω τα ματια.
μονο μπολντισμος
πάλι καλά που δεν έγραψες μα__κα γιατί έτοιμος είσαι για μιουτ
μιουτ μου ριχνω μονο οταν θελω να μπερδεψω τις φημες
οποιος διαβαλει τον αρχηγο θα του σπασω τα ματια.
μονο μπολντισμος
αρχηγε αυτη τη στιγμη πληκτρολογω με δακρυα στα ματια
ισχυει οτι εχεις πει οτι θα εδινες τον παντρεμενο φιλο σου στη γκομενα του; :'(
Ναι ισχυει. Οτι θα πετούσα μπηχτη που θα ανακαλυπτε η αλλη οτι αυτος ειναι παντρεμενος
σιγα μην του εκανα πλάτες του αλήτη.
Σιγα μην κάνουμε πλάτες στους παντρεμένους για να μας θεωρείτε και φιλους
ειναι άδικο για την γυναικα τους αμα ειναι σωστή. Αμα θές να σε βοηθήσω να σώσεις την σχέση σου ειμαι διατεθειμένος αλλα οχι απάτες εις βαρος άλλων δεν μπορω να τις δεχθώ τις απάτες σε οποιοδήποτε τομέα οποτε ουτε σε αυτον.
:S
πιστευα οτι θα το διεψευδες ως κακοηθεια αρχηγε
αν ισχυει κατι εσπασε μεσα μου
ειμαι υποχρεωμενος με ολο το σεβασμο στο προσωπο σου να κανω αιτηση για τη διαγραφη μου απο το μπολντισμο
ειμαι ενα βημα πριν το κλαμα στο ντους σε εμβριακη σταση
θα παρακαλεσω η παραιτηση μου να γινει αποδεχτη
Ισχύει τύπε, αρκεί να μην υποψιαστεί ότι είναι αδύνατες.
Πλάκα μας κανεις ρε φιλε? Αυτα ειναι πασιγνωστα.:S δε νιωθω καλα
τι εγινε
οταν σου ειπα οτι το εχεις πελωρια αναγκη να μπεις στον αλεξισμο αυτα εννοουσα:S δε νιωθω καλα
τι εγινε
Tι εκανες ακαρδε? Γκρεμισες τον κοσμο του...οταν σου ειπα οτι το εχεις πελωρια αναγκη να μπεις στον αλεξισμο αυτα εννοουσα
συγγνωμη που αναγκαστηκες να το μαθεις απο μενα αλλα ολο αυτο τον καιρο ζουσες σε μια φουσκα :-