σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το narutaki ειναι ομορφο γλυκο και πολυ καλο παιδι... στο λεω εγω και στο υπογραφωMια την εχεις ρωτησε την ;)
το narutaki ειναι ομορφο γλυκο και πολυ καλο παιδι... στο λεω εγω και στο υπογραφωMια την εχεις ρωτησε την ;)
Και εγω εχω τζακι..κατι πιο συναρπαστικο θελω
Σε εμπιστευομαι γιατι εισαι γυναικα.ειναι κουκλι o naruto στο λεω εγω... και γαμω τα παιδια
Χαχαχα να μεταναστευσετε τοτε στο Αφγανισταν,εκει θα βρειτε γυναικες στα κυβικα σας!!
Σε εμπιστευομαι γιατι εισαι γυναικα.
Ναι ειναι μια διαπιστωση και αυτοδεν κραζει το παιδι ... αν ηταν τετραμπαζο θα εκραζε...
Ναι ειναι μια διαπιστωση και αυτο
Τα ωραια παιδια δεν κραζουν διοτι ειναι ικανοποιημενα απο τις γυναικες και δεν βγαζουν τη χολη τους στα θυληκα..
Ναι οντως 5000σελιδες για τις Ελληνιδες...χαχαχακοπελιά?? οτι και να κραζουν μας αφιερωσαν 5000 και σελιδες.... οποτε ελεινιδες ξε ελεινιδες ασχοληθηκαν με τη παρτη μας... <με τι αλλο να ασχοληθουν αλωστε ??με καμακι?? >
Ναι οντως 5000σελιδες για τις Ελληνιδες...χαχαχα
Περαστικα σας!!
κοπελιά?? οτι και να κραζουν μας αφιερωσαν 5000 και σελιδες.... οποτε ελεινιδες ξε ελεινιδες ασχοληθηκαν με τη παρτη μας... <με τι αλλο να ασχοληθουν αλωστε ??με καμακι?? >
Με αγαπηblizard που παρακολουθεις ολα μου τα ποστ
Δε ξέρεις με ποιος είχες την τύχη να τα βάλεις
καλή συνέχεια !!!
θα είμαι πάντα πίσω σου
Με αγαπηblizard που παρακολουθεις ολα μου τα ποστ
Εφόσον την ποστάρατε για να τον παίξουμε, θα βοηθούσε πολύ το να μην φοράτε ρούχα. Μεριμνήστε την επόμενη φορά.