Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλτατε αν λες για την ζαβαρα πιστεψε με και βαζω τα αρχιδια μου στην φωτια δεν ειναι αντρας.καρατσεκαρισμενο  :hi:

εσυ εχεις εκφρασει θαυμασμο για τρανσεξουαλ οποτε το να ψησεις η βρασεις ταρχιδια σου και τη γνωμη σου μας ειναι αδιαφορο φιλτατε με το μπαρδον κιολα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Κοιτα οτι ειναι σουπιας το εχω καταλαβει δεν ειμαι χθεσινος..φανταζομαι τι παιζει πανω κατω αλλα οπως καταλαβαινεις δεν γινεται να μιλησω φορα παρτιδα.
Για αυτο ξαναρωταω..παιζει πουστια στην μεση με ενα ναι η ενα οχι. :hi:

Εμμένω στην προηγούμενη ανάρτησή μου.  :)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εσυ εχεις εκφρασει θαυμασμο για τρανσεξουαλ οποτε το να ψησεις η βρασεις ταρχιδια σου και τη γνωμη σου μας ειναι αδιαφορο φιλτατε με το μπαρδον κιολα
ο λοπεζ.............το ξεκινησε οτι η  ζαβαρα ........ειναι αντρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
με κατηγορουσαν οτι ειμουν εσυ τωρα το γυρισαν οτι ειμαι αντρας... χαχαχαχ κλασικα
Σε οποια μου μιλαει, της λενε αρχικα οτι ειναι κλωνος μου. Μετα οτι ειναι καποιο αλλο γυναικειο μελος και στο τελος οτι ειναι αντρας.
Οταν οοοοοοοοοοοολα αυτα καταρριφθούν, η νεα εκτιμηση ειναι οτι προκειται για χοντρη, μπαζο, δυστυχο, κατεστραμμενη κλπ.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Λοιπον ομορφε σαλτα και γαμησου με το μπαρντον κιολας. :hi:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16

το αποκλειω ακομα και να το δω με τα ματια μ αυτο που λες.... ο τυπος μπορει αν μην ειναι διμετρος με φετες κοιλιακους αλλα κανει το γυναικειο φυλλο να καταλαβαινει οτι οντως ειναι ασθενες ....δεν υπαρχει θεμα αμφισβητησεις για το αν ειναι αντρας... ειναι... εγω το ενιωσα... αφου εκανα να περπατησω 2 μερες μετα τη σεξουαλικη πραξη....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε οποια μου μιλαει, της λενε αρχικα οτι ειναι κλωνος μου. Μετα οτι ειναι καποιο αλλο γυναικειο μελος και στο τελος οτι ειναι αντρας.
Οταν οοοοοοοοοοοολα αυτα καταρριφθούν, η νεα εκτιμηση ειναι οτι προκειται για χοντρη, μπαζο, δυστυχο, κατεστραμμενη κλπ.

σου εχω πει ρε καραγκιοζη οτι δεν θα με λες ψευτη. με ποιο τροπο εχει καταρριφθει οτι δεν ειναι αντρες και με ποιο τροπο εχει καταρριφθει οτι η μπουλντοζυ δεν ειναι χοντρη? αντε και γαμησου στα σοβαρα τωρα.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Σε αυτο συμφωνω που λες..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
σου εσω πει ρε καραγκιοζη οτι δεν θα με λες ψευτη. με ποιο τροπο εχει καταρριφθει οτι δεν ειναι αντρες και με ποιο τροπο εχει καταρριφθει οτι η μπουλντοζυ δεν ειναι χοντρη? αντε και γαμησου στα σοβαρα τωρα.
Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρησες οτι σε αφορα το ποστ.
Προφανως δεν αναφερομουν σε σενα.

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο λοπεζ.............το ξεκινησε οτι η  ζαβαρα ........ειναι αντρας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ο λοπεζ με φαντασιωνετε σαν αντρα να ειμαι απο πισω και να τον χαιδευω ...εγω παλι βλεπω οτι ειμαι θυλικο... αλλα δε χαλαω χατηρια...εγω αντρας αντρας.... οτι πει ο λαος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το αποκλειω ακομα και να το δω με τα ματια μ αυτο που λες.... ο τυπος μπορει αν μην ειναι διμετρος με φετες κοιλιακους αλλα κανει το γυναικειο φυλλο να καταλαβαινει οτι οντως ειναι ασθενες ....δεν υπαρχει θεμα αμφισβητησεις για το αν ειναι αντρας... ειναι... εγω το ενιωσα... αφου εκανα να περπατησω 2 μερες μετα τη σεξουαλικη πραξη....

μου αρκει που δεν το αμφισβητησε οπως ειδες ο ιδιος. τραβα γαμησου εσυ μαλεα

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
μου αρκει που δεν το αμφισβητησε οπως ειδες ο ιδιος. τραβα γαμησου εσυ μαλεα

εγω γ@@@ καλα μαλλον εσυ εισαι αγ@@ ζωο... και κατηγορεις τους παντες.... αν με θεωρεις αντρα στησου και ερχομε....  :pipa3:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467

Με το που μπήκε ο κ  Λόπεθ, αρχίσατε τις κωλοτουμπίτσες;  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι δεν καταλαβαινεις οταν εκτος απο το κλωνος σου τα εχω πει ολα τα υπολοιπα. για να μην απαντησεις πως καταρριφθηκαν αυτα που λεω κανεις την κοτα συγχαρητηρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom