Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
κ να που γυρσες
εστω κ αργα
αγαπημενη
μελισταλαχτη

ειμαι κ αγορακι τωρα? οχι ειμαι ενας 50αρης καραφλος με χρυση αλυσιδιτσα στο λαιμο κ τρελλη τριχα στο στερνο...
τη ν βάφεις την καράφλα ή όχι?.......νυχάκι στο μικρό δάχτυλο έχεις...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
προλαβες και τα'μαθες ολα εσυ μαλακακο κλωνε για το ποιος ειναι αντρας η γυναικα  :jerking: :jerking: :jerking:

Μπες με το πραγματικο σου nick ρε κουτοπονηρε και πες αυτα που θες να πεις!
το κάθε μαλακισμένο μην το ονομάζουμε κλώνο...
το ανεβάζουμε έτσι...
πολλοί από 'μας είχαν κατά καιρούς κλώνους και για διάφορους λόγους...
είχαν όμως όλοι το επίπεδο που μας εκφράζει...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κοιτα η μπαιτ κοπελα ειναι.  σιγουρα, δεν εχω κατι μαζι σου απλα στο λεω
ευα απο την πρωτη ημερα εδω μεσα εσυ και το βικακι κανετε απλα χιουμορ και ειστε καλοδιαθετες, η αλλες ειναι επιθετικες σε οποιον μπει λες και θα τους παρει την πρωτοκαθεδρυια.
Δεν μπορω τις κοπλεξικες.
Στην τελικη ευα μπενουμε για το χαβαλε οχι να ανεχομαι την/τον καθε ενα που μπενει στο νετ για να πει δειτεμε εχω και μυαλο,
στην τελικη αν θελει ποιοτητα η fresh να παει στο ειμαικουλτουριαρα.com ,kanotinexipni.com kai sto meparatiseogomenoskaimpenosesite.com

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
σκασε ανατολ που πεταγες σαν την πουτσα ολη την ωρα και το μονο που λες ειναι για ρωσσιδες. οτι γουσταρω θα κανω και λογαριασμο δεν δινω, αν εισαι τοσο ηλιθιος για να μην καταλαβενεις τις πλακες που κανουμε εδω εισαι αξιος της μοιρας σου να μπλεκεις μονο με αμορφωτες του ανατολικου μπλοκ που τις θεοποιεις κι απο πανω. αλλα μεχρι εκει φτανει η νοημοσυνη σου. κι ας εχεις οποιο πτυχιο να ναι. η μαλακια ειναι χαρισμα εκ γεννετης και το εχεις σε μεγαλο βαθμο.

αυτα οποιος μοντ επι8υμει να με μπαναρει να με κανει μιουτ το δεχομαι.

Ποιές αμόρφωτες, ρε μαφιόζα υποψήφια τέκτων?? Αμόρφωτες είσαι εσύ και όλη η κωλοφάρα σου εδώ μέσα. Τι νομίζεις ότι είναι η μόρφωση?? Οι 5 διαφορικές που ξέρεις να λύνεις?? Είχα σχέσεις από γιατρέσες μέχρι και  καθηγήτριες Πανεπιστημίου που είχαν φάει την παγκόσμια λογοτεχνία με το κουτάλι. Άσε τις κλασικές μουσικές και τα μπαλέτα. Ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δε τις φτάνετε τις Ανατολικές.Πουθενά. Πάρτο απόφαση. Και ΒΟΥΛΩΣΤΟ επιτέλους. Παραδέξου τα χάλια σας. Κότα!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ευα απο την πρωτη ημερα εδω μεσα εσυ και το βικακι κανετε απλα χιουμορ και ειστε καλοδιαθετες, η αλλες ειναι επιθετικες σε οποιον μπει λες και θα τους παρει την πρωτοκαθεδρυια.
Στην τελικη ευα μπενουμε για το χαβαλε οχι να ανεχομαι την/τον καθε ενα που μπενει στο νετ για να πει δειτεμε εχω και μυαλο,
στην τελικη αν θελει ποιοτητα η fresh να παει στο ειμαικουλτουριαρα.com ,kanotinexipni.com kai sto meparatiseogomenoskaimpenosesite.com
:2funny:  :2funny:
πες τα χρυσόστομη!!!!!!!!!
:headbang2:  :headbang2:  :headbang2:  :headbang2:  :headbang2:  :headbang2:  :headbang2:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Ποιές αμόρφωτες, ρε μαφιόζα υποψήφια τέκτων?? Αμόρφωτες είσαι εσύ και όλη η κωλοφάρα σου εδώ μέσα. Τι νομίζεις ότι είναι η μόρφωση?? Οι 5 διαφορικές που ξέρεις να λύνεις?? Είχα σχέσεις από γιατρέσες μέχρι και  καθηγήτριες Πανεπιστημίου που είχαν φάει την παγκόσμια λογοτεχνία με το κουτάλι. Άσε τις κλασικές μουσικές και τα μπαλέτα. Ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι δε τις φτάνετε τις Ανατολικές.Πουθενά. Πάρτο απόφαση. Και ΒΟΥΛΩΣΤΟ επιτέλους. Παραδέξου τα χάλια σας. Κότα!!
τι ακριβώς συζητούσατε στο prive???  :-

