το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ειμαι αποδημητικο πουλι και φευγω τυπε θα παω βορειοτερα τωρα που φευγει ο χειμωνας :SΠου θα πας τυπε?
ειμαι αποδημητικο πουλι και φευγω τυπε θα παω βορειοτερα τωρα που φευγει ο χειμωνας :SΠου θα πας τυπε?
ειμαι αποδημητικο πουλι και φευγω τυπε θα παω βορειοτερα τωρα που φευγει ο χειμωνας :S
τυπε θα κανεις το πουλι να δακρυσει και αυτα ειναι για ντιντηδεςθα μας λειψεις πουλι :-
Ρε φιλε πλακα μάς εκανε με το απολυτηριο δημοτικου, νομικη εχει βγαλει. ΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΜπραβο φιλε,χαιρομαι.Αλλα εσυ δεν ησουν που ειχες πει οτι εχεις απολυτηριο Δημοτικου η κανω λαθος;Και μετα σου λενε οτι δινουν 10000 ευρω και πανε σε μεταπτυχιακα και τετοιες βλακειες.Ποτε μου δε τα χωνεψα αυτα.
μακαρι να ειχα βγαλει νομικηΡε φιλε πλακα μάς εκανε με το απολυτηριο δημοτικου, νομικη εχει βγαλει. ΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγγκεκριμένος;τυπε σε μια καλη θεση
σε μια παρα πολυ καλη θεση
Θα αναλάβει τσατσος σε πρωτοκλασσατο μπουρδελο, αλλα δεν σας το λεει για να μην τον πρήξετε!!Πουλί, σε τι δουλειά σε πήραν;
Αυτές είναι οι καλύτερες δουλειές ;) Και παίρνεις μάτι δροσερές κορασίδες και πληρώνεσαι αδρά.Θα αναλάβει τσατσος σε πρωτοκλασσατο μπουρδελο, αλλα δεν σας το λεει για να μην τον πρήξετε!!![]()
Αυτές είναι οι καλύτερες δουλειές ;)
τυπε δυστυχως δε μπορω να γινω πολυ συγκεκριμενοςΜπορείς να γίνεις λίγο πιο συγγκεκριμένος;![]()
Μηπως θα γίνεις ζίγκολο;τυπε δυστυχως δε μπορω να γινω πολυ συγκεκριμενος
ας πουμε οτι θα παρεχω υπηρεσιες στον καθε πικραμενο
πολυ κοντα σε αυτο που εγραψε η ροζυ :S
Θα πασάρει τα μωρομάντηλα στα πριβετυπε δυστυχως δε μπορω να γινω πολυ συγκεκριμενος
Χαχα πως τα λες έτσι ρε τύπε; Ακριβώς γι' αυτή τη στιγμή ζούμε. Btw με φωνάξανε κι εμένα σήμερα κυριακάτικα στη δουλειά, γιατί κάτι δε δούλευε σωστά, να το φτιάξω. Σουρεάλ ο ιδιωτικός τομέας.ξενοιασια και ελευθερο ωραριο τυπε πολυ σημαντικο ! Ενω σε καμια εταιρεια θα εισαι πιεσμενος οτι πει ο προισταμενος ... κυριε προισταμενε ... μπορω να φυγω σαββατοκυριακο για εκδρομη? οχι παιδι μου μπορει να σε χρειαστουμε... κυριε προισταμενε??? παρακαλω. Μηπως μπορειτε να πατε να γαμηθειτε?
![]()
αυτο θα ηταν ωραια ατακα αμα ειχαμε καβατζωσει κανα 2 εκατομυρια ευρω στο τζοκερ.
Καμιά θεσούλα για μας παίζει;τυπε δυστυχως δε μπορω να γινω πολυ συγκεκριμενος
Χαχα πως τα λες έτσι ρε τύπε; Ακριβώς γι' αυτή τη στιγμή ζούμε. Btw με φωνάξανε κι εμένα σήμερα κυριακάτικα στη δουλειά, γιατί κάτι δε δούλευε σωστά, να το φτιάξω. Σουρεάλ ο ιδιωτικός τομέας.
μαθαινω οτι απολυθηκε προσφατα η λεκανατζου :SΚαμιά θεσούλα για μας παίζει;