alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Συγνωμη.Εσυ τι πεταγεσαι σαν την σφηνοπουτσα ρε εγω στομα δεν εχω να μιλησω..και εδω τον δικηγορο κανεις?
Συγνωμη.Εσυ τι πεταγεσαι σαν την σφηνοπουτσα ρε εγω στομα δεν εχω να μιλησω..και εδω τον δικηγορο κανεις?
Εσυ τι πεταγεσαι σαν την σφηνοπουτσα ρε εγω στομα δεν εχω να μιλησω..και εδω τον δικηγορο κανεις?
και δε προκειτε να γινεις ποτε.... θες πολλα σκαλοπατια... ξερουμε ολοι ποσο μισεις τον αλεξ...φαινεται αλωστε οποτε μιλαμε μπαινεις στη μεση
Να ανέβω ή να κατέβω;
Μπα...
Μπαίνω στη μέση κι όταν γράφει και σε άλλους ασυναρτησίες. Μην βαυκαλίζεσθε ότι έχετε μόνον εσείς το προνόμιο.
Στα νεα παιδια συμπεριλαμβανεις και μενα?να ανεβεις.... αλλα δυσκολο εισαι και γεροντι... ασυναρτησιες μαλλον εσυ γραφεις... παρε κανα χαπι σε παρακαλω και ασε μας εμας τα νεα παιδια να βαυκα..τετοιο .. χαχαχα πως το πες
Σουπια κατσε καλα..σε φτωχογειτονια μεγαλωσα δεν ειμαι κανενα χθεσινο αρχιδακι..Συγνωμη.
Σουπια κατσε καλα..σε φτωχογειτονια μεγαλωσα δεν ειμαι κανενα χθεσινο αρχιδακι..
Στα χωνω γιατι πεταχτηκες..δεκτη η συγνωμη σου ομως.
Στα νεα παιδια συμπεριλαμβανεις και μενα?
γιατι δεν εισαι νεο παιδι?? εγω ετσι σε θεωρω..η ψυχη σου ειναι μικρου παιδιου ρε συ... μη μετρας χρονια...
Και οι προσλαμβάνουσές του, το ίδιο.
:-*γιατι δεν εισαι νεο παιδι?? εγω ετσι σε θεωρω..η ψυχη σου ειναι μικρου παιδιου ρε συ... μη μετρας χρονια...
σε λιγη ωρα αναχωρω για λαυριου θα δωσω αναφορα το βραδακι................
Εσυ τι πεταγεσαι σαν την σφηνοπουτσα ρε εγω στομα δεν εχω να μιλησω..και εδω τον δικηγορο κανεις?
ειναι καλο παιδι ο αλεξ ...μακαρι να μπορουσα να ελεγα και για σενα το ιδιο
Έγραψα ποτέ ότι δεν είναι καλό παιδί;
Άλλα είναι αυτά που του "σούρνω". Και αν τον άφηνε η έπαρσή του να σκεφτεί λίγο καθαρότερα, θά καταλάβαινε, ποιοί είναι οι ανυστερόβουλοι φίλοι του, καθώς και ποιοί έπαιξαν το νικ τους κορώνα-γράμματα για να τον υποστηρίξουν όταν πραγματικά είχε δίκιο.
εφαγε αναφορα ...γιατι εκανε μαγκιες και εκανε και σε εμενα ενω προκαλει.... copy paste στις συζητησεις σε αλλο θρεντ... παρε κανενα χαπι γτ το χεις αναγκη κοπελια
απο αυτα που γραφεις ομως και οι ειρωνιες σου αλλα καταλαβαινουμε...
Να κανουμε αδελφοποιηση των θρεντ?
Καποιοι το εχουν πελωρια αναγκη