Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.945
Πόντοι
41.129
κοιτα η περιπτωση σας ειναι γνωστη εχετε διωξει καθε θυλικο μελος απο εδω μεσα..αυτο και μονο λεει πολλα..εισαστε κομπλεξικοι και αγ@@@μητοι.... δεν περιμενω να επιβεβαιωθω απο ενα τσουρμο βλακες ανασφαλεις και ασχημους.... εκει εξω μετραω,,,, και αυτο μου φτανει... δε με νοιαζει τι πιστευετε σας γραφω κανονικα και γελαω με τη καταντια σας...σουργελα

το ποσο μετραει η γυναικα φαινεται απο τα ποσα δωματια κανει στα μπουρδελα, για πηγαινε να δουλεψεις ιασωνος να δουμε ποσοι θα δωσουν 10ρικο για να σε γαμησουν ?

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
τι μετρας εξω μωρη κοντσιτα που αλλαζουνε πεζοδρομιο οταν σε βλεπουνε ακομα και οι πακιστανοι με τις παντοφλες οταν αγοραζουν κρεμμυδια απο τη λαικη...

χαχαχαχαχα εσυ με εχεις δει ρε σαλιαρη?? αφου δε με εχεις δει τι λες... αντε αυτοκτονα

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
το ποσο μετραει η γυναικα φαινεται απο τα ποσα δωματια κανει στα μπουρδελα, για πηγαινε να δουλεψεις ιασωνος να δουμε ποσοι θα δωσουν 10ρικο για να σε γαμησουν ?

πωπω εισαι σιχαμερος πραγματικα και μαρεσει να σε γλενταω ...  μαγκιτη του πληκτρολογιου.....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
χαχαχαχαχα εσυ με εχεις δει ρε σαλιαρη?? αφου δε με εχεις δει τι λες... αντε αυτοκτονα
μη μπαινεις και ξαναμπαινεις στο μπουρδελα μωρη παλαμιδα δεν εχει βγει ακομα οικος ανοχης για γυναικες για να ποτιστεις
αν βγει θα σε ειδοποιησουμε με πιεμ
μεχρι τοτε να σουλατσαρεις τα βραδια στο πεδιο του αρεως μπας και σε λυπηθει κανενας συρος μεταναστης που εχει να γαμησει απο το εσκι σεχιρ και δεις κι εσυ θεου προσωπο

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
εμενα ναι εσενα οχι παλι...αξεστο ανασφαλη σαλιαρη μισογυνη  αντρα

αν ήμουν μισογύνης δεν θα ήμουν εδώ και σίγουρα δεν θα πλήρωνα για να γαμήσω

τράβα τώρα να παίξεις με τον δόνητη σου, πάρε τα ψυχοφάρμακα σου και αύριο το πρώι στον ψυχολόγο σου να σου μειώσει τα κόμπλεξ σου.

και φαίνεται ποιος μίσει το άλλο φύλο

κάργιολα

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
μη μπαινεις και ξαναμπαινεις στο μπουρδελα μωρη παλαμιδα δεν εχει βγει ακομα οικος ανοχης για γυναικες για να ποτιστεις
αν βγει θα σε ειδοποιησουμε με πιεμ
μεχρι τοτε να σουλατσαρεις τα βραδια στο πεδιο του αρεως μπας και σε λυπηθει κανενας συρος μεταναστης που εχει να γαμησει απο το εσκι σεχιρ και δεις κι εσυ θεου προσωπο

εσενα δε σου εφτασε το κραξιμο που σου καναμε το μεσημερι και τις ταπες που σου εριξα αλλα συνεχιζεις και μου κανεις επιθεση... τελος παντων επειδη καταντας κουραστικος..εκτος απο μικροτσουτσουνος πρεπει να σαι και πολλα κιλα μ@@@ ... και δε σου καθετε τσαμπα καμια μα καμια... και με το δικιο της.... απο χιουμορ ξεκινησαμε στραβωσες χωρις λογο και βριζεις απο το μεσημερι εφερες και τους αυλικους σου να μας κλασουν μια μαντρα.... να ξερεις δε θυγομαι...διασκεδαζω γτ εχω μαθει εκει εξω να βλεπω την αξια μου..... σαν ανθρωπος και σαν θυλικο... εσυ επιβεβαιωσου απο εδω μεσα απροσωπα....ουτε απ ενα ματσο λιγουρια ..που εχει θολωση το ματι τους απο τη πεινα.... τη σεξουαλικη.... αν θες να μου το παιξεις μαγκας βγαις εκει εξω και δειξε μας ποσες ριχνεις..... μαγκακο... αντε γεια τωρα.. πες οτι θες για μενα στο νιμου μου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.945
Πόντοι
41.129

