alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Σιγα μην κατσω να προβληματιστω κιολας. Ρε πατε καλα?Mηπως γιατι ησουν ο μονος προθυμος να κανει τετοιο ηρωισμο ?![]()
Σιγα μην κατσω να προβληματιστω κιολας. Ρε πατε καλα?Mηπως γιατι ησουν ο μονος προθυμος να κανει τετοιο ηρωισμο ?![]()
Ρε θα μας τρελανετε εδω μεσα, το φυσιολογικο ειναι να γαμαει κανεις μονο πουτανες και η γη ειναι επιπεδη!!!
και προκαλεσες πανικο???Αν δεν ηθελα να εκφραζεις αποψη πατουσα ενα κουμπακι και εσβηνα το μηνυμα, η διεγραφα εσενα.
Σιγα τον πανικο δηλαδη που προκαλει η αποψαρα σου. Απλα εξεφρασα και εγω τη δικη μου .
Ξερεις οτι σου κολλαει για τα φραγκα τυπε μου. Αλλα δεν εχω υπαρξει ποτε σε αυτη τη θεση οποτε στη δικη μου περιπτωση ξερω οτι δεν ισχυει αυτο. Οπως και σε χιλιαδες αλλες περιπτωσεις φυσικα.
Ανεραστη η γκομενα μου??????????????Ελα μωρη ανεραστη με τις κρυαδες πωωωω![]()
+1 αλήτηριοι φιλεμην τους δινεις σημασια
καλα εσυ ριχνεις τα γκομενακια σα φιστικια, γαμας 12 ωρες σερι, εχεις γυρισει τη μιση γη κλπαυτες τις 2-3 που θα μου πεις οτι και καλα τις εκανες να χυσουν,θα μας το πουν αλλοι 1000-2000 οτι το καταφεραν μονο αυτοι,να εισαι σιγουρος για αυτο.Μαν μου λες εμενα να ξεχασω οτι ξερω απο Ελλαδα,που εχω γυρισει την μιση γη;
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΑν δεν ηθελα να εκφραζεις αποψη πατουσα ενα κουμπακι και εσβηνα το μηνυμα, η διεγραφα εσενα.
Σιγα μην κατσω να προβληματιστω κιολας. Ρε πατε καλα?
Ενα γαμησι ειναι και το εχετε κανει πυρηνικη φυσικη. Φανταζομαι τι μαλακιες τους λετε απο κοντα και ψαχνουν απο πού να φυγουν οι κοπελες.
Ποτε τα εχω πει τα 2 πρωτα ρε μαν;Το οτι εχω ταξιδεψει λογικο δεν ειναι;Ναυτικος ημουν.καλα εσυ ριχνεις τα γκομενακια σα φιστικια, γαμας 12 ωρες σερι, εχεις γυρισει τη μιση γη κλπ
σημειωσες μεγαλη προοδο απο τοτε που οι συμμαθητες σε εριχναν σε καθε διαλειμμα στο σκουπιδοτενεκε
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Ανεραστη η γκομενα μου??????????????
Δεν εχει καμια σημασια αν το δειχνεις κραυγαλεα ή οχι.εγω παντως θελω να πω το εξης
μερικες φορες λενε οι γυναικες αυτος ειναι λιγουρης και τετοια
αυτο ποτε δεν το καταλαβα
εγω οσες γυναικες βλεπω και μ αρεσουν θελω να τις γαμησω υτο γιατι ειναι κακο δηλαδη?
εγω μπορω να ειμαι ξυπνιος και να μην το δειχνω κραυγαλεα για να μην με πουν ετσι, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θελω να τις γαμησω
τωρα αυτοι που βγαινουν με γκομενες σε παρεες και δεν γαμαει κανενας και αυτες γαμιονται με αλλους το θεωρω τραγικο
πειτε και σεις
Κραζεις? Θαυμαζεις...Να σε λυπηθω η να σε θαυμασω? :o
δεν ειπε κανεις οτι ειναι το φυσιολογικο να γαμαει πουτανεςΡε θα μας τρελανετε εδω μεσα, το φυσιολογικο ειναι να γαμαει κανεις μονο πουτανες και η γη ειναι επιπεδη!!!
Δεν εχει καμια σημασια αν το δειχνεις κραυγαλεα ή οχι.
Μην σου πω κιολας οτι αν το δειξεις κραυγαλεα αλλά ομορφα, το γουσταρουν.
Το θεμα ειναι να μην συμπεριφερεσαι ως καραγκιοζης.
Τύπε κυκλοφορουν φημες οτι η θητεια σου ως ναυτικος εξαντλειται στο Περαμα-Παλουκια...Ποτε τα εχω πει τα 2 πρωτα ρε μαν;Το οτι εχω ταξιδεψει λογικο δεν ειναι;Ναυτικος ημουν.
Μην μπερδευεσαι ρε πουλι που δεν κελαηδαει πια.
Άρα το πρόβλημά σου είναι ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα γενικά στη ζωή σου, δουλειές, κοινωνικότητα κτλ όχι ότι δε βρίσκεις γκόμενα απλά και γι' αυτό καταλήγειςστις πουτάνες.
δεν προσπαθώ να σε θίξω απλά σου λέω τι συμβαίνει κατά τη γνώμη μου..
Εσενα λεω να σου παραδωσω μερικες φαπες αν συνεχισεις τις κρυαδες.ποτε παραδιδεις μαθηματα ? να μαθουμε απο τον μεγαλο πορνοδασκαλο