σε εμενα παιζει να μην σε περνει.
ισα μαρη μπαζολα λεμεεεεεεεεεε
σιγα μην μου την πει μια πιτσιρικα που τρωει τα λεφτα του μπαμπα και το κανει ολη μερα αερα.
κατι τετοιες τις εχω να μου τιναζουν τα χαλια στο home.
παιξε αλλου την υπερανο κυρια λεμε.
δεν ειναι αυτο,απλα μια -δυο μπηκαν εδω να κανουνε τις εξυπνες και τισ ανετες,και επιδη Δεν ειναι ,εμενα τουλαχιστο θα κανουν γαργαρα για να μην τις περιλαβω και δεν ξερουν που να κρυφτουν....
εσυ @@ρα εγλυφες την αλλη μπας και...οποτε μην μιλας .
που μου κανεισ ταχα τον καλο.
thread για την κοντη δεν ειχες κανει?
Μα για στοκους μας περνας?
οχι μωρο κεντρο θεσσαλονικης πιο κεντρον δεν γινετε αλλα εχουμε και μερικα χιλιομετρα πουτανιας στα 32 δεν ειμαστε κοτες , και δεν ειμαι πεδακι να ανεχτω την καθε κοντη χοντη που δεν χωρα να βγη απο την καρεκλα και παει να μας την πει.
Κυρια ειμαι με τους κυριους και τις κυριες,με χαμετιποια ομως ειμαι ιδια και χειροτερη
αι μαρη μουχριτσα εσυ,παρε το γιο-γιο και παιξε.
Ασχολουμε κι εγω η χαζη με πεδακια.
τεσπα
παω εξω να διασκεδασω,γιατι εσυ και μια αλλη δεν με ψηνετε ποια
Ισως γιατι εχω ακομη μυαλο
Αντε φουμαρε τα πεδακια ψεμα,σε εμενα ομως μοκο
μα τι θεικα ποστ ειναι αυτα?
κοπελια εισαι θησαυρος
σπαιγκερλ μην φυγεις ποτε απο το φορουμ. σε παρακαλω δλδ
νομιζω καθε μερα επι 2-3 ωρες (οχι παραπανω ομως, μην παθουμε κ ταρακουλο σοκ εγκεφαλικο δεν λεει) να μεγαλουργεις εδω μεσα
να ανοιγουν τα ματια μας ρε κοριτσι
το πνευμα μας
το μικροτατο τ ομολογω μυαλουδακι μας
να ορθωνεται το κοντο αναστημα μας
να σκεφτομαστε πως... με αγωνα.. προσπαθεια.. λογικη σκεψη... καποτε καπως με καποιο τροπο θα σου μοιασουμε
θα φτασουμε στο δικο σου πνευματικο επιπεδο
εσυ.. μας οδηγεις...
σ αγαπω
σαν τον ηλιο του μαη σ αγαπω
υγ: προς νιτσα.. μαρη εσυ εισαι η σπιουνα??? μια ο στρεηντζερ με αποκαλει χονδρη εμμεσως πλην σαφως, μια αυτηνανε εδω με λεει ενα μετρο κ ενα μιλκο... εσυ τα λες ολα?? εσυυυυυυυυυυυ!!!!
τι να κανουμε ρε παιδια.. αλλες πηραν τις χαρες ολες κ δεν αφησαν τπτ για μας τις υπολοιπες.. μην μας πληγωνετε!!! εχουμε μεγαλη καρδια δεν μετραει καθολου?!?!??!??!
(μην θυμηθω τωρα κ τα λεγομενα του κρητικου οτι ειμαι αβυζη... κ πεσω απ το μπαλκονι.. σνιιιιιιιιιφ)
*P