WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
καποιος παλι ειχε γραψει να τις πηγαινουν στις φυλακες να γαμανε οι φυλακισμένοι γιατι ψυχη εχουν και αυτοι
καποιος παλι ειχε γραψει να τις πηγαινουν στις φυλακες να γαμανε οι φυλακισμένοι γιατι ψυχη εχουν και αυτοι
αν ίσχυε αυτο που λες θα επρεπε να στείλουμε να γαμησουνε τον αλεξ που τους ανέλαβε την υπεράσπισηκαποιος παλι ειχε γραψει να τις πηγαινουν στις φυλακες να γαμανε οι φυλακισμένοι γιατι ψυχη εχουν και αυτοι
Χαχαχα να μεταναστευσετε τοτε στο Αφγανισταν,εκει θα βρειτε γυναικες στα κυβικα σας!!κωστα, ετσι ειναι το 70% των γυναικων ειναι μονες τους γνωριζω περιπτωσεις γυναικων 22-30χρ. στον περιγυρο μου που εχουν να πανε με ανδρα
πεισσοτερο απο 1 χρονο. οι φοιτητριουλες πηδιουνται ασυστολα γιατι ειναι μακρια απο το σπιτι τους και ανεξαρτητες
κωστα, ετσι ειναι το 70% των γυναικων ειναι μονες τους γνωριζω περιπτωσεις γυναικων 22-30χρ. στον περιγυρο μου που εχουν να πανε με ανδρα
πεισσοτερο απο 1 χρονο. οι φοιτητριουλες πηδιουνται ασυστολα γιατι ειναι μακρια απο το σπιτι τους και ανεξαρτητες
Οταν εχεις κολλημα με κατι και δεν σου καθεται κραζεις μονοο!!!Ειλικρινα τις τελευταιες μερες εχω ριξει απιστευτο γελιο..εχω να ζησω τετοια σκηνικα απο εποχη Απολυτου Αρσενικου
Ειναι αυτο που λεμε κραζεις???θαυμαζεις..
Οποιος καταλαβε καταλαβε..
Λες να μην το καταλαβαινω?Πως με εχεις κοψει?Οταν εχεις κολλημα με κατι και δεν σου καθεται κραζεις μονοο!!!
Μαλλον θα εχεις ωραια μουρη, γιατι οι υπολοιποι εδω μεσα υστερουν λιγο σε αυτο και οχι μονο χαχαχ...Λες να μην το καταλαβαινω?Πως με εχεις κοψει?
Μαλλον θα εχεις ωραια μουρη, γιατι οι υπολοιποι εδω μεσα υστερουν λιγο σε αυτο και οχι μονο χαχαχ...
Δεν γνωριζω για το δευτερο που λες και δεν με απασχολει ιδιαιτερα κοπελια.Μαλλον θα εχεις ωραια μουρη, γιατι οι υπολοιποι εδω μεσα υστερουν λιγο σε αυτο και οχι μονο χαχαχ...
Ειλικρινα τις τελευταιες μερες εχω ριξει απιστευτο γελιο..εχω να ζησω τετοια σκηνικα απο εποχη Απολυτου Αρσενικου
Ειναι αυτο που λεμε κραζεις???θαυμαζεις..
Οποιος καταλαβε καταλαβε..
Ναι ποσταρεις φωτο σου και σου λεμε την αντικειμενικη μας γνωμηΔεν γνωριζω για το δευτερο που λες και δεν με απασχολει ιδιαιτερα κοπελια.
Οσον αφορα το πρωτο ανετα το μαθαινεις με διαφορους τροπους.
Τεσπα
Mια την εχεις ρωτησε την ;)Ναι ποσταρεις φωτο σου και σου λεμε την αντικειμενικη μας γνωμη
Αισχος πιαααα.τι αλλο θα ακουσουμε.
Και εγω εχω τζακι..κατι πιο συναρπαστικο θελω
Εχω και τζακι ομορφη
Τι λες ρε , εκτός τόπου και χρόνου, dismorfian ;
Οι νέες ελληνίδες, οι περισσότερες , είναι οι πιο κακομαθημένες γυναίκες στον πλανήτη.
Ούτε τα ρούχα τους δεν πλένουν, τους τα πλένει η μάμά τους και
τους τα σιδερώνει. Ούτε το σπίτι τους δεν καθαρίζουν οι ίδιες.
Δεν μαγειρεύουν, δεν πλένουν, δεν εργάζονται για τα προς το ζήν και
είναι όλο απαιτήσεις και γκρίνια.
Όλες οι νέες ελληνίδες έπρεπε να δουλεύουν δύο (2) χρόνια υποχρεωτικά
στα goodys , όπου οι κοπέλες εργάζονται ασταμάτητα με πίεση.
Έπρεπε να ζουν τα δύο αυτά χρόνια, μόνο από το μισθό τους,
να τα πληρώνουν όλα, και το νοίκι και όλα,χωρίς καμία βοήθεια
από τους δικούς τους , να γίνουν κανονικοί άνθρωποι
και όχι παράσιτα , όπως είναι οι περισσότερες.
Βέβαια και οι περισσότεροι νέοι άντρες στην Ελλάδα είναι μαμάκηδες
και μπούληδες, και τα περιμένουν όλα από τους γονείς τους.
Πάντως ,τόσο ξινοί, νευρασθενικοί, τεμπέληδες, κακομαθημένοι,
απαιτητικοί ,ΔΕΝ είναι σαν τις ελληνίδες.
Το 70 % των ελληνίδων δεν έχει γκόμενο, αλλά ούτε καν παρέα
με άντρες δεν κάνει.Περιμένει τον πλούσιο-ωραίο-μορφωμένο-γυμνασμένο που
....θα την ...παρακαλέσει ( ! ) και αυτή θα του σπάσει τα αρχίδια και αυτού
μέχρι να του κάτσει !
Το 30% των ελληνίδων, και λιγότερο, έχει γκόμενο.
Κάτι που δεν συμβαίνει στα άλλα Κράτη !