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
:headbang2:  :headbang2:  :headbang2:  :headbang2:  :headbang2:  :headbang2:  :headbang2:
και για να τελειωνουμε αν ηξερα ποια εισαι θα σου πηδουσα τον γκομενο ετσι για να στην σπασω.
Επισης τακτικα λενε οι ανδρες πως θελουμε ολες μας π...τσο και ξυλο.
Ε λοιπον ευχομαι να βρεθει ενας να σε σπασει στο ξυλο και να μην σε γ..σει γιατι αυτο μονο σου αξιζει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Ίσα ρε μεγάλε -κατά δήλωσίν σου και μόνον- γαμιά!
Εσύ να το βουλώσεις, αγάμητε.
Έχεις την εντύπωση οτι σε συμπαθεί έστω και ένας σ αυτό το σάιτ;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μα τα λεειιι
αλλα δεν την ακουει κανενας
την χαριτωμενη αυτη κ ευγενικια υπαρξη

...και κυκλοφορας και με ανοιχτο το πουκαμισακι? :grin:
ναι! αφου με ξερεις... ειμαι ιν φασιον
ολγουευζ
ειμαι γνωστη κουλτουριαρα γκομενα..

σορρυ γκομενος εννοουσα 50αρης... ισον με 2 25αρηδες..
τη ν βάφεις την καράφλα ή όχι?.......νυχάκι στο μικρό δάχτυλο έχεις...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εχω κ απ αυτο...
εχω στο πλαι μαλλι.. κ το βαφω.. κ το φερνω κ μπροστα να μην φαινεται η καραφλα...

γενικα ειμαι πανεμορφος ανδρας ομως... θα σ αρεσω ταλουλη κρειζυ μποι..

και για να τελειωνουμε αν ηξερα ποια εισαι θα σου πηδουσα τον γκομενο ετσι για να στην σπασω.
Ε λοιπον ευχομαι να βρεθει ενας να σε σπασει στο ξυλο και να μην σε γ..σει γιατι αυτο μονο σου αξιζει.

για τον δικο μου λες?
αχ.. αν ειναι να τον χασω απο καποιαν
ας ειναι κ απο σενα
το κοριτσι το ομορφο... το σαν τα κρυα τα νερα..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γιατί απαντάς στη μπάιτ
και βάζεις παράθεση από μένα....  :think:
χαλάρωσε πάντως λίγο.... 

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
Ίσα ρε μεγάλε -κατά δήλωσίν σου και μόνον- γαμιά!
Εσύ να το βουλώσεις, αγάμητε.
Έχεις την εντύπωση οτι σε συμπαθεί έστω και ένας σ αυτό το σάιτ;

Ξέρεις που τη γράφω τη συμπάθειά σας σαβουρογάμη (αν είσαι και τέτοιος). Αντε σε καμιά άθλια Ελεηνίδα τώρα.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δηλώνω επισήμως γκόμενός της στείλε ΡΜ...  ;)

χαχαχαχαχα

νομιζω ευκαιρια να δηλωσετε ολοι γκομενοι μου αγορια
θα σας κανει κατι πραματα για να μ εκδικηθει την κακομοιρα
αντε βρε.. κ με την ευχη μου...
κ μην φοβαστε που την βλεπετε ετσι ολο νευρα...

Επισκέπτης

τον γκόμενο τον ρώτησες αν σε θέλει...;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom