brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
τυπε μήπως εχεις φαλάκρα και μας πουλάς φούμαρα ;Φοβερο χερακι τύπε. Και οταν ρωταει "το νερακι ειναι αρκετα ζεστοοοοο?" λιωνω!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυπε μήπως εχεις φαλάκρα και μας πουλάς φούμαρα ;Φοβερο χερακι τύπε. Και οταν ρωταει "το νερακι ειναι αρκετα ζεστοοοοο?" λιωνω!!!!
Οι σχεσάκηδες είναι μια χαρά τύπε!!!γιατί τους κράζετε; επιλογη το αν θα γ@μ@ς μόνο ή αν θες και κάτι παραπάνω. Οι σαλιαρηδες είναι πιρφοροιπιρφοροι ειναι οι σαλιαρηδες αγαπουληδες καληνυχτακηδες σχεσακηδες μουνοδουλοι που ζητιανευουν λιγη προσοχη απο τις ελλεεινιδες και κανουν τον ταξιτζη και το χορηγο για να γαμησουν :S
Ρε κος με κόβεις να διαβάζω κριτικές ;εδώ καλά καλά κάποιες κατηγορίες δεν τις καταλαβαίνω κιόλας
τυπε και τι δε θα εδινες σε μια τετοια φαση να απλωσεις χερι τυπε ε;Φοβερο χερακι τύπε. Και οταν ρωταει "το νερακι ειναι αρκετα ζεστοοοοο?" λιωνω!!!!
Οχι τύπε ευτυχως οχι. Χτυπα ξυλο.τυπε μήπως εχεις φαλάκρα και μας πουλάς φούμαρα ;![]()
Χαχαχα ρε δεν μας χ..ζεις;; τι είναι αυτό παλιΣιγα το δυσκολο ρε... ecdl δεν έχεις?![]()
Τύπε σε πολλες θελω να απλωσω χερι καθε μερα, δεν λεει τιποτα αυτο.τυπε και τι δε θα εδινες σε μια τετοια φαση να απλωσεις χερι τυπε ε;
ελα πες την αληθεια
γαμημενα κοινωνικα προσχηματα...
Οι σχεσάκηδες είναι μια χαρά τύπε!!!γιατί τους κράζετε; επιλογη το αν θα γ@μ@ς μόνο ή αν θες και κάτι παραπάνω. Οι σαλιαρηδες είναι πιρφοροι
αυτο δεν ειναι ορος μπουρδελιαρικος παντως.Χαχαχα ρε δεν μας χ..ζεις;; τι είναι αυτό παλι![]()
Χαχαχα ρε δεν μας χ..ζεις;; τι είναι αυτό παλι![]()
Όλο μαζι μου συμφωνείς και θα σε περάσουνε για κλώνο(;)χαχαχα
ναι αλλα αλλο ειναι να σε χαιδευει και να σε τριβει κι ολας στο κεφαλι και να σε ρωταει ολο ευγενεια για τη θερμοκρασια του νερουΤύπε σε πολλες θελω να απλωσω χερι καθε μερα, δεν λεει τιποτα αυτο.
Οι μόνες γνώσεις που έχω είναι πανω στα νύχια και στα βαψίματα.Το ecdl??? διπλωμα στους υπολογιστες για τις βασικές γνωσεις!
Οι σχεσάκηδες είναι μια χαρά τύπε!!!γιατί τους κράζετε; επιλογη το αν θα γ@μ@ς μόνο ή αν θες και κάτι παραπάνω. Οι σαλιαρηδες είναι πιρφοροι
Όλο μαζι μου συμφωνείς και θα σε περάσουνε για κλώνο(;)χαχαχα
Οχι μωρε, ολοι εχουμε καταλαβει οτι θελει να σε πηδηξει.Όλο μαζι μου συμφωνείς και θα σε περάσουνε για κλώνο(;)χαχαχα
πιρφοροι ειναι οι σαλιαρηδες αγαπουληδες καληνυχτακηδες σχεσακηδες μουνοδουλοι που ζητιανευουν λιγη προσοχη απο τις ελλεεινιδες και κανουν τον ταξιτζη και το χορηγο για να γαμησουν :S
Εγώ είχα κοπεί 4 φορές στις βασικές έννοιες τύπε.Το ecdl??? διπλωμα στους υπολογιστες για τις βασικές γνωσεις!
Ωραιο πραγμα η σχέση οταν ... δεν έχεις![]()