ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ποια Ελπιδα, η μασατζου απο τα εξαρχεια?
Ε, είσαι αθεράπευτα ρομαντικός, σου το επισημαίνω...
Ποια Ελπιδα, η μασατζου απο τα εξαρχεια?
Στα μασατζίδικα τι γίνεται;; απλά σου κάνουν μασάζ εκεί πέρα η και τίποτα παραπάνω;
Τύπε εγω παω σε ενα συγκεκριμενο κομμωτηριο, επειδη μου αρεσει η κοπελα που εχουν βαλει στο λούσιμο. Ενας λογος που παω ειναι γιατι γουσταρω να με λούζει. Φαντασου το μασαζ δηλαδη.Ε τωρα μεταξυ μας ενας αντρας αμα πάει να πληρώσει 50-100 ευρώ μεσα στο προγραμμα θα θελει σιγουρα και σεξ βεβαια ενταξει καταλαβαινω οτι η καθε μασερ δεν ειναι και πουτανα περα απο τη πλάκα. Αλλα εντάξει το μασαζ ειναι αισθησιακο απο τη φυση του δε γινεται να σε πασπατευει μια ωρα η άλλη και να μην έχεις γινει κοκκαλο. Και επισης το να εισαι καυλωμένος και να εισαι μπρουμυτα δεν ειναι καλο. Οποτε αν γυρισεις και εχει φουσκώσει η πετσέτα τι γινεται?![]()
Τραπέζι τους κάνουν;; τι σημαίνει στο μπου.κομ μπριζολα και φραπέςΣε καποια εχει φραπέ μονο και σε αλλα και μπριζολα.
Δίνεις και πουρμπουάρ στην κοπέλα τύπε;Τύπε εγω παω σε ενα συγκεκριμενο κομμωτηριο, επειδη μου αρεσει η κοπελα που εχουν βαλει στο λούσιμο. Ενας λογος που παω ειναι γιατι γουσταρω να με λούζει. Φαντασου το μασαζ δηλαδη.
Τραπέζι τους κάνουν;; τι σημαίνει στο μπου.κομ μπριζολα και φραπές
Εξυπακουεται.Δίνεις και πουρμπουάρ στην κοπέλα τύπε;
Χθες είχαμε κουλούρια και σήμερα μπριζόλες!![]()
μιλαει με γριφους ο γέροντας
Φραπες ειναι να σου βαρεσει απλως μαλακια.Τραπέζι τους κάνουν;; τι σημαίνει στο μπου.κομ μπριζολα και φραπές
Τύπε εγω παω σε ενα συγκεκριμενο κομμωτηριο, επειδη μου αρεσει η κοπελα που εχουν βαλει στο λούσιμο. Ενας λογος που παω ειναι γιατι γουσταρω να με λούζει. Φαντασου το μασαζ δηλαδη.
τυπε θέλω να δω τι θα γίνει οταν την βάλουν στις βαφέςΤύπε εγω παω σε ενα συγκεκριμενο κομμωτηριο, επειδη μου αρεσει η κοπελα που εχουν βαλει στο λούσιμο. Ενας λογος που παω ειναι γιατι γουσταρω να με λούζει. Φαντασου το μασαζ δηλαδη.
Η Eλπίδα που ήταν στο σάιτ κάνει ακόμα μασάζ;Εξυπακουεται.
Θα σε κανω εγω ξεφτέρι.Χθες είχαμε κουλούρια και σήμερα μπριζόλες!
Οχι. Το ξερω απο πρωτο χερι. Τα παρατησε, ειναι με καποιον τωρα και ειναι πολυ ευτυχισμενη.Η Eλπίδα που ήταν στο σάιτ κάνει ακόμα μασάζ;
Καλά ρε και τι συγκρίνει ο άλλος τα μασατζίδικα με τα ινστιτούταΦραπες ειναι να σου βαρεσει απλως μαλακια.
Μπριζολα ειναι να γαμησεις κιολας (αν δεις το ξυρισμενο μουνι απο κοντα μοιαζει με μπριζολα).
Στις βαφές βαζουν την πιο εμπειρη τύπε. Η οποια ειναι και συζυγος του κομμωτή. Η πιτσιρικα ακομη ειναι μονο στα λουσίματα. Μιλαμε για φοβερη αισθηση τύποι.τυπε θέλω να δω τι θα γίνει οταν την βάλουν στις βαφές![]()
Χαρα μου, λες να γινεται τοσος λογος για τα μασατζιδικα απλως για να μας τριβουν?Καλά ρε και τι συγκρίνει ο άλλος τα μασατζίδικα με τα ινστιτούτα
Δεν ήξερα τι γίνεται εκεί.
Χθες είχαμε κουλούρια και σήμερα μπριζόλες!
Αμα δεν μπαίνουν στα μπουρδέλα(εδώ) θα μου πουν τρελη εισαι μωρήτυπισσα μυστικο οποτε βγεις για καφε με τους πιρφοροαγαπουληδες που βγαινεις ριξε κανενα
"ρε μαλακες εχει παει κανεις σας σε κανενα μπριζολαδικο τελευταια η ολο με κανενα φραπε τη βγαζετε;"
και κοψε αντιδρασεις