σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σε κατηγορουν ως αντρα.........................
με κατηγορουσαν οτι ειμουν εσυ τωρα το γυρισαν οτι ειμαι αντρας... χαχαχαχ κλασικα
σε κατηγορουν ως αντρα.........................
Φιλτατε αν λες για την ζαβαρα πιστεψε με και βαζω τα αρχιδια μου στην φωτια δεν ειναι αντρας.καρατσεκαρισμενο
Κοιτα οτι ειναι σουπιας το εχω καταλαβει δεν ειμαι χθεσινος..φανταζομαι τι παιζει πανω κατω αλλα οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να μιλησω φορα παρτιδα.
Για αυτο ξαναρωταω..παιζει πουστια στην μεση με ενα ναι η ενα οχι.
Τα παντα εχουν να κανουν με την χημεια κουκλι μου. :-*και συ εισαι μαστορας απο τους λιγους narutakii ,,,δυνατος παιχτης...
ο λοπεζ.............το ξεκινησε οτι η ζαβαρα ........ειναι αντρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11εσυ εχεις εκφρασει θαυμασμο για τρανσεξουαλ οποτε το να ψησεις η βρασεις ταρχιδια σου και τη γνωμη σου μας ειναι αδιαφορο φιλτατε με το μπαρδον κιολα
μπασε κατηγορουν ως αντρα.........................
Σε οποια μου μιλαει, της λενε αρχικα οτι ειναι κλωνος μου. Μετα οτι ειναι καποιο αλλο γυναικειο μελος και στο τελος οτι ειναι αντρας.με κατηγορουσαν οτι ειμουν εσυ τωρα το γυρισαν οτι ειμαι αντρας... χαχαχαχ κλασικα
Λοιπον ομορφε σαλτα και γαμησου με το μπαρντον κιολας.εσυ εχεις εκφρασει θαυμασμο για τρανσεξουαλ οποτε το να ψησεις η βρασεις ταρχιδια σου και τη γνωμη σου μας ειναι αδιαφορο φιλτατε με το μπαρδον κιολα
εσυ εχεις εκφρασει θαυμασμο για τρανσεξουαλ οποτε το να ψησεις η βρασεις ταρχιδια σου και τη γνωμη σου μας ειναι αδιαφορο φιλτατε με το μπαρδον κιολα
ο λοπεζ.............το ξεκινησε οτι η ζαβαρα ........ειναι αντρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Σε οποια μου μιλαει, της λενε αρχικα οτι ειναι κλωνος μου. Μετα οτι ειναι καποιο αλλο γυναικειο μελος και στο τελος οτι ειναι αντρας.
Οταν οοοοοοοοοοοολα αυτα καταρριφθούν, η νεα εκτιμηση ειναι οτι προκειται για χοντρη, μπαζο, δυστυχο, κατεστραμμενη κλπ.
Σε αυτο συμφωνω που λες..Σε οποια μου μιλαει, της λενε αρχικα οτι ειναι κλωνος μου. Μετα οτι ειναι καποιο αλλο γυναικειο μελος και στο τελος οτι ειναι αντρας.
Οταν οοοοοοοοοοοολα αυτα καταρριφθούν, η νεα εκτιμηση ειναι οτι προκειται για χοντρη, μπαζο, δυστυχο, κατεστραμμενη κλπ.
Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρησες οτι σε αφορα το ποστ.σου εσω πει ρε καραγκιοζη οτι δεν θα με λες ψευτη. με ποιο τροπο εχει καταρριφθει οτι δεν ειναι αντρες και με ποιο τροπο εχει καταρριφθει οτι η μπουλντοζυ δεν ειναι χοντρη? αντε και γαμησου στα σοβαρα τωρα.
ο λοπεζ.............το ξεκινησε οτι η ζαβαρα ........ειναι αντρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
μπα
επιστρεφουν και τα ξεχασμενα σκατα. ολως τυχαιως
[size=18pt]Σιγα μην ξαναμπει η Μαριαννα. [/size]
το αποκλειω ακομα και να το δω με τα ματια μ αυτο που λες.... ο τυπος μπορει αν μην ειναι διμετρος με φετες κοιλιακους αλλα κανει το γυναικειο φυλλο να καταλαβαινει οτι οντως ειναι ασθενες ....δεν υπαρχει θεμα αμφισβητησεις για το αν ειναι αντρας... ειναι... εγω το ενιωσα... αφου εκανα να περπατησω 2 μερες μετα τη σεξουαλικη πραξη....
μου αρκει που δεν το αμφισβητησε οπως ειδες ο ιδιος. τραβα γαμησου εσυ μαλεα
Σε οποια μου μιλαει, της λενε αρχικα οτι ειναι κλωνος μου. Μετα οτι ειναι καποιο αλλο γυναικειο μελος και στο τελος οτι ειναι αντρας.
Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρησες οτι σε αφορα το ποστ.
Προφανως δεν αναφερομουν σε σενα.
Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρησες οτι σε αφορα το ποστ.
Προφανως δεν αναφερομουν σε σενα.