σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
παρτα να μη στα χρωσταω που λογιεσαι και γυναικα
χαχαχαχ εισαι αξιολυπητος...
παρτα να μη στα χρωσταω που λογιεσαι και γυναικα
οταν με θυγουν απανταω........ και εσυ το ιδιο κανεις...
Εισαι βεβαιη οτι αντιδρας οπως εγω?
τυπε τον συγκεκριμενο/συγκεκριμενη θα τον καραμουζιαζω μεχρι να πεσει το σαη γιατι εχει υφακι και προκλητικη συμπεριφοραΤύπε πουλί τι ειναι αυτα που βλεπω, εσυ ησουν ενας τζεντλεμαν, τι κατουρηματα και χεσιματα βλεπω τωρα
Εγω θα ελεγα να ακολουθεις τις συμβουλες μου και δεν θα χασεις.αλεξ μου... ειμαι γυναικα..δεν ειναι το ιδιο υστερα ειναι θεμα χαραχτηρα.... εγω οταν με προσβαλουν ατομα χαμηλου επιπεδου και ειδικα οταν δε με ξερουν τα παιρνω στο κρανιο... και ειδικα με μαγκες του πληκτρολογιου....
ετσι λεγε το συνεχεια μπας και το πιστεψεις κι εσυαλεξ μου... ειμαι γυναικα..
Εγω θα ελεγα να ακολουθεις τις συμβουλες μου και δεν θα χασεις.
Ριξε λιγο τους τονους...
Ενταξει ειναι λιγο παρορμητικη...Ας μην οξυνουμε ομως...Καλο κοριτσι ειναι.τυπε τον συγκεκριμενο/συγκεκριμενη θα τον καραμουζιαζω μεχρι να πεσει το σαη γιατι εχει υφακι και προκλητικη συμπεριφορα
θα ειμαι τζεντλεμαν αν ζητησει συγγνωμη και στο εξης καθεται ησυχα
Γυναικα ειναι αδελφε.ετσι λεγε το συνεχεια μπας και το πιστεψεις κι εσυ
ατομα χαμηλου επιπεδου και ειδικα οταν δε με ξερουν τα παιρνω στο κρανιο... και ειδικα με μαγκες του πληκτρολογιου....
τυπε τον συγκεκριμενο/συγκεκριμενη θα τον καραμουζιαζω μεχρι να πεσει το σαη γιατι εχει υφακι και προκλητικη συμπεριφορα
θα ειμαι τζεντλεμαν αν ζητησει συγγνωμη και στο εξης καθεται ησυχα
Ενταξει ειναι λιγο παρορμητικη...Ας μην οξυνουμε ομως...Καλο κοριτσι ειναι.
δεν πιστευω οτι ειναι γυναικα τελικαΕνταξει ειναι λιγο παρορμητικη...Ας μην οξυνουμε ομως...Καλο κοριτσι ειναι.
ναι ρε μαγκά της πραγματικότητας
μίλησε το ατομο υψηλου επιπέδου
και αφού μας θεώρεις χαμηλό επίπεδο σβήσε το λογαριασμό σου και φύγε από εδω μέσα
αλεξ μου... ειμαι γυναικα..δεν ειναι το ιδιο υστερα ειναι θεμα χαραχτηρα.... εγω οταν με προσβαλουν ατομα χαμηλου επιπεδου και ειδικα οταν δε με ξερουν τα παιρνω στο κρανιο... και ειδικα με μαγκες του πληκτρολογιου....
Ενταξει ειναι λιγο παρορμητικη...
Δεν πιρφοριζω ρε φιλε. Αλλά οταν βλεπω δυο πλευρες που συμπαθω (πουλί και ζαβαρα) σε τοσο εντονη αντιπαραθεση, στενοχωριεμαι γιατι εχω πολυ καλη γνωμη και για τους δυο και ειναι κριμα να υπαρχει παρεξηγηση αναμεσα σε δυο ενταξει ατομα.μην πιριφοριζεις
Ενταξει τωρα την εχετε τσιτωσει πολυ κιολας και δυσκολα θα ηρεμησει.λογικα όταν βρεθει ανθρωποειδες να την γαμησει θα ησυχασει..
Ίσως να μην το καταλαβαίνεις, αλλά σχεδόν σε κάθε ποστ που κάνεις προκαλείς! Γι'αυτό στην πέφτουν σχεδόν όλοι και σε τραμπουκίζουν!