gbeyyt11
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
καλυτερο![]()
καλα ξηγηθηκες
καλυτερο![]()
οσοι δεν ειναι εγγεγραμμενα μελη του σαη, εμαθαν οτι φευγει το πουλι και ηρθαν να το αποχαιρετισουνΕχω μια απορία τι είναι οι επισκεπτες που γράφει πάνω και είναι τόσοο πολλοί;
Μετραει κι αυτο;Επειδη ειχε δυσκολα μαθηματα Γυμναστικη και Θρησκευτικα;ξεχασες ομως τυπε οτι εχω πει οτι ειμαι αριστουχος αποφοιτος δημοτικου;![]()
Κρίμα ρε πουλί..είσαι από τα μέλη που συνεισφέρουν πολύ ενεργά στις ελληνίδεςοσοι δεν ειναι εγγεγραμμενα μελη του σαη, εμαθαν οτι φευγει το πουλι και ηρθαν να το αποχαιρετισουν
τυπε εμεις κι ο κοσμος, ανθολογιο, καλλιτεχνικαΜετραει κι αυτο;Επειδη ειχε δυσκολα μαθηματα Γυμναστικη και Θρησκευτικα;
Ακομα δεν εφυγε και πας να το μαγαρισεις.Ελλεεινιδες ειναι ο τιτλος του θεματος.Κρίμα ρε πουλί..είσαι από τα μέλη που συνεισφέρουν πολύ ενεργά στις ελληνίδες
ναιΜπράβο πουλί!
Εδώ Ελλάδα ?
Έλα μωρέ καλή καρδιά για απόψε...έεετσι για το καλό! Εμείς οι Ελληνίδες σου ευχομαστε τα καλύτεραεντωμεταξυ θελω να ριξω κανα καντηλι στις ελλεεινιδες και σημερα αλλα δε μου βγαινει
τυπισσα δε θα μπορουσα να ζησω εξωτερικο μονιμα :-Δε βαριέσαι τίποτα δεν είναι τέλειο![]()
εντωμεταξυ θελω να ριξω κανα καντηλι στις ελλεεινιδες και σημερα αλλα δε μου βγαινει
ροχαλα στον καφε της για αρχητυπε κατσε μην εχεις καμια ελληνιδα για προισταμενη και να δω τι θα κανεις μετα.
τυπισσα δε θα μπορουσα να ζησω εξωτερικο μονιμα :-
ευτυχως δεν εχω μεινει ουτε μερα ανεργος μεσα στην κριση και ηρθε και το συγκεκριμενο τωρα οποτε δεν το σκεφτηκα ποτε ουτε και βλεπω να το σκεφτομαι (πρωτα ο θεος, μετα το πουλι και μετα ολοι οι αλλοι)
βεβαια εχει και το αρνητικο του ολο αυτο, αν εφευγα εξω δε θα ειχα να κανω με ελλεεινιδες![]()
φχαριστω ρε ροζυΣυγχαρητήρια πουλί και καλή αρχή!!!![]()
![]()
φχαριστω ρε ροζυ
ασταδιαλα με συγκινησατε βρωμοελλεεινιδες
Μην παρασύρεσαι κατα βάθος παραμένουμε όσο σιχαμένες φανταζόσουνφχαριστω ρε ροζυ
ασταδιαλα με συγκινησατε βρωμοελλεεινιδες