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εσενα δε σου εφτασε το κραξιμο που σου καναμε το μεσημερι και τις ταπες που σου εριξα αλλα συνεχιζεις και μου κανεις επιθεση... τελος παντων επειδη καταντας κουραστικος..εκτος απο μικροτσουτσουνος πρεπει να σαι και πολλα κιλα μ@@@ ... και δε σου καθετε τσαμπα καμια μα καμια... και με το δικιο της.... απο χιουμορ ξεκινησαμε στραβωσες χωρις λογο και βριζεις απο το μεσημερι εφερες και τους αυλικους σου να μας κλασουν μια μαντρα.... να ξερεις δε θυγομαι...διασκεδαζω γτ εχω μαθει εκει εξω να βλεπω την αξια μου..... σαν ανθρωπος και σαν θυλικο... εσυ επιβεβαιωσου απο εδω μεσα απροσωπα....ουτε απ ενα ματσο λιγουρια ..που εχει θολωση το ματι τους απο τη πεινα.... τη σεξουαλικη.... αν θες να μου το παιξεις μαγκας βγαις εκει εξω και δειξε μας ποσες ριχνεις..... μαγκακο... αντε γεια τωρα.. πες οτι θες για μενα στο νιμου μου
καλα εισαι τελειως παραλυτη μωρη;
ποιος με εκραξε και με ταπωσε; εσυ;
δε σε φτανει το απογευματινο κατουρημα που σου εκανα, δε σε φτανει που σε ξεμπροστιασα που λες "πρεπει να παω καπου" και καθοσουνα και περιμενες να φυγω για να κραξεις, μπηκες και για το βραδυνο χεσιμο;
σε γλενταει και σε τραμπουκιζει ολο το σαη ρε κακομοιρα
και ξερεις γιατι;
οχι γιατι εχει κανεις προηγουμενα μαζι σου
αλλα γιατι εχεις υφακι και μπηκες σε αντρικο σαη να το παιξεις ιστορια
σαλτα και γαμησου λοιπον και φερε μας την εισπραξη που μας το παιζεις και γκομενα κρεβατογεμιστρα με πολλους γαμιαδες και γυρνας ολη την ωρα εδω μεσα σα πουτσοζητιανα
αντε βουρλο

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.945
Πόντοι
41.129
ζαβαρακατρανεμια  ειναι αληθεια ότι εισαι αλβανεζα με μεγαλα αυτια και το παιζεις ελληνιδα από τη γλυφαδα ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.945
Πόντοι
41.129
γιατι δεν απανταει το βουρλο  :think:  λετε να αυτοκτονησε ?

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
ζαβαρακατρανεμια  ειναι αληθεια ότι εισαι αλβανεζα με μεγαλα αυτια και το παιζεις ελληνιδα από τη γλυφαδα ?

θα το ακουσω και αυτο...εδω με βγαλανε γκευ...εκει θα κολωνανε...λοιπον αρχιζω και το διασκεδαζω ολο αυτο... κοιτα τις ριζες σου μπας και εχεις τουρκικο αιμα.... και κινεζικες ριζες γτ σαν μικροτσουτσουνος σιγουρα εχεις και απο εκει καταγωγη.,,δε ξερεις που να ξεσπασεις φουκαρα... σε καταλαβαινω... αν ειμουν φιλοζωη θα σε βοηθουσα... αλλα θα σε στειλω σε κανα pet shop  για εξετασεις..και εμβολια ισως και στειρωση δεν το διακυνδινευω να εξαπλωθει το ειδος σου...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.945
Πόντοι
41.129
θα το ακουσω και αυτο...εδω με βγαλανε γκευ...εκει θα κολωνανε...λοιπον αρχιζω και το διασκεδαζω ολο αυτο... κοιτα τις ριζες σου μπας και εχεις τουρκικο αιμα.... και κινεζικες ριζες γτ σαν μικροτσουτσουνος σιγουρα εχεις και απο εκει καταγωγη.,,δε ξερεις που να ξεσπασεις φουκαρα... σε καταλαβαινω... αν ειμουν φιλοζωη θα σε βοηθουσα... αλλα θα σε στειλω σε κανα pet shop  για εξετασεις..και εμβολια ισως και στειρωση δεν το διακυνδινευω να εξαπλωθει το ειδος σου...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διασκεδασε το !!! δε μου λες γλυφοκωλαδα κανεις ?  την εχω τεραστια αναγκη  ;)  :grin:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μεγαλητερη απο το πουλι σου δε θα ναι........ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μη σου δημιουργησω και κομπλεξ.....
εχει καμια 5αρα σελιδες τωρα που μιλαει μονο για πουτσους η κατε
για πουλια, για μικροτσουτσουνους, για κινεζους...
με ρωτησε πιο πριν ποσο τον εχω
στα πρωτα της μηνυματα γραφει παλι για πουτσες μελιτζανες και μπαμιες και οτι αξιζει να πας μονο με μελιτζανες
τετοια μονομανια και ψυχωση με τους πουτσους εχουν μονο οι πουσταρες
ξυπνανε και κοιμουνται με την εγνοια του
ακομα και οι γυναικες το βλεπουν πιο χαλαρα, ασε που δε λενε και τη λεξη ετσι ευκολα
ισως τελικα εχει δικιο ο λοπεζ που ειπε οτι ειναι κανενας γεροπουστας που ψαχνεται
ασε που μπορει να ειναι και καμια μαζοχα του ελεους και τωρα που τη βριζουμε να εχει χωσει κανενα πυροσβεστηρα στο πατο του
οξω μωρη κοντσιτα λερωνεις το σαη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom