The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
αίρχωμε
αιλάται μαι φώρα.
αίρχωμε
Παμε παλι. Προφανως δεν αναφερομουν σε σενα. Και προδήλως δεν προκειται ποτέ να τσακωθω μαζι σου.ναι δεν καταλαβαινεις οταν εκτος απο το κλωνος σου τα εχω πει ολα τα υπολοιπα. για να μην απαντησεις πως καταρριφθηκαν αυτα που λεω κανεις την κοτα συγχαρητηρια
Δεν θα ανοιξω παρτιδες μαζι σου προφανως εχεις τα κομπλεξ σου τυπε.μου αρκει που δεν το αμφισβητησε οπως ειδες ο ιδιος. τραβα γαμησου εσυ μαλεα
αιλάται μαι φώρα.
αιλάται μαι φώρα.
Παμε παλι. Προφανως δεν αναφερομουν σε σενα. Και προδήλως δεν προκειται ποτέ να τσακωθω μαζι σου.
πολυ κουραδιλα εδω παω να δω καμια ταινια
τι λεει λοπεζ πως παει το φικι φικι;........................μπα
επιστρεφουν και τα ξεχασμενα σκατα. ολως τυχαιως
Δεν θα ανοιξω παρτιδες μαζι σου προφανως εχεις τα κομπλεξ σου τυπε.
Με θες να γαμαω τρανς..με θες μαλεα..οτι και να με θες δεν μου καιγετε καρφι.
Κατσε να νομιζεις οτι πισω απο τα ονοματα κρυβοντε εξωγηινοι..πουστηδες..λεσβιες..και οτι αλλο βαλει ο νους σου.
Δεν θελω να χαλασω το παραμυθακι στο οποιο εχεις μπει και περνας καλα..αν το κανω θα διαταραχθει η ψυχικη σου κατασταση και δεν πρεπει.
Τραβα τωρα γαμησου μπας και ξυπνησεις και μετα ελα παλι με το μπαρντον και φιλικα ;)
Kαλησπερα Ευα.Εχεις φοβερο κορμι και οι φωτογραφιες σου ειναι ολες τελειες.
εισαι παρα-μορφωμενος εσυ... κατι τετοιους γραβαντακηδες με πτυχια περιμεναμε να μας κανουν κυρηγμα ... πραγματικα ομως εαν ειχα... τπτ μπροστα μ...καλητερα να το εκοβα.. παρα να ερχομουν .... μαζι σου...
ΒΡΗΚΕς κανα καινουργιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;δεν σε θελω τιποτα μου ειναι αδιαφορο τυπε και λογαριασμος δεν μου πεφτει.
αν θες ομως να μπεις στη λιστα ως ο 427ος που με αποκαλεσε ψευτη και τον ξεφτιλιζω με τεκμηρια, να σε εξυπηρετησω.
τι λεει λοπεζ πως παει το φικι φικι;........................
δεν σε θελω τιποτα μου ειναι αδιαφορο τυπε και λογαριασμος δεν μου πεφτει.
αν θες ομως να μπεις στη λιστα ως ο 427ος που με αποκαλεσε ψευτη και τον ξεφτιλιζω με τεκμηρια, να σε εξυπηρετησω.
ο λοπεζ.............ειναι σε αλλη φαση...........ξερει αυτος.........η ρολαχα που ναι λοπεζ........................?????????????Αλλο να κανεις κοπλιμεντο σε ενα καλο κορμι και αλλο να πας να γαμησεις.Και στειλε οτι θες και ρωτησε και την ιδια αν εχω γαμησει.
Και παλι σαλτα γαμησου ρε κακομοιρη με το μπαρντον κιολας.
κακως. σεβομαι περισσοτερο αυτους που τσακωνονται μαζι μου απο αυτους που με προσβαλουν συγκαλυμμενα και επανειλλημενα υποννοωντας με ψευτη. να τις χεσω τις δηλωσεις φιλιας.
παιχτε μονοι σας τωρα.
Αλλο να κανεις κοπλιμεντο σε ενα καλο κορμι και αλλο να πας να γαμησεις.Και στειλε οτι θες και ρωτησε και την ιδια αν εχω γαμησει.
εσυ εχεις εκφρασει θαυμασμο για τρανσεξουαλ οποτε το να ψησεις η βρασεις ταρχιδια σου και τη γνωμη σου μας ειναι αδιαφορο φιλτατε με το μπαρδον κιολα
Αλλο να κανεις κοπλιμεντο σε ενα καλο κορμι και αλλο να πας να γαμησεις.Και στειλε οτι θες και ρωτησε και την ιδια αν εχω γαμησει.
ο λοπεζ.............ειναι σε αλλη φαση...........ξερει αυτος.........η ρολαχα που ναι λοπεζ........................?????????????