Επισκέπτης
Όταν στρώσουν οι βάρδιες σου ενημέρωσε μας σε παρακαλώ να ξέρουμε δηλαδή!!!!Δεν έχουν στρώσει ακόμα οι βαρδιες, γι αυτό.![]()
Όταν στρώσουν οι βάρδιες σου ενημέρωσε μας σε παρακαλώ να ξέρουμε δηλαδή!!!!Δεν έχουν στρώσει ακόμα οι βαρδιες, γι αυτό.![]()
Δεν νυσταζετε?Δεν έχουν στρώσει ακόμα οι βαρδιες, γι αυτό.![]()
Εννοει τις βαρδιες των κοριτσιων στα μπουρδελα.Όταν στρώσουν οι βάρδιες σου ενημέρωσε μας σε παρακαλώ να ξέρουμε δηλαδή!!!!
Εκτός από το γραφειο σου που αλλού πας;Αντιπαρερχομαι την τελευταια πίπα, και σε καλωσοριζω γι αποψε.
Και στην τουαλετα.Εκτός από το γραφειο σου που αλλού πας;
Αυτό εννούσα και εγώ για το κύριο...να μας ενημερ σειΕννοει τις βαρδιες των κοριτσιων στα μπουρδελα.
Δεν καταλαβα την ερωτηση.Εκτός από το γραφειο σου που αλλού πας;
Υπονοειτε οτι εχει βαρδια λεκανατζους?????????Αυτό εννούσα και εγώ για το κύριο...να μας ενημερ σει
Ρε παιδί μου εννοώ οι δικηγόροι στο γραφειο τους δεν κάθονται ολη μερα;Δεν καταλαβα την ερωτηση.![]()
Όχι.Υπονοειτε οτι εχει βαρδια λεκανατζους?????????
Τύπε τι κακο ειναι αυτο όπου δεις γυναικειο νικ να θυμασαι τον Αβραμη. Ελεος.η ψωλοκοπανα ο αβραμης ξεφτυλιζει τον χασοδικη και αυτος κανει πως δεν ψιχαλιζει τιποτα. ο μορφωμενος αχαχουχας καταντησε
Αυτό εννούσα και εγώ για το κύριο...να μας ενημερ σει
Αν καθεσαι ως δικηγορος ολη μερα στο γραφειο εισαι αποτυχημενος. Δεν θα πας στα δικαστηρια? στα υποθηκοφυλακεία? στις φυλακές αν εχεις πελατη φυλακισμενο? Σε υπηρεσίες για έγγραφα?Ρε παιδί μου εννοώ οι δικηγόροι στο γραφειο τους δεν κάθονται ολη μερα;
Νομιζω οτι νυσταζετε. Καληνυχτα Σας.Θα έπρεπε;![]()
Τύπε τι κακο ειναι αυτο όπου δεις γυναικειο νικ να θυμασαι τον Αβραμη. Ελεος.
ΜΗν τον ακους ζηλευει.Τύπε τι κακο ειναι αυτο όπου δεις γυναικειο νικ να θυμασαι τον Αβραμη. Ελεος.
Δεν πιστεύω να αναλάβεις την υπεράσπιση κανενός αλβανού που σκότωσε τη γυναίκα του;;;Αν καθεσαι ως δικηγορος ολη μερα στο γραφειο εισαι αποτυχημενος. Δεν θα πας στα δικαστηρια? στα υποθηκοφυλακεία? στις φυλακές αν εχεις πελατη φυλακισμενο? Σε υπηρεσίες για έγγραφα?