alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Το οινοπνευμα? σε τι?ναι αλλά είναι απαραίτητο...![]()
Το οινοπνευμα? σε τι?ναι αλλά είναι απαραίτητο...![]()
Και τι να κανω εγω τωρα ρε τύπε?
Μιλαμε και 12 χρονια πισω τωρα, ηταν και πολυ μπανικο γκομενακι η γυναικα μου τοτε, ελπιζω να εδειξε επαγγελματικη ευσυνειδησια ο τύποςΚαι ο μασερ στην ροδο έβγαλε το βρακι του![]()
Σιγα μωρε, χεστηκα.Να μη το σκεφτεσαι τυπε ... μπορει να συμβει στο καθενα σκεψου το ετσι να παρηγορηθεις![]()
στο εφηβαιο την αποτρίχωση φαντάζομαι την πλήρωνε ο γαμιας τηςΞερω οτι στο προσωπο θελει επιμονή και επαναληψη. Το γνωριζω εκ πειρας επειδη πληρωνα τις συνεδριες (ετσι λεγονται?) μιας πρωην.
Έχεις ακμή και χρησιμοποείς οινοπνευμα;είσαι αισθητικός ?
συνεχής χρήση οινοπνεύματος στο σώμα και στο πρόσωπο κάνει καλό η κακό στο δέρμα ?
τυπε στη ροδο στην παραλια της πολης (εκει που εχει το μαγαζι του ο χειμωνετοςΗ πλακα ειναι οτι καποτε ειχαμε παει με τη γυναικα μου στη Ροδο και το ξενοδοχειο ειχε σπα και μασαζ.
Μιλαμε και 12 χρονια πισω τωρα, ηταν και πολυ μπανικο γκομενακι η γυναικα μου τοτε, ελπιζω να εδειξε επαγγελματικη ευσυνειδησια ο τύπος![]()
Εγω δηλαδη.στο εφηβαιο την αποτρίχωση φαντάζομαι την πλήρωνε ο γαμιας της![]()
τυπε στη ροδο στην παραλια της πολης (εκει που εχει το μαγαζι του ο χειμωνετος) κυκλοφορανε κατι βιετναμεζες και με ενα δεκαρικο σε κανουν συκο στην ξαπλωστρα
οχι μαλακιες με λαδια και πετσετες
μιλαμε για αρχαια τεχνη μασαζ που σπαει καθε χονδρος και κοκκαλο :S
Έχεις ακμή και χρησιμοποείς οινοπνευμα;
Ρε τι λες; για αισθητικό μιλάμε(δεν ήταν μαθητευόμενη)Αλλα αυτα παθαινεις αμα πηγαινεις με ερασιτεχνες μασατζουδεςαντι να πάει σε κανα καλο μέρος ο τυπος μας να περάσει και καλα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πάει στην κάθε μαθητευομενη και τελικα μενει ρέστος τον διώχνει με υστεριες... σιγα μωρη μαλάκω παπάρι βλεπεις πρωτη σου φορα ειναι? ΟΥΣΤ
![]()
Μην μας κρατας σε αγωνια τύπεγέρος άνθρωπος λες να έχω ακμή
για άλλο λόγο το θέλω..
είσαι αισθητικός ?
συνεχής χρήση οινοπνεύματος στο σώμα και στο πρόσωπο κάνει καλό η κακό στο δέρμα ?
Για πες μου για ποιον..για να σου προτείνω εναλλακτικη λύσηγέρος άνθρωπος λες να έχω ακμή
για άλλο λόγο το θέλω..
Μπορεί να σου έχουν μείνει σημάδια από ακμή σαν να σε έχουν σκάψει τύπεγέρος άνθρωπος λες να έχω ακμή
για άλλο λόγο το θέλω..
οχι τυπεΤΥΠΕ τιποτα αλλο κάνουν? μη βαρεθουμε στο 10λεπτο :S